maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis verzending vanaf €50
Verzonden met DPD

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Skin Doctors

Skin Doctors

Filters

Type

Prijs

21.00€ 22.00€

Waardering

Skin Doctors is de absolute marktleider als het gaat om de ontwikkeling van ‘cosmeceuticals’: cosmetische producten met een medische werking. De natuurlijke huidverzorgingsproducten worden al in meer dan 50 verschillende landen verkocht. Alle producten binnen de Skin Doctors range worden ontwikkeld met vooraanstaande onderzoeksinstituten en cosmetische chirurgen.

Lees meer

Alle producten in deze categorie

Er zijn niet veel merken die een goed en effectief alternatief bieden voor cosmetische chirurgie, maar de Skin Doctors range kan dat wel. Skin Doctors loopt voorop als het gaat om de marketing en ontwikkeling van huidverzorging cosmeceuticals. Het ontwikkelt continu geavanceerde formules met behulp van de beste cosmetische chirurgen en onderzoeksinstituten. Skin Doctors producten zijn al in meer dan 50 verschillende landen verkrijgbaar en daar komen nog steeds meer bij! Dankzij dit globale netwerk, blijft Skin Doctors haar concurrentie altijd een stapje voor en bieden ze producten die mensen echt willen gebruiken.

Conditie van de huid

skin doctors

Huidonzuiverheden zijn er in vele vormen. Veel daarvan kunnen er lelijk uitzien of voor ongemak zorgen. Skin Doctors wil met haar producten het verschil maken voor de conditie en het uiterlijk van je huid. In elke formule zit een optimale hoeveelheid werkzame ingrediënten, zodat je de best mogelijke resultaten kunt behalen. Deze ingrediënten hebben binnen strikt wetenschappelijke condities hun werking bewezen of worden al honderden jaren in traditionele medicijnen gebruikt. De Skin Doctors range probeert altijd gedetailleerde informatie over hun producten te geven, zoals informatie over de ingrediënten die in een product gebruikt worden. Zo wordt het makkelijker en duidelijker wat het idee achter elk product is en hoe je deze gebruikt.

Omdat je huid het grootste orgaan van je lichaam is, is het belangrijk dat je er goed voor zorgt. Daarom zijn hoogwaardige en goed onderzochte producten, zoals die van de Skin Doctors range, de perfecte keuze. Voor elk product worden alleen natuurlijke ingrediënten gebruikt zodat je geen huidproblemen ondervindt en ongewenste reacties voorkomt. Veel mensen hebben problemen met een laag zelfvertrouwen. Een gezonde huid kan een belangrijke factor zijn om je weer zekerder en gelukkiger te voelen. Soms zijn het de kleine dingen in het leven zoals een betere huid en een goede verzorging van je huid, die het verschil maken.

Waarden van Skin Doctors Cosmeceutical

skindoctors

Skin Doctors, waarvan de volledige naam Skin Doctors Cosmeceutical is, verdedigt drie waarden. Deze waarden zie je terug in zowel de interne organisatie als in de creatie van de producten. Dat Skin Doctors mensen in het hart raakt met haar waarden zorgt voor het succes over de hele wereld.

Skin Doctors gelooft dat het doel van gezondheids- en beautyproducten is om een zichtbaar verschil te maken in het welzijn van het uiterlijk van je huid. Het doel is dus niet alleen een mooie verpakking om je badkamer er mooier uit te laten zien. De producten van Skin Doctors bevatten dan ook een juiste hoeveelheid van de actieve bestanddelen die ook daadwerkelijk verschil kunnen maken. Daarnaast worden de producten van Skin Doctors altijd onderzocht in het laboratorium om uiteindelijk effectieve en respecteerbare oplossingen te bieden voor de huid.

Skin Doctors vindt het daarnaast belangrijk dat de producten alleen ingrediënten bevatten die wetenschappelijk zijn getest of waarvan de effectiviteit is bewezen.

Skin Doctors vindt het tot slot belangrijk dat al haar klanten de mogelijkheid krijgen om de ingrediënten volledig te begrijpen van de producten. De behandelingen worden daarom ook geleverd met een volledige en duidelijke lijst van ingrediënten. Er wordt in deze lijst ook aanvullende informatie gegeven over de werkwijze van alle ingrediënten.

Cosmeceuticals

skindoctors

Er wordt steeds vaker gesproken over de term ‘cosmeceutical’ in de de cosmetica wereld. Cosmeceuticals zitten tussen cosmetische producten en farmaceutische producten in. De ingrediënten zijn niet alleen ontworpen om het uiterlijk er mooier uit te laten zien, maar ook voor een positieve werking op cellulair niveau. In tegenstelling tot cosmetische producten, bevatten cosmeceuticals hogere percentages actieve bestanddelen en lagere pH-waarden. Hierdoor kunnen cosmeceuticals dieper in de huid treden.

Dit betekent dat Skin Doctors niet alleen gericht is op de uiterlijke schoonheid. Ze zoeken naar schoonheidsbehandelingen die de symptomen diep in het lichaam aanpakken en die gunstig zijn voor de huid om daadwerkelijk resultaten te laten zien. Skin Doctors is dankzij de voorsprong op normale huidverzorging niet zomaar een milde vochtinbrenger, maar kan beter omschreven worden als een sterk, geformuleerde cosmeceutical die een zichtbaar verschil maakt aan het uiterlijk van de huid. Het doel is het hebben van een effectief alternatief voor cosmetische chirurgie die veilig zijn, niet-ontwijkend en economischer zijn dan chirurgische ingrepen. Skin Doctors kan de kloof tussen gewone huidverzorging en cosmetische ingrepen overbruggen. Het is geen wonder dat de producten van Skin Doctors nu in meer dan 50 landen wereldwijd verkrijgbaar zijn met deze houding en gedrevenheid.

De producten

skin doctors

Skin Doctors richt zich op een aantal huidproblemen met de missie om de symptomen effectief te behandelen. Het uitgebreide assortiment van Skin Doctors betreft behandelingen voor huidproblemen zoals spataderen, kringen onder de ogen, rimpels, huidveroudering, pigmentatie en ingegroeide haren. Voorbeelden van producten die ShytoBuy Nederland aanbiedt van Skin Doctors zijn:

Skin Doctors Zit Zapper: Acne is een onvolmaaktheid waar miljoenen mensen wereldwijd last van hebben. Skin Doctors Zit Zapper gaat de productie van acne tegen door acne uit te drogen, waardoor het uiteindelijk vervaagt. Het is wetenschappelijk bewezen dat de krachtige formule huidvlekken zoals acne, vlekken en littekens helpt elimineren.

Vein Away Plus: Dit product is ontworpen om de verschijning van spataderen, gebroken bloedvaten en haarvaten aan te pakken, zodat je binnen een aantal weken kunt genieten van een gezonde en gladde huid!

Capillary Clear: Richt zich op de verschijning van gebroken haarvaten en het is gebarsten bloedvaten. Terwijl het de gezondheid van de haarvaten ondersteunt, ondersteunt Capillary Clear ook de elasticiteit en gezondheid van de bloedvaten en het verspreidt opgedroogd bloed over de omliggende haarvaten. Langzaam aan worden de zichtbare verschijningen van de gescheurde haarvaten verminderd totdat ze verdwijnen.

Ingrow Go: Dit is een natuurlijke formule die als doel heeft ingegroeide haartjes te verminderen. Je moet het product simpelweg 12 uur na het scheren of waxen aanbrengen met een wattenschijfje op de gebieden die je wilt behandelen.

Hair No More System: De Hair No More System is een pakket van drie producten. Het pakket bevat twee ontharingscrèmes en een hair-inhibitor spray die de haargroei vermindert. Het is een complete set om haar te verwijderen en een gladde huid te behouden.

Instant Eyelift: Deze microdermabrasie crème is ontworpen om de vochtgehalte rond de ogen te ondersteunen en behouden, om de effecten van vermoeidheid en ouderdom te minimaliseren in slechts een paar minuten na de eerste aanbrenging.

Powerbrasion System: Dit microdermabrasie systeem met een drievoudige werking is ontworpen om de bovenste laag van de huid te verbeteren, zodat je weer kunt genieten van een frisser, jonger-uitziende en stralendere huid kunt genieten.

ShytoBuy is al enkele jaren trotse leverancier van Skin Doctors producten en we hebben zo al duizenden mensen geholpen om weer een zijdezachte, gladde en soepele huid te krijgen. De zorgvuldig samengestelde Skin Doctors range bestrijdt onzuiverheden en infecties op effectieve wijze en biedt resultaten van klinische kwaliteit.

* Wij maken u erop attent dat de resultaten van onze producten per individu kunnen variëren. Het wordt aanbevolen deze producten te gebruiken naast een voedzaam gebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Alle klant beoordelingen op deze website zijn oprecht.