ShytoBuy.nl

maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis levering vanaf €50
Verzonden door PostNL

Webshop Keurmerk
Sinds 2017

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

mysmile Activated Charcoal Poeder

100 g Poeder | Activated charcoal voor wittere tanden

Ben je op zoek naar een stralend witte glimlach en een heerlijk frisse adem? Probeer Eco Masters mysmile Activated Charcoal poeder, gemaakt van houtskoolpoeder van kokosnoten en op smaak gebracht met verse pepermunt. De poreuze samenstelling van dit mineraal is zeer absorberend en kan helpen geuren en vlekken te verwijderen om je een mooiere tanden en een gezondere mond te geven.

  • Ideaal voor het verwijderen van vlekken
  • Helpt tegen verkleuringen van roken of het drinken van thee, koffie of rode wijn
  • Met verfrissende pepermuntsmaak
  • Helpt de mondgeur te absorberen voor een frissere adem
  • Afkomstig van duurzaam ingekochte kokosnoten
  • Vegan
  • Vegetarisch
  • Cruelty-Free
12.99
Op Voorraad

Gratis levering vanaf €50.

Wat is Eco Masters mysmile Activated Charcoal Poeder?

Dit poeder helpt tandplak te verminderen, vlekken op tanden te verwijderen en de mond te reinigen van onzuiverheden en bacteriën die een slechte adem kunnen veroorzaken. Regelmatig gebruik van dit product heeft de potentie om verdere vlekken te voorkomen die worden veroorzaakt door het drinken van dranken zoals thee, koffie en rode wijn, en kan de natuurlijke kleur van je eigen tanden onthullen.

Wat zijn de voordelen?

Als je last hebt van een slechte adem, is bekend dat de actieve kool de mond en het tandvlees ontgift door de zuurtegraad en bacteriën van tandplak te reguleren. De zeer absorberende houtskool die in dit product wordt gebruikt, helpt om gifstoffen te binden en ze van je tanden en tandvlees te verwijderen. Daarnaast helpt het bij het verwijderen van vlekken, inclusief die veroorzaakt door koffie, thee en rode wijn, om de natuurlijke kleur van je eigen tanden te onthullen.

Voor wie is het?

mysmile Acitvated Charcoal is een geweldige oplossing voor iedereen die een gezondere mond en stralende tanden wilt. Dit product kan gunstig zijn voor diegenen die een beugel dragen, omdat de licht schurende eigenschappen kunnen helpen om tandplak en bacteriën effectiever te verwijderen. Het is ook een geweldige optie voor iedereen die thee, koffie of rode wijn drinkt, omdat het kan helpen bij het verwijderd van hardnekkige vlekken op het oppervlak van je tanden.

Gebruik

Gebruik alleen zoals aangegeven. Buiten bereik van kinderen bewaren. Voeg meer water toe aan je routine bij het gebruik van actieve kool.Als je een reeds bestaande aandoening heeft, raadpleeg dan je tandheelkundige zorgverlener voor gebruik.

Bewaren

Op een koele plaats bewaren en direct zonlicht vermijden.

Ingrediënten

Geactiveerde kokosnoot houtskool, natriumbicarbonaat, pepermuntolie, stevioside.

Lees meer
mysmile Activated Charcoal Poeder 100 g Poeder | Activated charcoal voor wittere tanden

Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 STERREN
(0)
4 STERREN
(0)
3 STERREN
(0)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Schrijf als eerste een beoordeling over dit product

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Gerelateerde producten