maandag - vrijdag | 10.00 - 16.00

(+31) 858 884 418 Live Chat
 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Hoge Tevredenheid!

  Eerlijke reviews via TrustPilot

Instant EyeLift Serum 10ml Serum

Door Skin Doctors

Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

Wegens groot succes tijdelijk uitverkocht. Instant Eyelift is vanaf eind april 2017 weer beschikbaar.
Skin Doctors™ - Instant Eyelift is een milde crème die speciaal geformuleerd is voor de kwetsbare huid rond de ogen. Deze crème is de eerste keus in oogverzorging voor veel vrouwen die de effecten van vermoeidheid of ouder worden rond de ogen willen verminderen.

 • helpt de huid rond de ogen te hydrateren en ondersteunen
 • Werkt direct na het aanbrengen
 • Handig en gemakkelijk in gebruik
 • Bevat natuurlijke ingrediënten

Instant Eyelift van Skin Doctors is een natuurlijke huidverzorgingscrème die je onder je make-up gebruikt als een handige aanvulling op de dagelijkse verzorgingsroutine.

Lees meer
Type: Serum
Grootte: 10 ml

Wat is Skin Doctors Instant Eye Lift?

Skin Doctors Instant Eyelift is één van de vele succesvolle microdermabrasie producten van Skin Doctors, die een gezonde oogverzorging ondersteunt. Veel vrouwen voelen al binnen enkele minuten na het aan brengen van de Skin Doctors Instant Eyelift crème, een licht tintelende sensatie rond de ogen. De effecten van Skin Doctors Instant Eyelift kunnen tot wel 8 uur duren, waardoor het een handig product is om jezelf op meetings, dates of speciale gelegenheden voor te bereiden en er altijd op je best uit te zien.

Hoe werkt Skin Doctors Instant EyeLift?

De Skin Doctors Instant Eyelift gezichtsdermabrasie crème verstrakt de huid rond de ogen, waarmee rimpeltjes aanzienlijk minder zichtbaar worden. De actieve ingrediënten zorgen voor een elastisch laagje wat vocht vast houdt. Hierdoor wordt de huid onder de ogen niet alleen gehydrateerd maar wordt deze ook gladder en strakker.

Hoe gebruik ik Skin Doctors Instant Eyelift?

Skin Doctors Instant Eyelift is sneller aan te brengen dan menig ander antirimpelbehandeling. Het heeft maar een paar minuten nodig om in je huid in te trekken zodat je direct je eyeliner of mascara kunt gebruiken. De effecten kunnen soms wel tot 8 uur of langer aanhouden. Wanneer je langer resultaat wilt, dan kan je deze microdermabrasiecrème gewoon nog een keer aanbrengen.

Zijn er bijwerkingen?

Deze formule kan het beste eerst getest worden op een minder gevoelig stukje huid, zoals de pols. Als er roodheid of jeuk ontstaat, stop dan met het gebruik en overweeg om een andere microdermabrasiebehandeling te gebruiken waar je huid niet op reageert.

Wat zijn de ingrediënten?

Biocare SA – Bestaat uit albumine en hyaluronzuur om een elastisch laagje te creëren die de huid onder de ogen goed gehydrateerd houdt en deze voller, gladder en strakker maakt

Skin Tightener ST – Kan de huid binnen 5 minuten al aanzienlijk strakker en gladder maken

Natriumsilicaat – Droogt bijna onmiddellijk en draagt zo bij aan het elastische laagje dat achterblijft en een direct liftend effect geeft


Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

Product Rating (90% Gebaseerd op 6 Reviews)

Schrijf een review Klik hier

Service beoordeling (87.65% Gebaseerd op 68 )

 • * Geen chirurgische resultaten ;), maar ik vind het een fijn oog spulletje! Ik merkte gelijk dat het zijn werk deed en mijn ooghuid kan er goed tegen. Weet dat de huid rondom de ogen vaak wat dunner en daarom kwetsbaarder kan zijn.
 • * Skin Doctor, het is meer een soort huidtovenaar die mij van mijn vreselijke wallen en zwellingen heeft afgeholpen. Ik neem dit overal mee naar toe.
 • * Hoi, dit product hielp me om van die rottige wallen onder mijn ogen af te komen. Ik vind de hele range van skin doctor te gek.
 • * Fijn product, maar mijn verwachtingen van het product kwamen niet overeen met het product zelf. Ik had een vastere creme verwacht, maar eigenlijk is het een vloeibare creme.
 • * Dit is een top product voor het wegwerken van vervelende lijntjes en rimpeltjes. Ik gebruik het dagelijks en eigenlijk al een aantal jaar.
 • * Dit is echt een effectief product dat mijn wallen heeft aangepakt. Druk leven, dus echt helemaal gingen ze niet weg, maar in de spiegel zag ik duidelijk verschil. Weet je, zo die frisse blik weer terug gekregen en daardoor kijk ik gelijk een stuk jonger ;)
*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Aanmelden
voor de nieuwsbrief