• Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming Van Klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Skin Doctors™ Capillary Clear

50ml Crème | Tegen Gesprongen Haarvaatjes

Skin Doctors

€29.95

Op Voorraad
Bestelling voor 16.00 uur worden op dezelfde werkdagen nog verzonden.

Hoogste Kwaliteit
Premium merken gebruiken de hoogste kwaliteit ingrediënten.

Discrete Levering
Neutrale verpakking en discrete bankafschrift.

Skin Doctors Capillary Clear heeft al veel van onze klanten geholpen om een rode huid door gesprongen haarvaatjes te verminderen, in minder dan 4 weken. Capillary Clear is ook speciaal geformuleerd om op alle huidtypen gebruikt te kunnen worden.

 • Natuurlijke ingrediënten
 • Geschikt voor man en vrouw
 • Gezichtscrème tegen rosacea
 • Werkt ook tegen puistjes en adertjes
 • Gezichtscrème tegen gesprongen haarvaatjes
 • 1e keus voor spinadertjes en gesprongen haarvaatjes

De Capillary Clear van Skin Doctors is een couperose crème tegen roodheid van de huid en gesprongen adertjes. Deze couperose crème kan het aanzien van beschadigde haarvaten in het gezicht dramatisch verminderen na 4 tot 6 weken.

Lees meer
Type: Cr?me
Grootte: 50 ml

Wat is Skin Doctors Capillary Clear?

Kapotte haarvaatjes verschijnen op de huid als lelijke rode vlekjes en spinachtige adertjes op de neus, wangen en de huid daar omheen. Deze symptomen kunnen erfelijk bepaald zijn, of veroorzaakt worden door levensstijl factoren, zoals alcoholgebruik, of door vrije radicalen door blootstelling aan de zon. Skin Doctors Capillary Clear gaat schade tegen door kapotte haarvaatjes en gesprongen bloedvaatjes minder zichtbaar te maken, en de gezondheid van de vaatjes te ondersteunen. Dit product is geschikt voor alle huidtypen en kan gebruikt worden in combinatie met andere effectieve huidverzorgingsproducten van Skin Doctors.

De actieve ingrediënten in Skin Doctors Capillary Clear, ondersteunen de elasticiteit en conditie van de haarvaatjes en voeren opgedroogd bloed in de omliggende haarvaatjes af. Wanneer kleine haarvaatjes te vaak opgerekt worden onder druk van de grotere bloedvaten, blijven ze permanent opgerekt. Hierdoor verzwakken de wanden van de haarvaatjes waardoor ze sneller scheuren. Wanneer de wanden scheuren, loopt het bloed weg en vloeit het via de omliggende kleine haarvaatjes weg. De actieve ingrediënten in Skin Doctors Capillary Clear zorgen dat de haarvaatjes gezond blijven en de tekenen van gescheurde haarvaatjes minder zichtbaar worden en uiteindelijk verdwijnen.

Welke ingrediënten worden er in deze Crème voor Couperose gebruikt?

Phytotonine: bevat extracten van arnica, cypres en salomonszegel. Het is rijk aan flavonoïden, saponosiden en procyanidinen die verantwoordelijk zijn voor het versterken van de wanden van de haarvaten. Onderzoek heeft aangetoond dat het aanbrengen van phytotoninen gedurende 3 weken, roodheid van de aangedane huid met 24% vermindert en de extravasculaire bloedstroom met 25% vermindert, waardoor roodheid en gebroken haarvaatjes wordt tegen gegaan.

Salycidezuur en melkzuren: helpen de dichtheid van de huid te verbeteren, waardoor haarvaatjes in het gezicht verminderen. Salicylzuur weekt huidschilfers los, waardoor de huid zich kan vernieuwen. De haarvaten zitten vast aan spieren. Melkzuren heeft als eigenschap dat het de zuurgraad kan verhogen en de pH in de spier verminderen.

Hoe gebruik ik Skin Doctors Capillary Clear?

Breng ’s ochtends en ’s avonds een kleine hoeveelheid van deze couperose crème aan. Maak je huid eerst vochtig met warm water om de poriën te openen. Zo kan de crème zo goed mogelijk door de huid worden opgenomen. Het ideale moment om de crème aan te brengen is na een douche, bad of de sauna. Masseer het lichtjes in de huid voor de beste resultaten. Zodra je gesprongen haarvaatjes verdwijnen, kan je Skin Doctors Capillary Clear blijven gebruiken zodat spinadertjes niet meer terugkomen.

Wanneer kan ik resultaten zien?

Veel gebruikers zien de beste resultaten na 4-6 weken, wanneer de crème 2x per dag wordt aangebracht. Resultaten kunnen per persoon variëren, afhankelijk van de ernst van de aandoening. Huidtype, huiddikte en PH balans kunnen ook van invloed zijn op de snelheid waarmee Skin Doctors Capillary Clear gesprongen haarvaatjes vermindert.

Kent deze couperose crème bijwerkingen?

We adviseren om Capillary Clear eerst op een stukje huid te testen en 24 uur te wachten voordat je met de behandeling begint. Dit om er zeker van te zijn dat je geen allergische reacties krijgt. Capillary Clear kan niet gebruikt worden als je zwanger bent, borstvoeding geeft of medicijnen, zoals warfarine of aspirine, voorgeschreven krijgt. Het kan ook niet worden gebruikt op slijmvliezen of een kapotte huid.

Beste middel tegen gesprongen haarvaatjes gezicht bestellen

Het beste middel tegen gesprongen haarvaatjes gezicht kopen via ShytoBuy is eenvoudig gemaakt. Tijdens het betaalproces krijgt u de keuze uit welke leverings- en betaalmethode de voorkeur heeft. Bestel met UPS op een werkdag en ontvang het product op de eerst volgende werkdag al in huis.