Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis levering vanaf €50
Verzonden door PostNL

Webshop Keurmerk
Sinds 2017

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Gold Max Dagelijks (voor Mannen)

60 Capsules | Betere prestaties in bed

Overzicht

Het merk Gold Max bestaat al een tijdje en heeft een reputatie opgebouwd bij mannen die op zoek zijn naar krachtige brouwsels die helpen in de slaapkamer. Het dagelijkse supplement heeft 6 verschillende ingrediënten die in de meest optimale doseringen zijn gecombineerd en in een capsule zijn geperst die je twee keer per dag inneemt.

  • 2 capsules per dag zodat je er altijd klaar voor bent
  • Krachtige 450 mg combinatie van natuurlijke ingrediënten
  • Wereldberoemd gerenommeerd merk
  • Met verzegeling beschermde fles voor versheid
  • HACCP gecertificeerd
  • Eenvoudig door te slikken capsule

Dit is geen ‘instant pil', maar iets dat je steeds weer neemt om jezelf betere prestaties te geven, ongeacht wanneer het moment daar is. Door de 450 mg echte potentie in elke capsule, profiteer je van het werk dat Gold Max dag en nacht aan dit lichaamsproces verricht.

  • Glutenvrij
  • GMP
28.99€

Gratis levering vanaf €50.

Wat veroorzaakt een laag libido bij mannen?

Sommigen zeggen dat het allemaal in het hoofd zit, anderen zeggen dat het een fysieke oorzaak heeft. De realiteit is dat het voor verschillende mensen één of meerdere oorzaken kan hebben. Een te laag mannelijke hormonen-gehalte kan een aanzienlijke impact hebben, net als te veel drinken. Niet genoeg of soms zelfs te veel trainen kan ook een fysieke oorzaak zijn. Als het gaat om psychologische factoren, kunnen depressie, stress en relatie-problemen een directe invloed hebben op het libido en de mogelijkheden van een man om te presteren. De realiteit is dat de meeste mannen sommige of al deze oorzaken wel eens meemaken en je bent dus niet de enige die verandering wil en deze zaken wil verbeteren.

Wat is Gold Max?

Gold Max, een mix van aminozuren, mineralen en vitaminen, kan helpen om kracht, balans en focus te krijgen en te behouden. De mineralen zijn gekozen vanwege hun snel absorberende en sterk oplosbare vorm, om het perfect gebalanceerd, handig en geschikt om dagelijks te gebruiken. Dit specifieke product is er voor de man die verbetering wenst, maar tegelijk in controle wilt zijn wanneer het nodig is - dag of nacht, doordeweeks of het weekeinde. Dit zonder zich zorgen te hoeven maken over het vergeten innemen van een ‘instant’ pil. Maak er een gewoonte van het elke dag in te nemen en je zult er de vruchten van plukken.

Hoofdingrediënten

L-cysteine
L-cysteine

L-cysteïne, ook bekend als N-acetyl-L-cysteïne (NAC), is een aminozuur dat wordt gebruikt om energie te krijgen en het lichaam te ondersteunen, vooral wanneer er gepresteerd dient te worden. Onze lichaam maakt L-cysteïne van de aminozuren Serine en Methionine, maar om dit proces te ondersteunen, hebben we ook een goede hoeveelheid vitamine B6 nodig. Recente onderzoeken onderstrepen het verband tussen NAC-suppletie en het potentiële voordeel voor mannen. Lees meer.

Vitamine B6 symbool
Vitamine B6

Vitamine B6, ook bekend als Pyroxidine, is een in water oplosbare vitamine die tot de vitamine B-familie behoort. Het draagt bij aan het goed functioneren van het zenuwstelsel, gezond psychologisch functioneren en aan vermindering van vermoeidheid en moeheid. Het is betrokken bij de productie van serotonine, een krachtige neurotransmitter waarvan bekend is dat het onze stemming en focus beïnvloed.

Zink Gluconaat symbool
Zink Gluconaat

Zink Gluconaat is het zinkzout van Gluconzuur en is hard op weg het favoriete ingrediënt te worden in een overweldigend aantal hoogwaardige voedingssupplementen. Men vermoedt dat dit snel in het systeem wordt opgenomen en daarom sneller zijn werk kan doen. Zink is van cruciaal belang bij veel biologische processen. Het is bekend dat het bij kan dragen aan het behoud van gezonde mannelijke hormonen-niveau’s in het bloed, een gezonde vruchtbaarheid en het kan helpen bij de bescherming van cellen tegen schade door oxidatie.

Vitamine D3 symbool
Vitamine D3

Vitamine D3, ook bekend als Cholecalciferol, is één van de beste vormen van vitamine D, vanwege zijn eigenschappen en absorptie. Boven dat het kan bijdragen aan het behoud van een goede spierfunctie en gezonde botten, wordt het beschouwd als een essentiële vitamine voor energie en kracht, omdat het gezonde bloedcalcium-spiegels in ons lichaam ondersteunt.

Magnesium Bisglycinaat symbool
Magnesium Bisglycinaat

Magnesium Bisglycinaat is een stabiele en goed opneembare vorm van Magnesium, een mineraal dat van cruciaal belang schijnt te zijn voor onze gezondheid en dat zeer onstabiel is in zijn zuivere vorm. Er is onderzoek gedaan naar magnesium en mannelijke hormonen-niveaus dat suggereert dat er een wisselwerking tussen beiden bestaat bij het moduleren van de fysieke functies bij mannen.Klik hier voor meer

Volledige lijst van ingrediënten: Acetyl L-Cysteïne, zinkgluconaat-dehydraat, magnesium-bisglycinaat, natriumseleniet, vitamine D3, vitamine B6.

Hoe neem je het in?

Neem elke dag één capsule in de ochtend en één in de avond. Eén fles Gold Max Dagelijks bevat 60 capsules, wat overeenkomt met een maandvoorraad. Omdat het product natuurlijke ingrediënten bevat, zijn er geen bijwerkingen bekend. Het wordt echter wel aanbevolen om te controleren of je niet allergisch bent voor één van de ingrediënten.

Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 STERREN
(7)
4 STERREN
(2)
3 STERREN
(2)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

81.67% Gebaseerd op 11 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Discrete levering. Niets op aan te merken.

N N.
Geverifieerde aankoop

Geen recept nodig, topproduct!

P Piet
Geverifieerde aankoop

Ik ben drie weken onderweg en merk al verschil. Ik raad het andere zeker aan.

F Flip
Geverifieerde aankoop

Nette levering gehad, dag voor vertrek van mijn skivakantie geleverd. Product heeft zijn vruchten afgeworpen, lol. Prima product!

M Mike
Geverifieerde aankoop

Het doet echt wat het beloofd. Tevreden klant

S Senne
Geverifieerde aankoop

Heel erg tevreden

M Matthias
Geverifieerde aankoop

Nog maar mijn tweede kuur dus misschien te vroeg om aan te bevelen

A Andrew
Geverifieerde aankoop

Vandaag besteld, erg benieuwd om uit te proberen.

S Staf
Geverifieerde aankoop

Ik ben twee weken geleden begonnen en tot dusver heb ik nog niet zo'n groot verschil gevoeld. Ik kan wel zeggen dat ik 's ochtends extreem grandioos wakker word.

E Eddy
Geverifieerde aankoop

Heeft echt mijn huwelijk gered, alles stond op een laag pitje maar nu is het eer helemaal top!

L Louis
Geverifieerde aankoop

Geld goed geïnvesteerd!

G Gianni

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk