maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis verzending vanaf €40
Verzonden met DPD

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

maxmedix

maxmedix

Filters

Type

Prijs

12.00€ 25.00€

Waardering

MaxMedix biedt natuurlijke afslanksupplementen die helpen bij gewichtsverlies. Deze MaxMedix producten zijn erg populair op ShytoBuy dankzij haar drie bekendste productlijnen: Garcinia Cambogia, Raspberry Ketone en Groene Koffie. Het zijn ideale supplementen die je begeleiden in het afslanken process en al meerdere experts hebben hun visie hierover gedeeld. Klik hieronder op het product voor meer informatie.

Lees meer

Alle producten in deze categorie

Gewichtsverlies met MaxMedix

Bij de inschatting in de moeilijkheidsgraad en de hoeveelheid inspanning er van je verwacht wordt u nodig om een groot verschil in gewichtsverlies te maken, word je mogelijk al gedemotiveerd. Daar heeft MaxMedix iets op bedacht. Haar producten zijn zo ontwikkeld om een gezondere levensstijl te ondersteunen. Voor de meeste mensen is daar de startregel om met gewichtsverlies aan de slag te gaan.

Superfoods van MaxMedix

Superfoods hebben voordelen voor de gezondheid omdat de extracten geconcentreerder zijn dan die van gewone voedingsmiddelen. MaxMedix maakt deze producten van natuurlijke ingrediënten waar voorzien wordt in die een hoge concentratie voedingsstoffen en antioxidanten. Iedere superfood heeft een uniek doel en de rol uit te voeren die helpt om gewichtsverlies te vergemakkelijken.

Buikvet en cholesterol zijn onderwerpen die veel mensen bezighoudt. Dan is het belangrijk dat je minder vet gaat eten en dat is niet altijd even eenvoudig. Het onderdrukken van de eetlust is een onderwerp waar MaxMedix zich over de laatste 10 jaar in verdiept heeft. Een tweede onderwerp is dat meer bewegen de stofwisseling stimuleert, maar daar is meer weer energie voor nodig die je aan het einde van de dag niet meer hebt. Ook hier heeft MaxMedix producten voor ontwikkeld. Om zo goed mogelijk te dienen dit doel, hebben zij een aantal van de meest exclusieve ingrediënten, natuurlijke extracten en kruiden die omvatten voornamelijk Superfoods in de wereld gebruikt.

Ben ervan bewust dat de resultaten van onze producten per individuele gebruiker verschillen. Ga naast het gebruik van deze producten van start met een evenwichtig voedingspatroon en regelmatige lichaamsbeweging. Lees klantbeoordelingen op deze website om wellicht meer inspiratie op te doen van mensen die je voor zijn gegaan.

* Wij maken u erop attent dat de resultaten van onze producten per individu kunnen variëren. Het wordt aanbevolen deze producten te gebruiken naast een voedzaam gebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Alle klant beoordelingen op deze website zijn oprecht.