• Onze laagste prijs garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis levering vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming van klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Rubriek afbeelding voor DS Laboratories

DS Laboratories

Filters

Prijs
€41€46
Waardering
 
Sorteren Op

DS Laboratories werd opgericht in 1996 met als doel het produceren van hoogwaardige huid- en haarverzorgingsproducten voor mannen en vrouwen. Daarbij zorgen ze er altijd voor dat elk product bepaalde eigenschappen biedt die geen enkel ander concurrerend product kan bieden. Dit geeft het merk een toegevoegde waarde en versterkt hun innovatieve, resultaatgerichte merk.

Alle DS Laboratories producten bevatten de meest geavanceerde technologie om de ingrediënten aan het haar of de huid af te geven. Elke range gebruikt hiervoor de bijzonder innovatieve nanosomentechnologie; het resultaat van jaren van onderzoek dat succesvol is toegepast bij het ontwikkelen van hun producten.

Nanosomen worden in plaats van de normaal in andere cosmetische producten toegepaste, Liposomen gebruikt. Nanosomen worden gebruikt omdat ze bij kamertemperatuur een hele hoge stabiliteit en concentratie hebben, met een hogere dichtheid per unit dan Liposomen. Hierdoor is een hogere concentratie van actieve ingrediënten mogelijk waardoor deze technologie veel effectiever is dan andere huidverzorgingstechnologieën. De unieke combinatie van een hoog geavanceerd distributiesysteem met de beste kwaliteit natuurlijke ingrediënten, zorgt voor aanzienlijk resultaat en succes, waardoor DS Laboratories aan de frontlinie staat van innovatie binnen dermatologie.

DS Laboratories volgt niet altijd de trends binnen de markt. Hierdoor vormen hun producten vaak een nieuwe doorbraak in de technologie en bieden ze met recente, klinische onderzoeksresultaten nieuwe oplossingen binnen de huid- en haarverzorging. De ontwikkeling van de producten van DS Laboratories, wordt gevoed door hun onverminderde passie voor biotechnologie. Dankzij de resultaten van hun inspanningen zijn nieuwe behandelingen ontwikkeld die een belangrijk verschil in het leven van mensen kunnen maken.

Naast de producten die je gebruikt om je haar en je huid te verbeteren, is het altijd belangrijk om ook een gezond voedingspatroon te volgen en ervoor te zorgen dat je voldoende beweegt. Een goede, gezonde levensstijl heeft alles te maken met hoe je er uit ziet en hoe je je voelt. Onvoldoende slaap, roken en andere ongezonde gewoonten, hebben een slechte invloed op je haar en huid. De DS Laboratories range helpt je om je huid en haar gezonder te maken. Als je goed voor je zelf zorgt, dan zullen je haar en huid dit ook uitstralen.

* Wij maken u erop attent dat de resultaten van onze producten per individu kunnen variëren. Het wordt aanbevolen deze producten te gebruiken naast een voedzaam gebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Alle klant beoordelingen op deze website zijn oprecht.