• Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming Van Klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Emuaid First Defense

30 Capsules | Probioticum voor het Immuunsysteem

Speer Laboratories Ltd

€29.95

Op Voorraad
Bestelling voor 16.00 uur worden op dezelfde werkdagen nog verzonden.

Hoogste Kwaliteit
Premium merken gebruiken de hoogste kwaliteit ingrediënten.

Discrete Levering
Neutrale verpakking en discrete bankafschrift.

Verschillende milieufactoren en bacteriën dagen je immuunsysteem iedere dag uit. Met Emuaid First Defense Probiotic ga je de strijd aan tegen candida-, schimmel- of virale infecties door je immuunsysteem te versterken.

 • 100% natuurlijke ingrediënten om je immuunsysteem te versterken
 • Bestrijdt candida-, schimmel- en virale infecties
 • Ondersteunt je intestinale flora
 • Reguleert de darmflora-balans
 • Revitaliseert je immuunsysteem
 • Vrij van tarwe, soja, noten & gluten
 • Veilig te gebruiken zonder bijwerkingen
 • Geschikt voor zowel mannen als vrouwen
 • Werkt om de natuurlijke balans van goede bacteriën te herstellen
 • Helpt bij spijsverteringsproblemen (gasproductie, diarree of dyspepsie)
 • Dagelijks 1 capsule om immuunsysteem en spijsvertering te ondersteunen

Emuaid First Defense Probiotic versterkt je immuunsysteem en helpt bovendien om eventuele spijsverteringsproblemen zoals overmatige gasproductie, diarree of dyspepsie aan te pakken. Meer informatie over onze natuurlijk producten tegen vaginale schimmelinfecties, vind je terug onder vaginale problemen. Bestel jouw probiotica voor 16.00 uur met UPS en ontvang het product in discrete verpakking op de eerst volgende werkdag.

Lees meer
Type: Capsules
Hoeveelheid: 30 capsules
Duration: 30 Dagen
Aanbevolen Hoeveelheid: 1 per dag

Wat is Emuaid First Defense Probiotic?

Het spijsverteringskanaal bevat zowel goede als slechte bacteriën. Een gezond immuunsysteem houdt deze inwendige flora in balans maar dagelijkse milieu-invloeden kunnen dit systeem beïnvloeden. Het dagelijks gebruik van Emuaid First Defense Probiotic helpt om de goede bacteriën te versterken, de darmflora-balans te reguleren en een overmatige gasproductie voor te komen.

Wat zijn de gezondheidsvoordelen?

Het spijsverteringskanaal is verantwoordelijk voor 70% van ons immuunsysteem en dit middel maakt met 100% natuurlijke ingrediënten een gezond spijsverteringsstelsel mogelijk.

Ondersteunt de spijsvertering- Probiotica zijn levende voedingsingrediënten, die een positief effect hebben op de gezondheid. Emuaid First Defense Probiotic bevat deze goede bacteriën om proteïnen, suiker en vet beter te verteren.

Kalmeert ontstekingen- De krachtige, goede bacteriën in First Defense Probiotic ondersteunen het immuunsysteem om maag-darmontstekingen te voorkomen.

Reduceert opgeblazenheid & overmatige gasproductie- Het gebrek aan enzymen om koolhydraten af te breken is vaak een van de oorzaken van deze problemen. Emuaid First Defense Probiotic ondersteunt de vertering van koolhydraten zoals lactose en fructose.

Wat zijn de ingrediënten?

Elke capsule bevat 15 miljard levende organismen.

Voedingsinformatie

Portiegrootte: 1 Capsule
Inhoud per doosje: 30

Lactobacillus Acidophilus

7.50 Miljard KVE

Bifidobacterium Bifidum

3.75 Miljard KVE

Enterococcus Faecium

3.75 Miljard KVE

Maltodextrine, Plantaardige Cellulose, Magnesiumstearaat

Hoe gebruik ik het?

Je kunt Emuaid First Defense Probiotic eenvoudig in je dagelijkse routine opnemen. Wij raden aan dat je 1 capsule per dag ’s ochtends met het ontbijt en met voldoende water inneemt. Koel bewaren en beschermen tegen hitte, licht en vochtigheid.

Is Emuaid First Defense Probiotic veilig?

Emuaid`s homeopathische producten maken een snelle, natuurlijke behandeling van pijnlijke problemen mogelijk. De middelen bevatten alleen natuurlijke ingrediënten en zijn uiterst veilig door de gehele familie te gebruiken. Neem 1 capsule dagelijks om je immuunsysteem en spijsvertering te ondersteunen. Gebruik dit middel dagelijks en geniet binnenkort van je nieuwe gezondheid – zonder overmatige gasproductie!

Hoe bestel ik Emuaid First Defense Probiotic?

Wil je candida-, schimmel- en virale infecties op een natuurlijke wijze verwijderen? Bestel Emuaid First Defense Probiotic bij ShytoBuy! Bestellingen bij ShytoBuy zijn gemakkelijk, veilig en nemen maar een paar minuten in beslag. Kies uit de diverse betaalopties en plaats je bestelling op werkdagen voor 16.00 uur om deze al de volgende dag te ontvangen.