Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis levering vanaf €50
Verzonden door PostNL

Webshop Keurmerk
Sinds 2017

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Foligain Haar & Hoofdhuid Roller

Apparaat | Hoofdhuid stimulatie roller

Overzicht

Micro-needling heeft de skincare-wereld veroverd - nu is het jouw beurt om deze geweldige methodologie op je hoofdhuid toe te passen! De Foligain haar- en hoofdhuidroller kan je geheime wapen zijn in de volgende grote stap in de richting van het dikkere, sterke en vitale haar dat je wilt. Met 540 titanium naalden, van ideale lengte voor zachte maar krachtige stimulatie, wordt het een gemakkelijk, snel en aangenaam onderdeel van je routine.

  • Ideaal voor het stimuleren van de hoofdhuid
  • Activeert de aangeboren verjonging van de huid
  • Ontworpen voor zowel mannen als vrouwen
  • 540 hoogwaardige titanium micronaalden
  • Helpt de productabsorptie te verbeteren

Wat is de Foligain Haar & Hoofdhuid Roller?

Dit apparaat is speciaal gemaakt voor je behoeften wat betreft de haardikte. Een ergonomische handheld-tool met een slank rollerontwerp bevat 540 stabiele ultrafijne titanium naalden. Hun 0,25 mm lengte werd gekozen om voorzichtig maar met precisie de huid te stimuleren. Dit maakt het perfect voor een regelmatige stimulatie van de hoofdhuid, vooral belangrijk als je op natuurlijke wijze je haar wilt verbeteren. Bovendienis de Foligain haar- en hoofdhuidroller perfect om te combineren met producten voor de hoofdhuid. De naalden helpen de opname van producten te verbeteren. Het is de comfortabele maar krachtige methode waar je naar op zoek was!

Waarom moet ik micro-needling gebruiken?

Deze briljante methode is over de hele wereld een bekendheid geworden - vooral als het gaat om haargroei! Het vermogen van de micro-naald om de helende functie van de huid te activeren, is ideaal om overal verjongend te werken. Dit is absoluut van toepassing op de hoofdhuid, waar het terugdraaien van de tijd om dik, sterk en weelderig haar te herstellen, gewenst is. Het is perfect om te combineren met behandelingen tegen haaruitval. Dit is te wijten aan het feit dat geopende poriën een haargroei product met grotere gereedheid kunnen ontvangen.

Hoe werkt de Foligain Haar & Hoofdhuid Roller?

Met een ongelooflijk eenvoudige methode is de Foligain Haar & Hoofdhuid Roller de ideale derma roller voor het stimuleren van de hoofdhuid. Wanneer je over de huid op je hoofd rolt en in een zorgvuldig patroon beweegt om het volledige gebied gedurende vijftien minuten te bedekken, dringen de titanium naalden van 0,25 mm zachtjes door. Dit betekent dat de huid wordt geactiveerd in een regeneratieproces. Voor een niet-invasief proces zijn de ultrafijne naalden in een kruislijn opstelling gerangschikt. Elk gebied wordt gestimuleerd, zonder overgevoeligheid te veroorzaken.

Aanwijzingen

Nadat je ervoor hebt gezorgd dat de Foligain haar- en hoofdhuidroller volledig schoon is, breng je plaatselijke producten aan op het gewenste deel van het hoofd en de hoofdhuid. Rol in een richting over een gebied 4-5 keer, met gelijke druk en snelheid. Volg de gedetailleerde instructies met betrekking tot exact voorgestelde richtingen. Stop na 15 minuten met de roller en laat de huid ademen en de producten worden geabsorbeerd.

Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 STERREN
(8)
4 STERREN
(7)
3 STERREN
(0)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

85.00% Gebaseerd op 15 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Goed product. Het rollertje zelf piept wat.

H Heleen E
Geverifieerde aankoop

Werkt goed

T Toth
Geverifieerde aankoop

.

H H.z
Geverifieerde aankoop

Goede prijs en kwaliteit.

D Dhr. M
Geverifieerde aankoop

Ik gebruik het product, alvorens ik oliën gebruik voor mijn haren en werkt zeer stimulerend. Voelt aan als een massage aan je hoofdhuid. Het moment dat je dit product gebruikt, worden je poriën geopend zodat de olie beter op zich kan nemen.

H H.M.
Geverifieerde aankoop

Ik gebruik al jaren dezelfde crème. Nadat ik deze roller ben gaan gebruiken merk ik dat het beter wordt opgenomen en dat ik sneller het effect merk.

V Vivian
Geverifieerde aankoop

Werkt echt goed. Gebruik dit tegen mijn haaruitval problemen en het doet meer dan ik had verwacht!

J John
Geverifieerde aankoop

ik gebruik het in combinatie met een product zodat het hopelijk beter intrekt. Voelt wel aangenaam, helemaal niet oncomfortabel

L Luc
Geverifieerde aankoop

Voelt wel onwennig maar t is net soort van een massage

M Monique
Geverifieerde aankoop

Goede kwaliteit, voelt stevig aan

J Jen

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk