maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis verzending vanaf €50
Verzonden met DPD

Webshop Keurmerk
Sinds 2017

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Cranberry & D-Mannose Capsules

Beschermende formule met hoge weerstand

Overzicht

Cranberry & D-Mannose Capsules van ShytoBuy is onze zorgvuldig samengestelde formule voor het helpen ondersteunen en versterken van de natuurlijke afweer van uw lichaam, met name in de urinewegen, die vooral het risico lopen van schadelijke indringers. Onze formule is afkomstig van het beste pure Cranberry-extract en versterkt met de hulp van rijke D-Mannose. Elke capsule bevat een krachtige portie actieve natuurlijke agentia en is geschikt voor alle diëten, inclusief veganisten en vegetariërs.

  • Ideaal voor ondersteuning van de urinewegen
  • Helpt de natuurlijke afweer van het lichaam te versterken
  • Krachtige formule
  • Met krachtige D-Mannose
  • Eenvoudig te gebruiken capsules
  • Veganistisch en vegetarisch vriendelijk
  • Vegan
  • Vegetarisch
  • Expert formule
  • Hoge dosering

Het product dat je zoekt is niet meer beschikbaar, maak een keuze uit een van de onderstaande alternatieven.

Waarom Cranberry & D-Mannose?

Cranberry, afgezien van een heerlijke smaak, is ook beroemd vanwege zijn diepgaande manieren waarop het het lichaam een boost kan geven. Het bevat namelijk een speciaal actief middel genaamd D-Mannose, dat mensen vaak proberen in hun dieet te verwerken als een middel om de natuurlijke afweer van hun lichaam te helpen ondersteunen. Dit komt omdat Cranberry naar verluidt enkele beschermende eigenschappen heeft. Het verdedigen van de afweer van je lichaam is een belangrijk aspect om te overwegen wanneer je wilt zorgen dat je lichaam effectief bacteriën kan buiten houden, zoals degenen die ongemak veroorzaken in de onderbuik.

Wat is een UTI?

Bacteriën kunnen zich overal verspreiden en vervelende problemen veroorzaken. Een belangrijk voorbeeld hiervan zijn urineweginfecties of UTI's, een veel voorkomende soort die in de loop van de tijd overgaat, maar zeer irriterend kunnen zijn. Ze beïnvloeden het gebied rond de geslachtsorganen en zijn het gevolg van bacteriën in vuil en stof die in het gebied komen, meestal door een vloeistof of direct contact. Om die reden kunnen ze heel vaak van invloed zijn bij mensen tijdens kamperen of veel tijd besteden aan fysieke activiteiten in de buitenlucht, maar sommige kunnen er gevoeliger voor zijn dan anderen.

Deze infecties komen vaker voor bij vrouwen en de symptomen kunnen afmattend en storend zijn. Hierom proberen veel mensen gewoonlijk het herstelproces te versnellen, meestal door de beste natuurlijke urinekanaalpillen, urinewegsupplementen en andere vormen van antibiotica voor UTI's.

Ingrediënten

D-Mannose, Capsule Shell (HPMC), Bulking Agent (Rice Flour), Anti-Caking Agents (Magnesium Stearate, Silicon Dioxide), Cranberry Extract (25:1), Colour (Titanium Dioxide).

Hoe te gebruiken

Neem twee capsules per dag in. Deze capsules moeten worden weggespoeld met een klein glas water. De aanbevolen dagelijkse portie is gebaseerd op ons begrip van een optimaal effect. U kunt deze capsules consumeren, ongeacht of u een volle of lege maag heeft.

Advies

Dit supplement is geschikt voor gebruik door veganisten en vegetariërs, maar vergeet niet om het etiket te controleren op specifieke ingrediënten als u last heeft van allergieën. Cranberry & D-Mannose is ontworpen als aanvulling op een uitgebalanceerd dieet en mag onder geen enkele omstandigheid worden geconsumeerd als supplement voor maaltijdvervanging. Dit supplement is niet geschikt voor consumptie door mensen jonger dan 18 jaar.

Onze Aanbiedingen

Klantenbeoordelingen

Onderstaande reviews zijn subjectief van aard. Wegens regelgeving rondom gezondheidsclaims mogen wij maar een beperkt aantal claims op onze website tonen. We verzoeken je daarom vriendelijk om geen pijnklachten of ziektes te noemen in je review. Reviews waar gezondheidsclaims in staan worden zo goed mogelijk gemodereerd door ons team.

5 STERREN
(6)
4 STERREN
(4)
3 STERREN
(0)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

83.64% Gebaseerd op 10 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Gekocht om mijn afweer te versterken na enkele tijd in het ziekenhuis te hebben gelegen. Tot nu toe doet het echt goed zijn werk.

J Jenny
Geverifieerde aankoop

10/10! Goed natuurlijk supplement

K K.S
Geverifieerde aankoop

Ik voel me hier een stuk beter door

N Nilda
Geverifieerde aankoop

Heerlijke smaak en daarom ook makkelijk in te nemen

A Angelien
Geverifieerde aankoop

Had een beetje plasproblemen maar gaat nu weer super

R Randy
Geverifieerde aankoop

Mijn lichaam voelt al gezonder en beter aan

R Rik
Geverifieerde aankoop

Top product

J Jeroen
Geverifieerde aankoop

Geweldige kwaliteit!!

F Fabio
Geverifieerde aankoop

Zeer tevreden met deze capsules

J Jordy
Geverifieerde aankoop

Ik hou van de frambozen smaak en mijn lichaam blijkbaar ook

M Melanie

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk