ShytoBuy.nl

maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis levering vanaf €50
Verzonden door PostNL

Webshop Keurmerk
Sinds 2017

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Manuka Naturals™ 25% Manuka Olie

10 ml Olie | voor Wratten, Eczeem en Huidinfecties Manuka Natural

Het product is een unieke combinatie van essentiële oliën gemaakt van stoom gedestilleerde manuka bladeren uit de East Cape regio van Nieuw-Zeeland. Uit onderzoek is gebleken dat Manuka Olie 25% zeer goed kan werken voor de huidverzorging. Het mengel van krachtige manuka samen met de verschillende tedere essentiële oliën is geschikt voor alle huidtypes om te helpen bij de immuniteit van de huid. Het zou erg goed kunnen helpen tegen problemen als wratten, fungus en eczeem.

 • Speciaal geformuleerd manuka samengesteld met essentiële oliën
 • Geschikt voor alle huid typen
 • Bevat natuurlijk voorkomende antimicrobiële triketone samenstellingen
 • Gemakkelijk aan te brengen applicatie
 • Natuurlijk product zonder synthetische geuren of conserveringsmiddel
 • Speciaal verpakt in amberglas om het product te beschermen tegen licht

Pure manuka olie staat bekend om de unieke antibacteriële eigenschappen. Maar, wanneer dit ingrediënt op zichzelf gebruikt wordt, kan het te sterk zijn voor sommigen. Door manuka te combineren met verschillende essentiële oliën zoals lavendel en tea tree is East Cape Olie 25% een tedere formule dat niet alleen de voordelen van manuka heeft maar ook al de natuurlijke ingrediënten die de huid goed doen.

19.99
Op Voorraad

Gratis levering vanaf €50.

Wat zijn Wratten?

Wratten zijn een infectie die ontstaat door het virus Human Papillomavirus (HPV) en zien er normaal gesproken uit als kleine, huidkleurige bultjes op de oppervlakte van de huid. Dit kan bijna bij iedereen voorkomen en ontstaat wanneer er contact is met het virus. Wanneer een beschadigd of open deel van de huid in contact komt, kan het virus in de buitenste laag van de huid terecht komen en zich ontwikkelen tot een wrat.

Ook al is de beste manier om een wrat te voorkomen het vermijden van contact met de infectie, kan dit in veel gevallen behoorlijk lastig zijn waardoor het virus zich snel verspreidt. Met meer dan 100 verschillende stammen van het virus zijn sommige vormen van het virus beter te bestrijden dan andere. De meest voorkomende plekken om het virus op te lopen is bijvoorbeeld bij zwembaden en kluisjes. Veel stammen van het virus bloeien op in warme en vochtige omgevingen maar er zijn ook veel andere manieren en plekken waar het HPV-virus opgelopen kan worden. Factoren die het risico kunnen verhogen.

 • Gebruik maken van openbare douches
 • Werken met vlees
 • Eczeem of een beschadigde huid
 • Laag immuunsysteem
 • Persoonlijke spullen delen

Er zijn veel primitieve behandelingen om wratten tegen te gaan, in veel gevallen zijn deze van generatie op generatie doorgegeven. Vaak zien we dat deze behandelingen onveilig zijn en kunnen lijden tot littekens of zelfs andere infecties die het lichaam binnen kunnen dringen. Er zijn ook medische opties beschikbaar voor het weghalen van wratten zoals bijvoorbeeld een chemische peeling of chirurgische methodes. Maar de namen zeggen het al, deze kunnen erg pijnlijk en heel prijzig zijn. Dit is dan ook de reden dat er een grote groei is in de markt van natuurlijke producten en kruidenformules, vooral wanneer deze antibacteriële eigenschappen bevatten die kunnen helpen om kosteffectief en gewoon thuis de wratten te behandelen.

Manuka Olie.

Manuka honing is een hoogwaardig huidverzorgingsingrediënt en is op verschillende manieren gunstig voor de huid. De olie is vaak moeilijker te vinden dan de honing en wordt in de markt als uniek beschouwd. Dit komt omdat het alleen in de afgelegen East Cape regio van Nieuw-Zeeland te vinden is waar de planten bekend staan om de unieke antibacteriële eigenschappen.

Samen met de Australische Tea Tree olie is manuka olie veel bestudeerd omrent zijn antibacteriële en antimicrobiële eigenschappen. Door deze bijzondere eigenschappen werd de manuka plant en olie voornamelijk gebruikt door de Maori stammen. Het werd gebruikt tegen fungus infecties, het beschermen van open wondjes, spierpijn, beten en steken en het werd zelfs gebruikt als oude vorm van deodorant tegen lichaamsgeur. Tegenwoordig worden deze gebruikswijze nog weleens toegepast, echter wordt de olie over het algemeen gecombineerd met andere ingrediënten om hoogwaardige huidverzorgingsproducten te creëren.

East Cape Manuka Olie 25%

Wetenschappelijk onderzoek naar de manuka olie van het Cawthron Instituut in Nelson, de Otago Universiteit afdeling Microbiology en de Universiteit van Wikato Nieuw-Zeeland hebben de antibacteriële voordelen van manuka bewezen. Dit hebben ze gedaan door het langdurig testen van de manuka olie tegenover een grote selectie van menselijke pathogenen, het volgende werd er gevonden.

 • 20 - 30 keer actiever dan de Australische Tea tree olie
 • Vele malen effectiever tegen stammen van schimmels
 • Effectief tegen Gram-negatieve bacteriën en virussen

Vanuit dit onderzoek werd er geconstateerd dat het goed is voor.

 • Seborrheic dermatitis
 • Ringwormen
 • Liesschimmel
 • Koortsblaasjes
 • Eczeem
 • Muggenbeten

East Cape Manuka Olie 25% is een speciaal mengsel van manuka met huidvriendelijke essentiële oliën zoals, zoete amandel, lemon myrtle en lavendel. Deze combinatie van ingrediënten maakt het product uniek en door alle verschillende eigenschappen met elkaar te combineren ontstaat er ware huidverzorgingslijn.

Voor meer informatie over de wetenschappelijke onderzoeken, klik hier

Belangrijke Ingrediënten

Samen met manuka olie bevat deze formule ook.

Zoete Amandel Olie
Zoete Amandel Olie

Speciaal gemaakt van zoete eetbare amandelen in plaats van het bittere soort zijn zoete amandelolie een populair bestanddeel voor de huidverzorging. Deze essentiële olie bevat vitamine E en heeft zodanig hydraterende eigenschappen en is ideaal om naast de manuka en tea tree te worden gebruikt om hun effecten te compenseren, vooral op gevoelige huid.

Lemon Myrtly Olie
Lemon Myrtly Olie

Deze olie heeft niet alleen een vers citroenaroma, maar het kan ook nog eens een voordelige werking hebben wanneer het topisch op de huid wordt gebruikt. Door zijn hoge citral gehalte wordt er gezegd dat het een krachtig antibacterieel, antiseptisch en antischimmelmiddel is. Studies zijn ook uitgevoerd rond de anti-inflammatoire eigenschappen en het wordt gezegd dat het stukken efficiënter is dan veel andere kruiden.

Tea Tree Olie
Tea Tree Olie

Tea Tree behoort tot een van de meest populaire essentiële oliën en staat bekend om de antibacteriële en antiseptische eigenschappen. Tea tree olie komt uit Australië en is gemaakt van de plant Melaleuca alternifolia. Traditioneel werd het gebruikt om kleine wonden te beschermen tegen infecties en is nu een veel voorkomend ingrediënt in huidverzorging.

Lavendel Olie
Lavendel Olie

Deze essentiële olie is waarschijnlijk het meest bekend om zijn heerlijke geur en kalmerende aroma, maar naast deze eigenschappen kan het ook nuttig zijn voor de huid. Lavendelolie is gebruikt om de genezing van kleine wondjes en brandwonden te versnellen. Het anti-inflammatoire effect kan ook een kalmerende werking hebben op de huid en is ideaal om samen met andere essentiële oliën te gebruiken.

Hoe gebruik ik het?

Het product dient 1-2 keer per dag toegepast te worden op de gewenste gebieden. Aangezien dit een essentiële olie-mix is, is het geschikt voor alle huidtypes. Dit product is uitsluitend voor extern gebruik en we raden u aan om eerst een patchtest te doen. Vermijd contact met de ogen. Elke fles bevat 10ml, dus ideaal tijdens het reizen of voor discrete en handige opslag in huis.

Lees meer
Manuka Naturals™ 25% Manuka Olie 10 ml Olie | voor Wratten, Eczeem en Huidinfecties

Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 STERREN
(1)
4 STERREN
(1)
3 STERREN
(0)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

60.00% Gebaseerd op 3 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

De beste oplossing tegen eczeem die ik tot nu toe heb geprobeerd

J Jorik
Geverifieerde aankoop

Werkt goed

E Emely
*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Gerelateerde producten