Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis levering vanaf €50
Verzonden door PostNL

Webshop Keurmerk
Sinds 2017

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Silk'n

Silk'n

Filters

Type

Prijs

186.00€ 500.00€

Merk

Waardering

Alle producten in deze categorie

Silk’n producten zijn perfect voor zowel mannen als vrouwen en kunnen gebruikt worden voor de ontharing van het lichaam en het gezicht. Bekijk onze range hieronder en start vandaag nog met een veilige, effectieve, permanente en betaalbare laserontharing; gewoon bij je thuis.

Silk’n is een merk dat zich tot doel heeft gesteld om alleen de meest hoogwaardige, efficiënte, veilige en betaalbare beauty apparaten te produceren, die je thuis kunt gebruiken. In de afgelopen jaren is Silk’n een gevestigde naam binnen deze markt geworden en het zal ongetwijfeld nog veel meer innovatieve producten voor mannen en vrouwen op de markt brengen.

De Silk’n range omvat de zeer succesvolle SensEpil, die binnen korte tijd de markt veroverde. Hiermee kunnen mannen en vrouwen een gladde en haarloze huid krijgen zonder daarvoor naar een dure salon te hoeven. Een ander voordeel is het gebruiksgemak en het spectaculaire ergonomische design. Dit fantastische apparaat kreeg ruime aandacht van de grotere modebladen zoals de Elle. Dit geeft de populariteit en betrouwbaarheid van dit apparaat maar eens te meer aan.

Eén van de laatste apparaten binnen de Silk’n range is de stijlvolle en innovatieve Flash&Go. Dit apparaat zorgt voor een permanente ontharing van het gezicht en het lichaam door middel van HPL technologie, en heeft verschillende standen om aan de wensen van de gebruiker tegemoet te komen.

De Silk’n producten biedt laserontharing voor thuisgebruik. Het fijne van deze apparaten is dat ze gemakkelijk te gebruiken zijn en ze permanente resultaten geven. Salonbehandelingen en andere producten beloven je geweldige resultaten op korte termijn, maar de apparaten van Silk’n maken gebruik van HPL (resp. Home Pulsed Light) om het haarfollikel aan te pakken en de haargroei bij de wortel te stoppen. Ze zijn daardoor gemakkelijk te gebruiken, geven geen ongemak en zijn in tegenstelling tot salonbehandeling veel voordeliger.

Wij van ShytoBuy zijn al jaren trotse leverancier van de Silk’n range en hebben ontelbare testimonials en beoordelingen van gebruikers ontvangen die aangeven hoe goed deze producten voor hen werkten. Laserontharing is de afgelopen jaren zeer populair geworden en er is een grote vraag naar. Er zijn diverse producten verkrijgbaar die veel beloven, maar Silk’n is één van de merken die werkelijk beloftes waar kan maken. Gun jezelf vandaag nog een mooiere, gladde huid en kijk snel welk product het beste bij jou past.

* Wij maken u erop attent dat de resultaten van onze producten per individu kunnen variëren. Het wordt aanbevolen deze producten te gebruiken naast een voedzaam gebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Alle klant beoordelingen op deze website zijn oprecht.