maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis verzending vanaf €50
Verzonden met DPD

Webshop Keurmerk
Sinds 2017

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Silk’n Glide Xpress

Ontharing voor thuis

Overzicht

De Silk’n Glide Xpress is een van de snelste ontharingstoestellen die beschikbaar zijn en een topkeuze voor mensen die op zoek zijn naar snelheid en efficiëntie. Dit geweldige toestel is een innovatie op gebied van ontharingstechnologie en werd voorzien van de klinisch geteste HPL™ technologie die uniek is voor Silk’n en bovendien een van de snelste op de markt – een gemiddelde behandeling van het volledige lichaam duurt slechts 20 minuten!

 • Gepatenteerde HPL™ technologie
 • Volledig lichaam in gemiddeld 20 minuten
 • Met 300.000 lichtpulsen
 • Aanpasbare snelheid & energiestanden
 • Voor het gezicht en het lichaam
 • Met 2 jaar garantie

De Silk’n Glide heeft ook een aantal functies waardoor het de nummer een om thuis te ontharen. Het bevat puls- en glidetechnologie voor moeiteloos en simpel gebruik en een ingebouwde Huidkleursensor om veiligheid te garanderen, ook bij donkerdere huidtypes. Bovendien bevat het een ongelooflijke 300.000 lichtpulsen, voldoende voor het volledige lichaam en het gezicht, ongeacht hoeveel haar je wenst te verwijderen.

Silk’n Glide Xpress functies

 • Gepatenteerde & klinisch bewezen HPL™ technologie
 • Een van de snelste HPL™ ontharingstoestellen
 • Behandelt het volledige lichaam in gemiddeld 20 minuten
 • Aanpasbare snelheid
 • 300.000 lichtpulsen – geen navulpatronen nodig
 • Geschikt voor het gezicht en het lichaam
 • Pulsing & Gliding methode
 • Met vijf energiestanden
 • Geschikt voor donkerdere huidskleuren
 • Kan gebruikt worden na het zonnebaden (op energiestand 1)
 • 3 cm² behandeloppervlakte
 • Inclusief een luxe draag- en reistas
 • 2 jaar garantie

Gepatenteerde HPL™ technologie

HPL™ (Home Pulsed Light™), exclusief voor Silk’n, is de thuisversie van IPL (Intense Pulsed Light), een technologie die in schoonheidscentra gebruikt wordt voor permanente ontharing met behulp van lichtpulsen. Deze geavanceerde technologie is gebaseerd op de theorie van selectieve photothermolysis en werd ontwikkeld nadat IPL reeds meer dan 15 jaar toegepast werd. Het werkt door een breed spectrum optische energie te creëren die geabsorbeerd wordt door de donkere melaninepigmenten binnenin het haar en niet door de lichtere pigmenten van de huid. Binnenin het haar wordt de energie daarna omgezet in hitte waardoor de follikel buiten werking wordt gesteld zodat het haar niet terug zal groeien.

Wat speciaal is aan de silk’n HPL™ technologie in het bijzonder is dat het geoptimaliseerd werd om het zo veilig mogelijk te maken voor thuisgebruik. Het Silk’n Glide Xpress toestel gebruikt een lager energieniveau dan IPL, maar dan met een piek van hoge kracht. Deze snelle pulsduur betekent dat het nog steeds efficiënt is om te ontharen, maar dat er in tegenstelling tot andere technieken minder risico bestaat voor de omringende huid. Dit betekent ook minder irritatie voor de huid na de behandeling zodat een verkoelende gel niet nodig is. Hierdoor is HPL™ technologie een van de meest geavanceerde en veiligste ontharingsmethodes voor thuis die er bestaan.

Aanpasbare energiestanden

De Silk’n Glide Xpress heeft 5 verschillende energiestanden waarmee je met slechts een druk op de knop de frequentie van de HPL™ flitsen kan controleren. Elke stand heeft een verschillende snelheid, wat betekent dat je je toestel kan personaliseren op zowel huidtype als haarkleur. Dit betekent dat de keuze volledig aan jou ligt; kies stand 1 om over het volledige lichaam te glijden als je een beginner bent of als je een donkerdere huidskleur hebt; of kies stand 5 voor gerichte pulsen op specifieke plaatsen.

Huidskleursensor

Wat betreft deze soort ontharingstoestellen zijn veel mensen bang om ze te gebruiken op donkerdere of veranderende huidteinten. Silk’n begrijpt dit en daarom heeft de Silk’n Glide Xpress een speciale ingebouwde functie, de Huidskleursensor. Deze herkent onmiddellijk de huidteint en wanneer een deel te donker is voor de geselecteerde stand, dan zal het toestel geen lichtpulsen uitstralen waardoor de veiligheid gewaarborgd wordt. Het bevat ook een gelijkaardige veiligheidsfunctie voor de ogen zodat het toestel uitsluitend flitsen zal uitstralen wanneer het in rechtstreeks contact komt met de huid. Op deze manier ben je beschermd indien het per ongeluk ergens anders op gericht is.

300,000 light pulses

De Silk’n Glide Xpress werd ontwikkeld met het oog op een lange levensduur en bevat precies 300.000 lichtpulsen. Dit betekent dat je je nooit nog zorgen hoeft te maken over het vervangen van patronen of extra kosten in de toekomst. Hierdoor is de Silk’n een fantastische investering op lange termijn, vooral in vergelijking met salon IPL of andere ontharingstechnieken die levenslang gebruikt moeten worden. Ongeacht of je dun of dik haar hebt of zelfs bijzonder veel haar op bepaalde delen van je lichaam – je hoeft je geen zorgen meer te maken!

Gemiddelde prijs voor gewone ontharingsmethoden

Moisture-Lock
IPL (Salon)

For 6 sessions for all body parts

Moisture-Lock
Waxing

Over an average woman's lifetime

Matrix Vitality
Shaving

Over an average woman's lifetime

Follicle Strength
Silk’n Glide Xpress

One-off investment for the whole body

Gebruiksaanwijzingen

Voor het eerste gebruik moet je beslissen welk energieniveau geschikt is voor jou en je huid door ofwel het schema hierboven te raadplegen of onderaan de doos van het toestel.

 1. Steek de kabel van de adaptor in de contactdoos van het toestel en daarna in het stopcontact
 2. Bereid je voor door je ervan te verzekeren dat de huid proper is, geschoren (niet uitgetrokken, gewaxt of getweezd), droog en dat er geen producten op gebruikt werden.
 3. Neem het toestel in gebruik door op de KLAAR-knop te drukken. Het toestel zal ingeschakeld worden (standaard ingesteld op energieniveau 1) en je zal het geluid van een ventilator horen. Wanneer de ‘klaar’-lichtjes branden (ongeveer 1 seconde na het drukken op de knop) dan is het toestel klaar voor gebruik.
 4. Kies het energieniveau door herhaaldelijk op de controleknop te drukken tot je het gewenste niveau hebt gekozen.
 5. Plaats het behandelingsoppervlak op de huid. Het controlelampje zal langzaam knipperen wanneer het volledig in contact staat. Daarna zal het apparaat automatisch de huidteint herkennen en als het op de correcte stand staat dan zal je de flits zien van een lichtpuls. Mogelijk ervaar je een subtiele kietelende en warme sensatie.
 6. Blijf pulsen of gliden tot je het volledige huidoppervlak hebt behandeld. Wanneer je een hoger energieniveau gebruikt en de lichtflitsen elkaar minder snel opvolgen, dan stellen we voor om de pulsingtechniek te gebruiken in rijen, waarbij je een puls vervolledigt en dan in secties verdergaat. Voor lagere energieniveaus met frequentere flitsen raden we aan om de glidingtechniek te gebruiken en traag en in een vloeiende beweging over de huid te glijden zodat het toestel steeds in contact staat met de huid.
 7. Schakel het toestel uit wanneer je klaar bent door lang op de controleknop te drukken en daarna de adaptor uit het stopcontact te halen

Voor meer informatie over het verwachte aantal sessies dat nodig zal zijn voor verschillende haarkleuren en huidtypes en voor meer gedetailleerde informatie over hoe je je toestel dient te gebruiken, gelieve de gebruikershandleiding te raadplegen.

Wat is inbegrepen?

 • Silk’n Glide Xpress toestel
 • Adaptor
 • Gebruikershandleiding
 • Garantiekaart

Waarom bij ons kopen?

Met zoveel producten en opties die tegenwoordig op de markt zijn, kan het moeilijk zijn om uit te maken wat nu echt kwalitatief is. Het wordt iets gemakkelijker als je weet dat wij een officiële Silk’n Authorised Premium Partner zijn, wat betekent dat we uitsluitend authentieke toestellen verkopen. Daarom kan je op beide oren slapen als je bij ons koopt en bovendien kunnen we je gemoedsrust garanderen omdat we rechtstreeks met de fabrikant samenwerken zodat zeldzame problemen zo snel mogelijk worden opgelost.

Advies

Dit toestel is niet geschikt voor zwangere of zogende vrouwen, kinderen of mensen met verminderde fysieke, sensorische of psychologische vermogens of een gebrek aan kennis wat betreft het gebruik van het toestel. Niet gebruiken op permanente make-up, tatoeages of huidoppervlakken met actieve eczeem of andere huidaandoeningen. Als je een donkerdere huidteint of zeer licht haar hebt of als je onlangs nog in de zon hebt gelopen, gebruik dan de laagste stand. Voor meer informatie over het gebruik van dit toestel raden we aan om de volledige bijgevoegde gebruikershandleiding te lezen.

Klantenbeoordelingen

Onderstaande reviews zijn subjectief van aard. Wegens regelgeving rondom gezondheidsclaims mogen wij maar een beperkt aantal claims op onze website tonen. We verzoeken je daarom vriendelijk om geen pijnklachten of ziektes te noemen in je review. Reviews waar gezondheidsclaims in staan worden zo goed mogelijk gemodereerd door ons team.

5 STERREN
(3)
4 STERREN
(2)
3 STERREN
(1)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

74.29% Gebaseerd op 6 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Fijn product!

A Anoniempje
Geverifieerde aankoop

Apparaat bevalt hij zeer goed! Het is niet goedkoop, maar ik heb het apparaat een half jaar geleden gekocht en krijg het idee dat het me al echt definitief resultaat geboekt heeft.

A Annabel
Geverifieerde aankoop

Ik had op een andere website gelezen dat het apparaat al binnen twee weken resultaat geeft, maar dat heeft het bij mij nog niet gedaan. Ik ben toen naar een professional gegaan die met meerder technieken gewerkt heeft en zij zei dat ik het minstens een extra paar maanden de kans moest geven en goed de instructies te volgen. Dus ik wacht nog even af.

B Britt
Geverifieerde aankoop

Zeer fijn product. Ik zag snel resultaat en vind het echt een uitkomst.

S Stephanie
Geverifieerde aankoop

Snelle en goede methode

A Anna
Geverifieerde aankoop

Goed product zeker voor dit geld

J Juliette

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk