maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis verzending vanaf €50
Verzonden met DPD

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

VigRX Vertragende Spray

50 ml Spray | Vertragende Spray

Overzicht

We willen allemaal dat die aangename momenten langer duren, maar voor velen van ons kunnen ze teleurstellend kort van duur zijn. Specifiek ontworpen voor de momenten waarop je langer door wilt gaan, is VigRX Uitstel Spray een natuurlijke optie voor een fijnere meer langdurige ervaring. Dankzij de handige fles van 50 ml is het ideaal om onderweg in je broekzak mee te nemen, zodat je wanneer je het nodig hebt de frustratie kunt vermijden en kunt komen wanneer je daar zelf klaar voor bent.

  • Helpt intieme momenten langer te laten duren
  • Wereldwijd vertrouwde uitstel spray
  • Perfect voor spontane ontmoetingen
  • Snel en gemakkelijk te gebruiken met snelle absorptie
  • Ongeveer 500 sprays
  • Handige reisformaat fles

VigRX Uitstel Spray, gemaakt met een krachtige mix van natuurlijke actieve ingrediënten, wordt wereldwijd door duizenden mannen vertrouwd om hun zelfvertrouwen in de slaapkamer terug te brengen. Het stelt hen in staat het orgasme uit te stellen en langer van de rit te genieten. Met deze veilige en natuurlijke formule kan je de controle nemen precies op het moment dat je het het meest nodig hebt. Beloon jezelf en je partner met ultiem plezier en voldoening.

  • Vegan
  • Vegetarisch
  • Geformuleerd voor mannen

Hou je het lang genoeg vol?

Hoewel het geen race is, maken veel mannen zich zorgen over de tijd die ze nodig hebben om de finish te bereiken. Met een gemiddelde tijd van 5,5 minuten kan dit zowel als een prestatie als danwel als een teleurstelling worden gezien. Voor velen is dit niet lang genoeg en omdat de gemiddelde tijd voor vrouwen 23 minuten is, kan verlenging van de finishtijd voor mannen een grote sprong voorwaarts betekenen. Als gevolg hiervan hebben velen het gevoel dat ze hun tijd in de slaapkamer graag langer voort zouden laten duren. Ze ondernemen nu stappen om de bevredigende ervaring voor zowel zichzelf als voor hun partners te verlengen.

VigRX Uitstel Spray

Door het nummer één merk VigRX wordt de al meer dan tien jaar het best-verkopende VigRX Uitstel Spray geproduceerd. Het is de natuurlijke manier om mannen te helpen die hun aangename momenten langer willen laten duren. Gemaakt van een unieke mix botanische extracten, is de VigRX Uitstel Spray-formule volkomen veilig te gebruiken en wordt het vertrouwd door duizenden mannen over de hele wereld. Deze verleidelijke, naar kersen ruikende spray is zacht en veilig in gebruik. Omdat hij gemakkelijk wordt opgenomen zonder plakkerige resten achter te laten, kun je snel een paar keer sprayen en ben je klaar om er voor te gaan. Het is ontworpen om het plezier voor zowel jou als voor je partner te vergroten. Dit toont aan waarom VigRX Uitstel Spray voor zovelen de favoriete keuze is.

Niet alleen is er een speciaal kersenaroma toegevoegd voor het plezier van de partner. Deze handige spray komt ook in een elegant ontworpen flesje van 50 ml dat ongeveer 500 sprays bevat. Wat genoeg is om lang mee te gaan gedurende tal van intieme ontmoetingen. Het kan ook gebruikt worden naast andere prestatie-verbeterende producten voor mannen. Met zijn handzame reisformaat is het ideaal te gebruiken wanneer je de controle wilt nemen en je zelfvertrouwen een boost wilt geven.

Gebruiksaanwijzing

VigRX Uitstel Spray is eenvoudig te gebruiken, waardoor het ideaal is om overal mee naartoe te nemen. Spray eenvoudigweg 1-3 sprays op de penis zo'n 10 minuten voordat je intiem bent. Wrijf het vervolgens in de schacht en eikel. Was de penis goed af voor het hebben van orale seks. Spray niet op een beschadigde en / of geïrriteerde huid.

VigRX Uitstel Spray formule

Het geheim van het succes en de populariteit van de VigRX Uitstel Spray is zijn natuurlijke en unieke formule. Ten eerste bevat deze spray Ethyl Aminobenzoate welke vaak wordt gebruikt in vertragende producten voor mannen vanwege de milde, natuurlijke en veilige verdovende eigenschappen. Het bevat ook een aantal populaire kruidenextracten die worden aangetroffen in de industrie voor prestatieverbetering bij mannen, zoals Panax Ginseng Wortel Extract en Ginkgo Biloba Wortel Extract, waarvan bekend is dat ze de huid helpen versterken en verstevigen.

Veilige formule

De VigRX Uitstel Spray is gemaakt met een natuurlijke mix van hoogwaardige ingrediënten en heeft dus geen bekende bijwerkingen. Vermijd contact met de ogen en spoel af met water indien dit toch per ongeluk gebeurd. Deze vertragingsspray is bedoeld voor mensen boven de 18, dus bewaar het buiten het zicht en bereik van kinderen. Bij het uitproberen van ieder nieuw product raden we aan altijd de ingrediënten te controleren op allergenen bij persoonlijke allergieën.

Vaak samen gekocht

VigRX Vertragende Spray
VigRX Vertragende Spray

50 ml Spray | Vertragende Spray

39.99€

+
Viaman Vertragende Spray
Viaman Vertragende Spray

40 ml Spray | Vertraag intieme momenten

17.99€

1 Producten

39.99€

+

0 Gerelateerde producten

0.00

  • Gratis bezorging
Totaal

Klantenbeoordelingen

Onderstaande reviews zijn subjectief van aard. Wegens regelgeving rondom gezondheidsclaims mogen wij maar een beperkt aantal claims op onze website tonen. We verzoeken je daarom vriendelijk om geen pijnklachten of ziektes te noemen in je review. Reviews waar gezondheidsclaims in staan worden zo goed mogelijk gemodereerd door ons team.

5 STERREN
(5)
4 STERREN
(4)
3 STERREN
(3)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Goed

reviews 4

76.92% Gebaseerd op 12 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Does not work

R Richard
Geverifieerde aankoop

Ik baseer mijn reviews altijd op effectiviteit en dat vind ik lastig bij dit product. Ik had verwacht dat de substantie van de spray wat dikker zou zijn en merkte wel effect. Daarnaast werkte het prima, maar duurde het effect niet voor de hele avond.

R Ricky
Geverifieerde aankoop

relaxt product. Het is voor mij echt een uitkomst.

R Roel
Geverifieerde aankoop

Dankzij deze spray kan ik veel langer plezier hebben met mijn vriendin.

L Leon
Geverifieerde aankoop

Iedere man zou dit toch wel eens moeten proberen.

K Karel
Geverifieerde aankoop

Echt een super product!

T Theo
Geverifieerde aankoop

Ideaal voor mannen als ik die constant te snel klaar komen.

O Olaf
Geverifieerde aankoop

Kan het aan iedere man aanbevelen.

E Eberhard
Geverifieerde aankoop

Heb altijd geworsteld met vroegtijdig klaarkomen. Maar met de de vigrx spray eindelijk een oplossing gevonden.

R Raymond
Geverifieerde aankoop

Mijn vriendin had dit voor mij gekocht, en ik ben blij dat zij dat gedaan heeft ;)

G Gerald

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk