Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis levering vanaf €50
Verzonden door PostNL

Webshop Keurmerk
Sinds 2017

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Overgang Bundel

Combo | Overgang Bundel

Overzicht

Voor vrouwen die symptomen van de menopauze ervaren, bestaat er de ShytoBuy Overgang Bundel! Als jij je zorgen maakt over opvliegers, nachtelijk transpireren en een laag libido, maak je dan geen zorgen. De combinatie van deze 2 producten kan zorgen voor een natuurlijke balans van de hormoonspiegels van jouw lichaam en kunnen daardoor bijdragen aan jouw algemene gezondheid. Ontdek vandaag nog deze handige combo voor je menopauzale behoeften!

  • Proferia
  • Teunisbloemolie Softgels

Wat zit er in de Overgang Bundel

Gebruiksaanwijzing

Voor de beste resultaten volg je de volgende instructies op:

Breng de Proferia-crème eenmaal per dag aan op je nek, borst en binnenarmen. Idealiter zou ¼ tot ½ van een theelepel voldoende moeten zijn voor dagelijks gebruik. De hoeveelheid kan wel variëren, afhankelijk van de intensiteit van jouw symptomen en individuele behoeften. Om de absorptie te maximaliseren, wordt het aangeraden om tussen de gebieden te wisselen:

  • Premenopauzale vrouwen kunnen Proferia beginnen te gebruiken gedurende 14 dagen tussen 2 opeenvolgende menstruatiecycli. Bereken de cyclus vanaf de eerste dag van de bloeding en begin met het gebruik van Proferia vanaf de 12e dag en zet dit voort tot de 26e dag.
  • Postmenopauzale vrouwen kunnen de Proferia-crème gedurende 21 opeenvolgende dagen aanbrengen en kunnen gedurende 1 week stoppen met aanbrengen.

Volg dit op met de teunisbloemolie softgels. Neem 1 gemakkelijk in te nemen softgel per dag met water en bij een maaltijd. We raden aan om de softgel elke dag op hetzelfde tijdstip in te nemen voor consistentie. De teunisbloemolie softgels zijn bedoeld om te worden geconsumeerd naast een gebalanceerd dieet en lichaamsbeweging om de beste resultaten te kunnen behalen en mogen niet gebruikt worden als maaltijdvervanger.

Als je zwanger bent of borstvoeding geeft, raadpleeg dan je arts voordat je deze producten gebruikt. Omdat beide supplementen gemaakt zijn van natuurlijke ingrediënten, zijn er geen bijwerkingen bekend. Voor het eerste gebruik raden we aan om de ingrediëntenlijst te controleren op mogelijke allergenen.

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk