Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis verzending vanaf €50
Verzonden met DPD

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Manuka Naturals™ 25% Manuka Olie

voor Wratten, Eczeem en Huidinfecties

Overzicht

Het product is een unieke combinatie van essentiële oliën gemaakt van stoom gedestilleerde manuka bladeren uit de East Cape regio van Nieuw-Zeeland. Uit onderzoek is gebleken dat Manuka Olie 25% zeer goed kan werken voor de huidverzorging. Het mengel van krachtige manuka samen met de verschillende tedere essentiële oliën is geschikt voor alle huidtypes om te helpen bij de immuniteit van de huid. Het zou erg goed kunnen helpen tegen problemen als wratten, fungus en eczeem.

 • Speciaal geformuleerd manuka samengesteld met essentiële oliën
 • Geschikt voor alle huid typen
 • Bevat natuurlijk voorkomende antimicrobiële triketone samenstellingen
 • Gemakkelijk aan te brengen applicatie
 • Natuurlijk product zonder synthetische geuren of conserveringsmiddel
 • Speciaal verpakt in amberglas om het product te beschermen tegen licht

Pure manuka olie staat bekend om de unieke antibacteriële eigenschappen. Maar, wanneer dit ingrediënt op zichzelf gebruikt wordt, kan het te sterk zijn voor sommigen. Door manuka te combineren met verschillende essentiële oliën zoals lavendel en tea tree is East Cape Olie 25% een tedere formule dat niet alleen de voordelen van manuka heeft maar ook al de natuurlijke ingrediënten die de huid goed doen.

Wat zijn Wratten?

Wratten zijn een infectie die ontstaat door het virus Human Papillomavirus (HPV) en zien er normaal gesproken uit als kleine, huidkleurige bultjes op de oppervlakte van de huid. Dit kan bijna bij iedereen voorkomen en ontstaat wanneer er contact is met het virus. Wanneer een beschadigd of open deel van de huid in contact komt, kan het virus in de buitenste laag van de huid terecht komen en zich ontwikkelen tot een wrat.

Ook al is de beste manier om een wrat te voorkomen het vermijden van contact met de infectie, kan dit in veel gevallen behoorlijk lastig zijn waardoor het virus zich snel verspreidt. Met meer dan 100 verschillende stammen van het virus zijn sommige vormen van het virus beter te bestrijden dan andere. De meest voorkomende plekken om het virus op te lopen is bijvoorbeeld bij zwembaden en kluisjes. Veel stammen van het virus bloeien op in warme en vochtige omgevingen maar er zijn ook veel andere manieren en plekken waar het HPV-virus opgelopen kan worden. Factoren die het risico kunnen verhogen.

 • Gebruik maken van openbare douches
 • Werken met vlees
 • Eczeem of een beschadigde huid
 • Laag immuunsysteem
 • Persoonlijke spullen delen

Er zijn veel primitieve behandelingen om wratten tegen te gaan, in veel gevallen zijn deze van generatie op generatie doorgegeven. Vaak zien we dat deze behandelingen onveilig zijn en kunnen lijden tot littekens of zelfs andere infecties die het lichaam binnen kunnen dringen. Er zijn ook medische opties beschikbaar voor het weghalen van wratten zoals bijvoorbeeld een chemische peeling of chirurgische methodes. Maar de namen zeggen het al, deze kunnen erg pijnlijk en heel prijzig zijn. Dit is dan ook de reden dat er een grote groei is in de markt van natuurlijke producten en kruidenformules, vooral wanneer deze antibacteriële eigenschappen bevatten die kunnen helpen om kosteffectief en gewoon thuis de wratten te behandelen.

Manuka Olie.

Manuka honing is een hoogwaardig huidverzorgingsingrediënt en is op verschillende manieren gunstig voor de huid. De olie is vaak moeilijker te vinden dan de honing en wordt in de markt als uniek beschouwd. Dit komt omdat het alleen in de afgelegen East Cape regio van Nieuw-Zeeland te vinden is waar de planten bekend staan om de unieke antibacteriële eigenschappen.

Samen met de Australische Tea Tree olie is manuka olie veel bestudeerd omrent zijn antibacteriële en antimicrobiële eigenschappen. Door deze bijzondere eigenschappen werd de manuka plant en olie voornamelijk gebruikt door de Maori stammen. Het werd gebruikt tegen fungus infecties, het beschermen van open wondjes, spierpijn, beten en steken en het werd zelfs gebruikt als oude vorm van deodorant tegen lichaamsgeur. Tegenwoordig worden deze gebruikswijze nog weleens toegepast, echter wordt de olie over het algemeen gecombineerd met andere ingrediënten om hoogwaardige huidverzorgingsproducten te creëren.

East Cape Manuka Olie 25%

Wetenschappelijk onderzoek naar de manuka olie van het Cawthron Instituut in Nelson, de Otago Universiteit afdeling Microbiology en de Universiteit van Wikato Nieuw-Zeeland hebben de antibacteriële voordelen van manuka bewezen. Dit hebben ze gedaan door het langdurig testen van de manuka olie tegenover een grote selectie van menselijke pathogenen, het volgende werd er gevonden.

 • 20 - 30 keer actiever dan de Australische Tea tree olie
 • Vele malen effectiever tegen stammen van schimmels
 • Effectief tegen Gram-negatieve bacteriën en virussen

Vanuit dit onderzoek werd er geconstateerd dat het goed is voor.

 • Seborrheic dermatitis
 • Ringwormen
 • Liesschimmel
 • Koortsblaasjes
 • Eczeem
 • Muggenbeten

East Cape Manuka Olie 25% is een speciaal mengsel van manuka met huidvriendelijke essentiële oliën zoals, zoete amandel, lemon myrtle en lavendel. Deze combinatie van ingrediënten maakt het product uniek en door alle verschillende eigenschappen met elkaar te combineren ontstaat er ware huidverzorgingslijn.

Voor meer informatie over de wetenschappelijke onderzoeken, klik hier

Belangrijke Ingrediënten

Samen met manuka olie bevat deze formule ook.

Hoe gebruik ik het?

Het product dient 1-2 keer per dag toegepast te worden op de gewenste gebieden. Aangezien dit een essentiële olie-mix is, is het geschikt voor alle huidtypes. Dit product is uitsluitend voor extern gebruik en we raden u aan om eerst een patchtest te doen. Vermijd contact met de ogen. Elke fles bevat 10ml, dus ideaal tijdens het reizen of voor discrete en handige opslag in huis.

Vaak samen gekocht

EmuaidMAX
EmuaidMAX

59 ml Zalf | Eerste hulp zalf

71.95€

+
Sunglow
Sunglow

120 Tablet | Natuurlijke bruiningscapsules

19.99€

1 Producten

71.95€

+

0 Gerelateerde producten

0.00

 • Gratis bezorging
Totaal

Klantenbeoordelingen

Onderstaande reviews zijn subjectief van aard. Wegens regelgeving rondom gezondheidsclaims mogen wij maar een beperkt aantal claims op onze website tonen. We verzoeken je daarom vriendelijk om geen pijnklachten of ziektes te noemen in je review. Reviews waar gezondheidsclaims in staan worden zo goed mogelijk gemodereerd door ons team.

5 STERREN
(5)
4 STERREN
(5)
3 STERREN
(1)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

80.00% Gebaseerd op 11 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Werkt goed bij wratten en andere huid ongemakken. Aparte geur waar je even moet aan wennen.

N Nicole J
Geverifieerde aankoop

De beste oplossing tegen eczeem die ik tot nu toe heb geprobeerd

J Jorik
Geverifieerde aankoop

Werkt goed

E Emely
Geverifieerde aankoop

Snel een gezonde huid gekregen

N Nikkie
Geverifieerde aankoop

Mijn dochter was er erg tevreden mee, dus ook maar een potje besteld

Y Yolanda
Geverifieerde aankoop

Sterke geur, en trekt goed in in mijn huid

D Dali
Geverifieerde aankoop

Heel fijn als je last hebt van puistjes

I Inge
Geverifieerde aankoop

Wow! Al veel minder last van een rode en geirriteerde huid

M Maartje
Geverifieerde aankoop

Een echte aanrader

P Piene
Geverifieerde aankoop

Resultaten duurden best lang, maar begin eindelijk iets te merken

J Jill

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk