maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

Natuurlijke Striae & Cellulitis Behandelingen

Striae en cellulitis zijn vervelende aandoeningen waarbij onderhuids vet ervoor zorgt dat de huid bobbelig en onregelmatig wordt. Het is een aandoening waar vele vrouwen last van hebben. ShytoBuy NL heeft een groot aanbod aan natuurlijke producten die zeer effectief tegen de symptomen van striae en cellulitis kunnen zijn.

Wat is striae en hoe kun je striae verminderen?

Striae zijn dunne rode of paarse lijntjes die vaak op de buik, taille, heupen of dijen ontstaan door plotselinge groei van het lichaam. Bijvoorbeeld tijdens de pubertijd, bij snelle gewichtstoename of bij zwangerschap. De huid is opgebouwd uit drie lagen; de buitenste laag wordt wel de opperhuid genoemd, de middelste laag is de lederhuid en de onderste laag is de onderhuid. Wanneer de huid door snelle groei wordt opgerekt, kunnen er scheurtjes ontstaan in de lederhuid. Deze zijn zichtbaar op de opperhuid. Hoewel striae geen pijn doet, kan het er wel lelijk uitzien en is het soms lastig om er iets aan te doen. Hierdoor hebben mensen met striae vaak minder zelfvertrouwen. Maarliefst 70% van alle vrouwen krijgt gedurende haar leven wel een keer met striae te maken. Daarom is het goed te weten dat er goede middelen zijn die striae verwijderen en het ontstaan van striae verminderen.

Anti-cellulitis behandeling

Cellulitis is de benaming voor de bobbelige huid die vaak op de benen, dijen en heupen voorkomt. Ook door cellulitis kunnen mensen onzeker worden. Gelukkig zijn er diverse preventieve middelen, zoals anti-cellulitis crème of cellulitis apparaten, waarmee je cellulitis kunt verminderen. De exacte oorzaak van cellulitis is niet altijd met zekerheid vast te stellen; het kan te maken hebben door hormonale veranderingen, leeftijd of de dikte van je huid. Het probleem komt vaker voor bij mensen die te zwaar zijn, maar het kan ook erfelijk bepaald zijn. Slechte eetgewoonten, stress en te weinig lichaamsbeweging verergeren cellulitis en verhogen de kans op daarop. Je kunt cellulitis wel verminderen door gezond te eten en regelmatig te sporten.

Andere interessante artikelen