GENIET NU VAN EEN GRATIS PRODUCT BIJ EEN AANKOOP VAN MEER DAN €50
 • Onze laagste prijs garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis levering vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming van klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Rubriek afbeelding voor PyratineXR

PyratineXR

Sorteren Op

Wereldbefaamde onderzoeksinstituten hebben klinische onderzoeken uitgevoerd die bewijzen dat de PyratineXR range de belangrijkste symptomen van rosacea, op effectieve wijze bestrijdt. Deze symptomen zijn roodheid, wondjes door acne en spinadertjes. Ook werd de geavanceerde cytokinine technologie gebruikt voor de producten van dit merk. Dankzij het gebruik van de plantaardige formule, helpt deze producten ontstoken wondjes, rode huid en verwijde, kleine bloedvaatjes te bestrijden, zonder enige bijwerkingen te geven.

De gebruikelijke behandelingen tegen rosacea focussen zich op één van de symptomen. Vaak met behulp van zuren of antibiotica. Maar mensen die last hebben van deze huidaandoening weten dat een te lange blootstelling aan dergelijke producten, een schadelijk effect kan hebben op de huid. De PyratineXR range is absoluut uniek omdat het niet alleen voor alle drie de symptomen van rosacea werkt, maar ook omdat het geen zuren bevat. Dit is van groot belang vanwege de chronische en gevoelige aard van rosacea.

Hoewel deze producten onder de noemer cosmetica vallen, zijn ze allemaal ontwikkeld volgens farmaceutische standaarden. Ook zijn ze gemaakt volgens strikte FDA (Food and Drug Administration) protocollen en GMP (Group Medical Practice) richtlijnen, die vaak niet worden gebruikt voor cosmetische producten. Door ervoor te zorgen dat hun producten wél aan deze standaarden voldoen, weten de gebruikers van dit merk dat hun huid in veilige handen is.

PyratineXR onderwerpt haar producten aan wetenschappelijke onderzoeken om zo de beste resultaten mogelijk te maken. Dit wordt gedaan aan de hand van hoogwaardige instrumenten die vochtverlies en vermindering van rode huid nauwkeurig meten. Ook wordt hoge resolutie fotografie gebruikt om rimpeltjes, fijne lijntjes en ruwe huid goed in kaart te kunnen brengen.

Je huid bestaat uit verschillende componenten, zoals water, proteïnen, lipiden en verschillende mineralen. Het is ook het grootste orgaan van je lichaam. Het speelt een cruciale rol bij de bescherming van het lichaam tegen bacteriën en infecties, en het vernieuwt zich elke 72 dagen. Gedurende je leven, verandert je huid constant. Het is dus belangrijk om dit beschermende orgaan in goede conditie te houden.

De PyratineXR range is multifunctioneel; de producten zijn geweldige vochtinbrengers en bieden goede anti-aging voordelen. Niet alleen kunnen deze producten helpen om rimpels en een door de zon beschadigde huid, te verzachten, ze zijn ook geschikt voor de gevoelige en geïrriteerde huid waardoor iedereen, ongeacht het huidtype, ze kan gebruiken. Of je nu last hebt van rosacea, of dat je je huid er jonger uit wilt laten zien; PyratineXR producten helpen je om voorgoed van je huidproblemen af te komen.

* Wij maken u erop attent dat de resultaten van onze producten per individu kunnen variëren. Het wordt aanbevolen deze producten te gebruiken naast een voedzaam gebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Alle klant beoordelingen op deze website zijn oprecht.