ShytoBuy.nl

maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis levering vanaf €50
Verzonden door PostNL

Webshop Keurmerk
Sinds 2017

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Emuaid™ First Defense Probiotic Capsules

30 Capsules | Voedingssupplement

Onze darmen zijn een van de belangrijkste delen van ons lichaam - dus als er iets misgaat, kan het weinig verbazing wekken wanneer het de rest van ons beïnvloedt! Het Probiotische voedingssupplement van Emuaid First Defense is ontworpen om de veerkracht van het lichaam van binnenuit te vergroten, om in meerdere behoeften te voorzien. Hiervoor gebruikt het drie bacteriestammen, met in totaal 15 miljard micro-organismen.

  • Ideaal voor een verontrustende spijsvertering
  • Doelstelling om een gezonde darm te bevorderen
  • Bevat 15 miljard levende culturen
  • Drie krachtige 'goede' bacterie
  • Een handige voorziening van een maand
  • Makkelijk in te slikken capsules

Over de naam van probiotica wordt al jarenlang nagedacht - niemand heeft er niet van gehoord, en hun opname in verschillende functionele voedingsmiddelen en voedingssupplementen. Nu heeft Emuaid een perfecte selectie bij elkaar gebracht in gemakkelijk in te slikken capsules die u alleen dagelijks nodig hebben. Het Probiotische voedingssupplement van Emuaid First Defense kan een schitterende stap voorwaarts zijn in het aanpakken van uw darmproblemen.

29.99
Op Voorraad

Gratis levering vanaf €50.

Het Goede Gegeven Door De Darmen

Er is een neiging om al onze lichaamsorganen te beschouwen als afzonderlijk en onafhankelijk functionerend - maar nergens is dat minder waar dan met betrekking tot de darm! Binnenin dit orgaan bevindt zich een zorgvuldig uitgebalanceerde formule van fauna in de vorm van 'goede' en 'slechte' bacteriën, die door al het bewerkte voedsel en suiker tot alcohol en eenvoudige stress uit de hand worden gelaten. Zelfs het te vaak nemen van antibiotica kan een impact hebben! Dergelijke irritaties kunnen de poriën van de dunne darm dwingen zich te openen en lekken onverteerde deeltjes voedsel en gifstoffen in de bloedbaan. Dit kan ontelbare schadelijke effecten hebben - afgezien van een opgeblazen gevoel en krampen, heeft het bewijs resultaten gesteund zoals eczeem, vermoeidheid en humeurigheid. Omgaan met dit deel van uw lichaam kan van cruciaal belang zijn om allerlei soorten gezondheidsproblemen aan te pakken.

Krachtige Probiotica

Deze micro-organismen, die door velen worden begrepen om gezondheidsvoordelen te bieden wanneer ze worden geconsumeerd en correct in ons worden gebalanceerd, zijn al eeuwenlang een essentieel onderdeel van onze voeding, omdat de voordelen van gefermenteerd voedsel voor het eerst werden gerealiseerd. Dit was natuurlijk lang voordat micro-organismen werden ontdekt, maar sindsdien is door wetenschappers opgemerkt dat het de gezondheid van het immuunsysteem stimuleert, leidt tot een vermindering van ontsteking, verbeteringen aan de regelmaat en het gemak van de spijsvertering, en het aanpakken van gist en schimmelgroei. We zijn misschien aanzienlijk verder gegroeid, maar onze lichamen werken nu net als toen!

Emuaid First Defence

In het besef van het duidelijke belang van het grootste orgaan in het immuunsysteem, deed Emuaid specifiek onderzoek naar de belangrijkste beïnvloeders in onze darmen en bracht drie specifiek gekozen ingrediënten samen, elk gericht om u te helpen bij het aanpakken van uw fysieke behoeften. Ze werken samen in harmonie om algemene onevenwichtigheden in uw onderbuik te richten en helpen u bij het omgaan met alle mogelijke gevolgen van die situatie. Het Probiotische supplement voor de eerste verdediging zou de ideale stap voorwaarts voor u kunnen zijn.

Briljante Bacteriën

Bifidus
Bifidus

Het geslacht Bifidobacterium is waarschijnlijk een van de meest gebruikte van alle bacteriestammen. Het is een alomtegenwoordige inwoner van het maagdarmkanaal en gekoppeld aan immunomodulerende eigenschappen en daarom wordt het geacht een rol te spelen in het functioneren van het immuunsysteem. Darmkolonie van bifidobacteriën is in verband gebracht met gezondheidsbevorderende effecten - voor meer informatie, klik hier.

Lactobacillus
Lactobacillus

Een belangrijk onderdeel van de melkzuurbacteriegroep, ze functioneren in de darm om suikers om te zetten in melkzuur voor onze spijsvertering. Het werkt synergistisch met Bifidus en is een van de meest voorkomende factoren die probiotica worden genoemd in functionele voedingsmiddelen zoals yoghurt, en is gekoppeld aan uiteenlopende hulp bij problemen zoals diarree, vaginale infecties en huidaandoeningen. Klik hier voor meer informatie.

Enterococcus Faecium
Enterococcus Faecium

Recent onderzoek in hoog aangeschreven wetenschappelijke tijdschriften dook in de deugden van een mogelijk zeer belangrijke microbe: E. faecium. Studies zijn erin geslaagd om een sleutelenzym in de culturen van de microbe, bekend als SagA, te lokaliseren en hebben opgemerkt dat dit kan worden gezien om de weerstand tegen ongewenste en schadelijke pathogenen te vergroten. Klik hier om meer te lezen.

Volledige Lijst met Ingrediënten

Actief: Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum, Enterococcus faecium.

Overig: maltodextrine, plantaardige cellulose, magnesiumstearaat.

Genieten van Emuaid First Defence

Deze capsules zijn perfect ontworpen om een eenvoudige, eenvoudige toevoeging aan uw dagelijkse routine te worden. Neem om het te nemen deze eenvoudig elke ochtend in bij een maaltijd en volg hem met een groot glas water. Bekijk de volledige lijst met ingrediënten in geval van persoonlijke allergieën. Als u gediagnosticeerde spijsverteringsstoornissen heeft of andere problemen, neem dan contact op met uw arts voordat u het product gaat innemen.

Lees meer
Emuaid™ First Defense Probiotic Capsules 30 Capsules | Voedingssupplement

Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 STERREN
(4)
4 STERREN
(4)
3 STERREN
(0)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

80.00% Gebaseerd op 9 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Op verzoek van mijn vriend heb ik dit product gekocht die het weer als tip van iemand anders had gehoord over de werking bij eczeem klachten. Hij gebruikt het nu dagelijks en merken dat zijn huid met de dag zachter wordt en de irritaties vervagen. Wij zijn dus erg tevreden.

N Nicole
Geverifieerde aankoop

Een unieke mengeling van probiotica heeft mij een uitkomst geboden. Ik zou het product kunnen aanraden.

J Jerry
Geverifieerde aankoop

Het schrijven van deze recensie is wellicht wat minder objectief. Ik gebruik de Emuaid nu al een tijdje en ik gebruik dit product dus als aanvulling. Nu ik first defense ernaast ben gaan slikken, weet ik niet wat het resultaat van deze capsules is. Natuurlijk ben ik erg tevreden over het resultaat van deze producten gecombineerd, dus Emuaid in het algemeen.

C Carola
Geverifieerde aankoop

Werkt veel beter dan de andere producten die ik geprobeerd heb!

M Monique
Geverifieerde aankoop

Eczeem is erg verminderd!

J Joost
Geverifieerde aankoop

Dit is mijn tweede bestelling. Beveel het aan iedereen aan met gezondheidsproblemen.

K Kelly
Geverifieerde aankoop

Top levering! Daarnaast een super product met een snelle werking

L Lillie
Geverifieerde aankoop

Merk een verschil in mijn spijsvertering. Hierdoor heb ik minder last van een opgeblazen gevoel.:)

R Rik
*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Gerelateerde producten