maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis verzending vanaf €50
Verzonden met DPD

Webshop Keurmerk
Sinds 2017

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Wart & Mole Vanish® Kit voor wratten en moedervlekken

Alles tegen wratten, moedervlekken en huidtags

Overzicht

De Wart & Mole Kit, met alles wat je nodig hebt in één handig product, is de ideale manier om te helpen bij de verschijning van wratten, moedervlekken en huidtags. Deze bekroonde set, ontworpen voor eenvoudig thuisgebruik, bevat de volledig natuurlijke wratten- en moedervlekcrème, evenals een beschermende oplossing en alle overige benodigdheden om een ??complete alles-in-één-set te vormen. Wat de Wart & Mole uniek maakt, is niet alleen hoe het een complete kit is, maar ook de unieke formule die in de crème wordt gebruikt. Deze gepatenteerde mix gebruikt alleen de beste natuurlijke en plantaardige ingrediënten die uit bronnen van over de hele wereld zijn verkregen om de beste kwaliteit te leveren.

 • Complete kit met alles inbegrepen
 • Gepatenteerde mix van natuurlijke ingrediënten
 • Dagelijkse toepassing is niet nodig
 • Meervoudig prijswinnaar
 • Voor eenvoudig thuisgebruik
 • Vegan
 • Alle huidtypen
 • Vegetarisch
 • Cruelty-Free

Wat zijn wratten en moedervlekken?

Wratten - Wratten, veroorzaakt door het humaan papillomavirus (HPV), zijn een infectie die lijkt op kleine vleeskleurige bultjes. Ze kunnen ontstaan wanneer een beschadigd of kapot deel van de huid in contact komt met het virus, waardoor ze zeer gemakkelijk kunnen worden verspreid. Er zijn meer dan 100 verschillende stammen van het virus die allemaal enigszins verschillen, maar zich over het algemeen in vergelijkbare vochtige en warme omstandigheden ontwikkelen.

Moedervlekken - Vrijwel iedereen heeft een vorm van moedervlekken en ze kunnen er enigszins verschillend uitzien dan persoon tot persoon. Voor wat betreft de kleur zijn het meestal donkerbruine vlekken, maar ze kunnen ook geel of blauw zijn. Ze kunnen ook vlak, verhoogd of dieper gelegen zijn en hoewel ze overal op het lichaam kunnen verschijnen, komen ze het meest voor op armen, hoofd en nek. Wanneer ze op het gezicht verschijnen, worden ze vaak modieuze ‘beauty marks' genoemd, maar op veel andere plaatsen op het lichaam kunnen ze als lelijk worden beschouwd.

Wart & Mole Kit internationale prijzen

 • World Genius Inventions Exposition - Zilveren Medaille
 • INPEX XVII 2001 - Gouden Medaille
 • I-TEX 2000 - Gouden Medaille
 • 27th International Exhibition of Invention - Bronzen Medaille
 • Tuklas Award - Meest Opmerkelijke Uitvinding

Inbegrepen in de Wart & Mole Kit

Gebruiksaanwijzing

 1. Reinig het gebied met de meegeleverde beschermende oplossing door gebruik te maken van het wattenstaafje of was met water en zeep.
 2. Bereid het gebied voor:
  1. Moedervlekken en Huidtags - Bekras (ruw) het volledige oppervlak met de meegeleverde nagelvijl en/of tandenstoker (afhankelijk van de afmeting). Kras dusdanig dat de crème het oppervlak kan binnendringen maar voorkom bloeden.
  2. Wratten - Bekras het hele oppervlak van de wrat (verwijder eelt indien nodig) met de meegeleverde roestvrijstalen naald.
 3. Open de crème fles en roer de inhoud grondig met de applicatorstick.
 4. Breng met behulp van de punt van de applicatorstick een dunne laag crème aan tot het oppervlak van de moedervlek volledig bedekt is. Gebruik alleen voldoende crème om het getroffen gebied te bedekken en breng het niet aan op de omliggende huid. Onthou - een kleine hoeveelheid gaat een lange weg!
 5. Plaats de fles-dop terug zodat de crème niet uitdroogt.
 6. Laat de crème 20 minuten intrekken.
 7. Was de crème voorzichtig af wanneer deze is opgedroogd en wit is geworden, met water of een nat wattenstaafje.
 8. Als de wrat of moedervlek groot is, moet je misschien meerdere keren gebruiken, herhaal in dat geval stappen 4-6.
 9. Een natuurlijke korst moet zich binnen 24-48 uur vormen. Pas op dat hier niet aan krabt en de korst voortijdig verwijdert! Je kunt je gewoon normaal wassen en in bad gaan.
 10. Wacht 1-3 weken (tot 5 weken is normaal voor grote wratten of moedervlekken) totdat de korst er op natuurlijke wijze af valt.

Hoofdingrediënten

Volledige lijst van ingrediënten (crème)

Actieve Ingrediënten - Cashew Plant (Anacardium Occidentale), Vijgen Plant (Ficus Carica), Stinkende Gouwe Plant (Chelidonium Majus), Citroen (Citrus limon).

Overige ingrediënten - Gedeioniseerd water, Talk.

Voorzorgsmaatregelen

De componenten in de Wart & Mole Kit-crème zijn gemaakt met behulp van natuurlijke ingrediënten en dus veilig voor uitwendig gebruik. Voordat je het product voor de eerste keer toepast, raden we je aan om de ingrediënten goed op persoonlijke allergieën te controleren. We raden je ook aan je arts te raadplegen als je ernstige immuundeficiënties of aandoeningen in het genezingsproces zoals keloïde littekens heeft. Wanneer je probeert de huid te manipuleren of veranderen, kan er naar verwachting een vlekje of litteken ontstaan. In de meeste gevallen betreft het een tijdelijk vlekje dat binnen 90 dagen vervaagd. Dit product is bedoeld voor mensen ouder dan 18 jaar.

Klantenbeoordelingen

Onderstaande reviews zijn subjectief van aard. Wegens regelgeving rondom gezondheidsclaims mogen wij maar een beperkt aantal claims op onze website tonen. We verzoeken je daarom vriendelijk om geen pijnklachten of ziektes te noemen in je review. Reviews waar gezondheidsclaims in staan worden zo goed mogelijk gemodereerd door ons team.

5 STERREN
(4)
4 STERREN
(6)
3 STERREN
(0)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

80.00% Gebaseerd op 10 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Geschikt voor wratten. Gaat op zich vrij snel en eenvoudig dus 5 sterren

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Effectief tegen wratjes en snel geleverd

S SP
Geverifieerde aankoop

Eindelijk op een pijnvrije manier af van m'n wratten, wat een opluchting

L Lucy
Geverifieerde aankoop

Erg makkelijk in gebruik en maakt geen zooitje

K Karel
Geverifieerde aankoop

Hielp me snel van mijn probleem af

R Reinhilde
Geverifieerde aankoop

Snel geleverd. Nog maar net toegekomen dus kan nog niks over product zeggen

T Tom
Geverifieerde aankoop

Blij met mijn aankoop!

R Rosa
Geverifieerde aankoop

goed

L Liam
Geverifieerde aankoop

Werkt super tegen wratten! Heel blij mee

M Margot
Geverifieerde aankoop

Duurde een paar weken voordat mijn wrat weg was, maar uiteindelijk wel gelukt!

S Sjuulke

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk