maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis verzending vanaf €50
Verzonden met DPD

Webshop Keurmerk
Sinds 2017

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Nieuw

Eco Masters Wortel & Argan Zeep

Tegen huidpigmentatie

Overzicht

Een stralende, gezonde gloed is van vitaal belang voor de gevoelens van schoonheid en aantrekkelijkheid van veel mensen. En toch kunnen we om verschillende redenen donkere tekens of vlekken in onze huid krijgen. Deze Wortel & Argan zeep kan met een volledige focus op twee hoogwaardige natuurlijke ingrediënten de huid revitaliseren, lichter maken en hydrateren.

  • Tegen ongewenste pigmentatie
  • Doelstellingen om te verlichten & hydrateren
  • Exfoliërend
  • Beroemde wortel en argan mix
  • Eenmaal per dag gebruiken
  • Geschikt voor lichaam en gezicht
  • Vegan
  • Vegetarisch
  • Cruelty-Free

Het product dat je zoekt is niet meer beschikbaar, maak een keuze uit een van de onderstaande alternatieven.

De stress van verkleuring

Een stralende, frisse teint is een van de hoogste idealen van schoonheid - maar velen van ons zullen merken dat we in de loop van de tijd ongewenste sporen in onze huid verzamelen. Deze kunnen variëren van acne-littekens tot striae, maar het lijdt geen twijfel dat de meeste mensen willen dat ze zich van hiervan konden ontdoen. Veel producten hebben echter sterke, blekende bestanddelen, inclusief kwik en peroxide, die we misschien terugtrekken van het aanbrengen op het oppervlak van ons lichaam. Met alle beschikbare krachten van de natuur, zou het dan niet liever te verkiezen zijn om een manier te vinden om ze te gebruiken in ons streven naar een duidelijkere teint?

Eco Masters: puur en simpel!

De Wortel & Argan Zeep maakt geen compromissen in hun streven naar uitmuntendheid: Eco Masters wist dat slechts twee ongelooflijke ingrediënten voldoende waren. In absoluut perfecte concentraties en vermengd met innovatieve, wetenschappelijk samengestelde vochtinbrengende crèmes zoals glycerine, kokosolie en vitamine E, wil het kalmeren, verhelderen en revitaliseren. En aangezien de staven geschikt zijn voor zowel lichaam als gezicht, is er geen deel van je uiterlijk dat je niet kunt bereiken.

Wortel extract

Deze wortelgroente is al lange tijd verbonden met een helder zicht dankzij het hoge vitamine A-gehalte. Er is echter nog zoveel meer! Vit. A draagt ook bij aan het behoud van de normale huid. Bovendien zit wortel vol met ?-caroteen; hoewel het contra-intuïtief lijkt, is de factor die verantwoordelijk is voor de oranje tint van wortelen verbonden met een stralende huid.

Argan olie

Je hebt dit product ongetwijfeld overal in de winkelschappen gezien - en terecht! Traditioneel gebruikt op de huid voor zijn hydratatie-instillerende eigenschappen, is het toegepast om talloze behoeften aan te pakken. Met grote hoeveelheden vetzuren en vitamine E wordt het bovendien gezien als verzachtend, beschermend, klamerend en conditionerend, waardoor een gerevitaliseerd en versterkt uiterlijk ontstaat.

Ingrediënten

Wortel extract, arganolie, kokosnootolie, natriumhydroxide, kojic zuur, stearinezuur, glycerine, vitamine E.

Gebruik

De Eco Masters Wortel & Argan Zeep zal een zeer luxe, plezierige en bevredigende aanvulling worden op uw dagelijkse huidverzorging regime. Het is geschikt voor je lichaam en gezicht. Masseer zachtjes in een cirkelvormige beweging en spoel vervolgens af. Aangezien huidverkleuring meestal een voortdurende zorg is, geeft u er misschien de voorkeur aan te investeren in langdurig gebruik.

Extra info

Elk Eco Masters-product streeft naar uitmuntendheid, met een vastberadenheid om rekening te houden met de behoeften van alle huiden. Houd er daarom rekening mee dat de Wortel & Argan Zeep niet is bedoeld voor gevoelige huid. Controleer de ingrediënten voor het eerste gebruik grondig, voor het geval ze iets bevatten waarvoor u persoonlijk allergisch bent. Als u specifieke huidklachten heeft, neem dan contact op met een arts.

Onze Aanbiedingen

Klantenbeoordelingen

Onderstaande reviews zijn subjectief van aard. Wegens regelgeving rondom gezondheidsclaims mogen wij maar een beperkt aantal claims op onze website tonen. We verzoeken je daarom vriendelijk om geen pijnklachten of ziektes te noemen in je review. Reviews waar gezondheidsclaims in staan worden zo goed mogelijk gemodereerd door ons team.

5 STERREN
(6)
4 STERREN
(4)
3 STERREN
(0)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

83.64% Gebaseerd op 10 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Ik ben tevreden met produckt

H Hubert V
Geverifieerde aankoop

Doet wat het moet doen en ruikt lekker

N Nina
Geverifieerde aankoop

Blij mee!! Werkt goed!!

E Esther
Geverifieerde aankoop

Heel fijn om in de zomer te gebruiken vanwege de ingrediënten

M Marjo
Geverifieerde aankoop

Geweldige zeep

J Jenna
Geverifieerde aankoop

heel erg blij mee, mijn huid voelt nu frisser aan

S Sandra
Geverifieerde aankoop

Ik gebruik de zeep elke ochtend en mijn gezicht is weer zuiver geworden

P Puck
Geverifieerde aankoop

Hele goede kwaliteit

M Meike
Geverifieerde aankoop

De zeep gaat super lang mee, gebruik hem al een paar maanden nu

M Maria
Geverifieerde aankoop

Als tip gekregen van een van mijn vriendinnen en ben haar zo dankbaar

L Laura

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk