maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis verzending vanaf €50
Verzonden met DPD

Webshop Keurmerk
Sinds 2017

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Male Edge

Verbeter mannelijke prestaties

Overzicht

Met een methode die eerst door een cosmetisch chirurg is bedacht met betrekking tot het herstel van zijn patiënten van intieme operaties, is het Male Edge-apparaat een krachtige speler in de markt voor mannelijke toebehoren en heeft het meer dan een decennium lang op het gebied van comfort en gemak geleid. Zonder afbreuk te doen aan de werkzaamheid, het maakt gebruik van een lichtgewicht ontwerp om zwaargewicht hulp te leveren! Met behulp van revolutionaire wetenschappelijke kennis om de intensief bestudeerde en aloude tractiemethode toe te passen op uw mannelijke orgaan, kan het u uiteindelijk helpen het vertrouwen te krijgen waar u naar verlangt.

  • Innovatief mannelijk verbeteringsapparaat
  • Tientallen jaren expertise en begrip
  • Duizenden tevreden klanten wereldwijd
  • Geld-terug-garantie
  • Materialen van superieure kwaliteit
  • Voor comfort, discretie en gemak

U kunt zich misschien niet laten leiden door de eisen van sommige apparaten voor het verbeteren van uw mannelijkheid - maar met Male Edge krijgt u een ongelooflijk licht en eenvoudig product, dat een groot verschil voor u kan maken terwijl het gewoon in uw leven valt. Alle controle over uw voortgang is volledig, comfortabel in uw handen, terwijl het ernaar streeft om u te helpen stappen te zetten in het verbeteren van uw mannelijke gevoelens van zelfvertrouwen. Male Edge betekent nooit meer compromissen sluiten, met een toegankelijke maar toch krachtige methodologie.

  • CE gecertificeerd

Het Belang Van Grootte

Een enkelvoudig specifiek mannelijk weefsel staat symbool voor mannelijkheid, kracht en sterkte sinds de tijd van de holbewoners en over de jaren die volgden. Het is dan ook geen verrassing dat mannen zich al eeuwenlang zorgen maken over dit innig mannelijke deel, omdat ze begrijpen dat het zoveel meer kan zijn dan een manier om genot te bieden. We kunnen dus absoluut begrijpen hoe een verlangen om te verbeteren wat de natuur heeft gegeven bij veel mannen zou opkomen. Het gevoel op deze manier ontoereikend te zijn, kan zijn tol eisen op zoveel gebieden van het leven, van succes op de werkvloer tot het vertrouwen in het nastreven van intieme en romantische relaties. Hoewel die mannen die de grootste zorgen voelen vaak regelmatige metingen hebben, zullen sommigen zeker stappen willen ondernemen om verbeteringen aan te brengen.

Tractie Methodologie

Zowel wetenschappers als artsen hebben een benadering erkend als nuttig in het werken aan de zorg voor een ontoereikende en misvormde mannelijkheid: op tractie gebaseerde extenders. De kracht van tractie kan geleidelijk worden toegepast op elk select gebied en maakt daarbij gebruik van de volledig natuurlijke en gezonde gebeurtenis, cytokinese. Dit gestaag werkende stuk ambieert de verdeling en vermenigvuldiging van cellen te veroorzaken en daarmee de ontwikkeling van nieuwe weefsels.

Verder staat opmerkelijk, toegewijd onderzoek stevig achter het gebruik van deze methode op het mannelijke orgaan, met ongelofelijke aantallen onderzoeken. Andere methoden, van risicovolle operaties tot verschillende soorten apparaten, zijn door hun bevindingen uit de competitie gehaald. Mogelijk van het grootste belang, heeft het British Journal of Urology verklaard dat extenders die tractie gebruiken "de enige evidence-based [niet-chirurgische] techniek" vertegenwoordigen, van het ontwikkelen van mannelijke grootte. Het is zelfs door sommige mannen gemeld dat het kan helpen bij het aanpakken van kromming! Bovendien is uit ander onderzoek opmerkelijk gebleken dat "de resultaten niet verslechteren nadat het gebruik werd gestopt". Discreet, comfortabel en niet-invasief, deze methode wordt krachtig door onderzoek ondersteund.

Male Edge

De makers van dit innovatieve apparaat zijn in bedrijf sinds 1995 en tot nu toe heeft hun brede selectie van producten mannelijke verbeteringsmethoden geleverd aan miljoenen mannen! Met een methodiek die echt een nieuwe weg is ingeslagen in deze markt, is de Male Edge gewoon weer een enorme sprong voorwaarts voor mannen over de hele wereld. Gemaakt met de tractiemethode, geëerd door de tijd in het lichaam en nu zeer gewaardeerd voor gebruik op het mannelijke orgaan, biedt het Male Edge-apparaat een uiteindelijk toegankelijke, gemakkelijke en discrete benadering. Het lichtgewicht plastic is ontworpen om af te stemmen op uw lichaam en zijn behoeften, terwijl het snel kan worden aangepast aan veranderingen. Klanten over de hele wereld melden een bevredigend gevoel van een verhoogd zelfvertrouwen, evenals verhoogd vertrouwelijk plezier voor zowel zichzelf als hun partners.

Welke Extender is Voor U?

Met drie geïndividualiseerde kits biedt Male Edge een aanpak voor elke man, helemaal van Basic tot Pro. Maar de essentie is universeel bedekt, met een liniaal, een zip-up box, minstens één extra riem, trainingsdagboek en toegang tot een online instructievideo, communityforum en Official Male Edge Programma die bij elke Male Edge Extender wordt meegeleverd. Elk apparaat heeft ook een garantie van één jaar en dubbele geld-terug-garantie. Zie hieronder voor de extra accessoires in bijgewerkte kits.

Basic Extra Pro
Bathmate hercules blue Bathmate hydromax x20 blue Bathmate hydromax x30 blue
Extra Rubber Riemen 1 2 4
MaleEdge Reistas - 1 1
Beschermende Pads - 1 2
Samenhangend Gaas - - 1

Uw Male Edge Device Gebruiken

Scheid het voorstuk van de stangen en plaats de ring rond de basis van uw orgaan en laat het daar rusten. Plaats en span de riem achter de eikel aan. Draai de staven een kwart slag tegen de klok in en trek de stangen naar buiten op de gewenste lengte. Draai de staven met de klok mee totdat ze klikken. Wanneer ze zich op de juiste plaats bevinden, duwt u de staven naar uw orgaan en klikt u ze op hun plaats met uw comfortriem. U kunt dan het hele apparaat naar de meest comfortabele positie voor u verplaatsen.

Advies

Alle Male Edge-apparaatpakketten zijn gemaakt met aandacht voor veiligheid, gemak en discretie bij het aanpakken van uw mannelijke zorgen. Dat gezegd hebbende, is het belangrijk om verstandig te zijn en enkele voorzorgsmaatregelen in overweging te nemen. Zorg alstublieft voor geduld, denk eraan dat het bereiken van uw ambities enige tijd kan vergen, maar eenmaal vastgelegd, gaat die tijd naar een goed einde. Vergeet niet om veiligheid en comfort op de eerste plaats te zetten voordat u denkt aan onmiddellijke verbeteringen. Onder de achttien jaar mogen geen mannelijke toebehoren worden gebruikt.

Klantenbeoordelingen

Onderstaande reviews zijn subjectief van aard. Wegens regelgeving rondom gezondheidsclaims mogen wij maar een beperkt aantal claims op onze website tonen. We verzoeken je daarom vriendelijk om geen pijnklachten of ziektes te noemen in je review. Reviews waar gezondheidsclaims in staan worden zo goed mogelijk gemodereerd door ons team.

5 STERREN
(8)
4 STERREN
(1)
3 STERREN
(1)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

85.45% Gebaseerd op 10 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Penis sterk verbeterd

T Tobias
Geverifieerde aankoop

Heel goed product dat zonder pijn alles verbeterd

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Redelijke prijs en is van goede kwaliteit

E Escobar
Geverifieerde aankoop

de male edge is echt een super appraat

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Het duurt vrij lang en je moet even uitvogelen hoe het werkt maar het is een goed apparaat.

H Han
Geverifieerde aankoop

goede verlenger

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Zeker een paar cm extra... duurt echter wel fftjes

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

heel goed

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Goed apparaat. Wel aan de prijzige kant dus hoop dat ik snel resultaat zie.

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Goede service en een goede uitleg gekregen per e-mail.

A Anoniem

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk