maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis verzending vanaf €50
Verzonden met DPD

Webshop Keurmerk
Sinds 2017

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Skin Doctors™ Instant Ooglift

Verfrissende en verzachtende Serum

Overzicht

Schoonheid schijnt te zijn in de ogen van de toeschouwer - als dat waar is, moet het ook waar zijn dat de meest aantrekkelijke eigenschap van onze gezichten als onze ogen kan worden beschouwd! Desondanks gaan ze zo gemakkelijk verloren als ze omgeven worden door een huid die opgezwollen en gerimpeld kan zijn. Inzicht in de natuurlijke wens om een dergelijke situatie te verbeteren, creëerde Skin Doctors een revolutionair serum in Instant Eyelift.

  • Richt zich op het verstrakken en verstevigen van het gebied onder de ogen
  • Innovatieve formule combineert schoonheid en wetenschap
  • De huid voelt onmiddellijk verfrist
  • Impact voor maximaal acht uur
  • Hygiënisch afgeleverd door middel van de pompfles
  • Bevat geen parabenen

Sommigen van ons zullen merken dat we steeds meer naar een soort concealer grijpen, ook al kan het lastig zijn om de zorgen van dit lastige, expressieve en mobiele gebied te verdoezelen. Als u zich meer en meer zorgen maakt over het uiterlijk van de huid onder uw ogen, kan Skin Doctors' serum Instant Eyelift absoluut ideaal zijn. Met ingenieuze actieve factoren gecombineerd en verpakt in een handige en hygiënische pomp, streeft het ernaar om uw wens te vervullen om de glans van uw ogen terug te brengen.

Het Raam Naar Uw Ziel

Les phéromones, à la base de l''attirance

Onze ogen worden al lang beschouwd als een vitaal aspect van onze gezichtsaantrekking, als zodanig beschreven van oude poëzie tot moderne films. Er is een reden waarom de make-upindustrie heeft geïnvesteerd in producten die het uiterlijk van deze glinsterende edelstenen oppervlakkig verbeteren. Maar wanneer ze uit het zicht vervaagd raken door een vermoeide, gelinieerde, opgeblazen huid, is het gemakkelijk om het gevoel te hebben dat de tijd zijn tol heeft geëist. Het reiken naar een make-upborstel is een verleidelijke optie, maar vaak wordt het uiterlijk erger en bovendien is het voor velen van ons geen optie. Zeker genoeg van ons moeten wensen dat we een product zouden kunnen bereiken dat, met slechts een snelle beweging, de impact van de jaren zou kunnen wegvagen?

Instant Eyelift door Skin Doctors

Als er één bedrijf is dat vandaag de dag de huidverzorgingslijn op de markt brengt met een aanpak die wordt aangedreven door onderzoek en innovatie, dan is het ongetwijfeld Skin Doctors Cosmeceuticals - en dat omvat Instant Eyelift. Met behulp van een opmerkelijk begrip van de verschillende behoeften die specifieke huidgebieden kunnen bieden, maakt het vakkundig bereide serum gebruik van innovatieve, actieve factoren in een geavanceerde formule. Om u de moeite en het ongemak van een professional te besparen, kunt u het heft in eigen handen nemen om het gebied dat u het meest zorgen baart, aan te scherpen. Het verhelderende serum is zeker van invloed op hoe u zich voelt over de reflectie in de spiegel!

Complete Lijst van Ingrediënten

Aqua (water), natriumsilicaat, carbomeer, hyaluronzuur, serumalbumine, dextraansulfaat, DMDM-hydantoïne, glycerine, ethylhexylglycerine, caprylylglycol, natriumhyaluronaat, benzylalcohol, dehydroazijnzuur.

Gebruiksaanwijzing

Instant Eyelift is ontworpen om uw favoriete oog verlengende product te worden! Nadat u uw SkinDoctors-reiniger hebt gebruikt om uw gezicht te wassen en vervolgens de huid te drogen, schud u de Eyelift-dispenser energetisch en pompt u een kleine hoeveelheid (druppel) op uw vingertoppen. Breng in een draaiende halfronde beweging een dunne laag aan op het gebied onder de ogen. Blijf na het aanbrengen recht naar voren kijken en vermijd een paar minuten lang uw gezicht te bewegen.

Advies

Skin Doctors streeft naar het hoogste niveau van premium huidverzorging, met producten die zijn geïnspireerd op intensieve studie en grondige kennis van de huid behoeften. Dit gezegd hebbende, moet u, voordat u een huid applicatie voor het eerst gebruikt, altijd de tijd nemen om de volledige ingrediëntenlijst grondig te controleren op eventuele persoonlijke allergieën. Dit serum is absoluut niet bedoeld voor gebruik op een gevoelige, geïrriteerde of beschadigde huid.

Klantenbeoordelingen

Onderstaande reviews zijn subjectief van aard. Wegens regelgeving rondom gezondheidsclaims mogen wij maar een beperkt aantal claims op onze website tonen. We verzoeken je daarom vriendelijk om geen pijnklachten of ziektes te noemen in je review. Reviews waar gezondheidsclaims in staan worden zo goed mogelijk gemodereerd door ons team.

5 STERREN
(3)
4 STERREN
(3)
3 STERREN
(0)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

77.14% Gebaseerd op 6 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Fijn product, maar mijn verwachtingen van het product kwamen niet overeen met het product zelf. Ik had een vastere creme verwacht, maar eigenlijk is het een vloeibare creme.

R Robin
Geverifieerde aankoop

Dit is een top product voor het wegwerken van vervelende lijntjes en rimpeltjes. Ik gebruik het dagelijks en eigenlijk al een aantal jaar.

J Jo
Geverifieerde aankoop

Dit is echt een effectief product dat mijn wallen heeft aangepakt. Druk leven, dus echt helemaal gingen ze niet weg, maar in de spiegel zag ik duidelijk verschil. Weet je, zo die frisse blik weer terug gekregen en daardoor kijk ik gelijk een stuk jonger ;)

g glam fan :)
Geverifieerde aankoop

Geen chirurgische resultaten ;), maar ik vind het een fijn oog spulletje! Ik merkte gelijk dat het zijn werk deed en mijn ooghuid kan er goed tegen. Weet dat de huid rondom de ogen vaak wat dunner en daarom kwetsbaarder kan zijn.

A Anoniempje
Geverifieerde aankoop

Skin Doctor, het is meer een soort huidtovenaar die mij van mijn vreselijke wallen en zwellingen heeft afgeholpen. Ik neem dit overal mee naar toe.

M Mimi
Geverifieerde aankoop

Hoi, dit product hielp me om van die rottige wallen onder mijn ogen af te komen. Ik vind de hele range van skin doctor te gek.

H Hallie

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk