ShytoBuy.nl

maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis levering vanaf €50
Verzonden door PostNL

Webshop Keurmerk
Sinds 2017

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Bathmate Shower Strap

Hands Free Hydropump Accessoire

Dus je hebt geïnvesteerd in een Bathmate hydropomp. De volgende vraag is dan, hoe kun je het gebruiksgemak vergroten? Zoek niet verder dan de Bathmate Shower Strap, voor ultiem handsfree gemak! Een perfecte aanvulling op de hydropompen van Bathmate, de universele verbinding is te gebruiken op het gehele assortiment en kan op jouw gemak worden afgesteld. In slechts enkele seconden kunt u uw Hydropomp-ervaring overtreffen.

  • Handsfree Bathmate-accessoire
  • Maakt elke hydropomp comfortabeler
  • Voor verbeterd gebruiksgemak onder de douche
  • Perfect voor gebruik met de Hercules & Hydromax
  • Omdoen duurt slechts enkele seconden
  • Stijlvol en eenvoudig ontwerp

Ultiem en onmisbaar voor pompen onder de douche, deze Shower Strap is Bathmate’s best verkopende accessoire – en dat laat natuurlijk zien hoe ongelofelijk handig hij is. U hebt uw handen vrij zodat u gewoon kunt douchen en wassen en hij helpt u om het meeste uit uw investering in een pomp te halen. Door de Shower Strap te gebruiken kunt u maximaal van uw Bathmate Hydropomp genieten.

24.99
Op Voorraad

Gratis levering vanaf €50.

Over Bathmate.

Met meer dan 1 miljoen hydropompen verkocht in 90 landen over de hele wereld, is Bathmate de bekendste en meest gewaardeerde hydropomp ter wereld. In drie reeksen, van Hercules tot Xtreme, is er een product voor elke man. Met gebruik van de elementaire krachten water en lucht, zijn deze producten ontworpen een vast deel uit te maken van uw dagelijkse douchebeurt. Met de douchegordel kunt u dit plezierige proces nog makkelijker en fijner maken. Gewoon door de band om uw nek te doen, kunt u de pomp op zijn plek houden terwijl u uzelf wast en geniet van de pompsensatie.

Hoe gebruikt u de Shower Strap

Dit accessoire is ontworpen om makkelijk gebruikt te kunnen worden. Doe de band om uw nek en bevestig de plastic lus aan het uiteinde van uw Bathmate Hydropomp. Als deze is bevestigd kunt u de lengte van de band verstellen naar uw eigen voorkeur. Dit is belangrijk om ervoor te zorgen dat hij goed zit tijdens het gebruik. Dan bent u klaar om te gaan en kunt u pompen volgens de instructies van het apparaat. De band is geschikt voor gebruik met alle Bathmate Hydropompen.

Lees meer
Bathmate Shower Strap Hands Free Hydropump Accessoire

Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 STERREN
(3)
4 STERREN
(0)
3 STERREN
(0)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 5

75.00% Gebaseerd op 4 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Handig voor in de douche. Niks op aan te merken hoor

J Jorian
Geverifieerde aankoop

Werkt lekker en is handiger dan vasthouden

J J
Geverifieerde aankoop

Dit maakt het een stuk gemakkelijker te gebruiken en ik laat het nu niet meer vallen

A Anoniem
*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Gerelateerde producten