maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis verzending vanaf €50
Verzonden met DPD

Webshop Keurmerk
Sinds 2017

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Viaher

Libido formule voor haar

Overzicht

Laten we eerlijk zijn, het leven van de moderne vrouw kan best hectisch zijn. Wij als vrouwen zorgen dat alles op rolletjes loopt, namelijk ons werk, onze kinderen of ons sociale leven. We maken het allemaal gemakkelijk maar er kunnen momenten zijn waarop een drukke levensstijl zijn tol kan eisen en waar we ons moeten herinneren om goed voor onszelf en onze behoeften te zorgen. De exclusieve vrouwenformule van Viaher werd gecreëerd als oplossing voor de drukke vrouw om intieme momenten her te beleven en te helpen energie en kracht te leveren wanneer dat het meest nodig is.

  • Ontworpen voor vitaliteit, energie en verlangen
  • Intelligente mix van botanische extracten, mineralen en vitamines
  • Uitsluitend samengesteld voor vrouwen
  • Verrijkt met vitamine B6 voor mood en balans
  • Gemaakt met veilige en hoogwaardige ingrediënten
  • 2 capsules per dag om met een drukke levensstijl in te nemen

Ontworpen met de specifieke behoeften van vrouwen in gedachten. Met dit natuurlijke supplement heb je slechts 2 capsules per dag nodig, waardoor het gemakkelijk is om in elk schema te passen. Geef je jezelf de energie en passie om de intieme momenten op te pakken die je verdient met de hulp van Viaher.

  • Vegan
  • GMP
  • Vegetarisch

Het product dat je zoekt is niet meer beschikbaar, maak een keuze uit een van de onderstaande alternatieven.

Hoe drukke levensstijl het moment kan beïnvloeden

Les phéromones, à la base de l''attirance

Onze levens zijn drastisch veranderd sinds de dagen van onze ouders en grootouders. Onze banen zijn stressvoller geworden en zelfs als we niet op het werk zijn, zijn er zoveel dingen die onze aandacht vragen. Daarom vinden we het zelfs moeilijk als we zin hebben om in de stemming te zijn!

Laten we het over cijfers hebben; hoeveel stress kan ons echt raken? Uit een enquête van 2013 bleek dat als je een vrouw bent er 49% kans is dat je stress regelmatig je intieme momenten beïnvloedt, terwijl die bij mannen veel lager is. Een hectische levensstijl eist niet alleen zijn fysieke energie maar kan ook je geest en verlangen aantasten. Als u een vrouw bent kan dit een aanzienlijke invloed hebben op uw relatie met uw partner en nog belangrijker, met uzelf. Dat is waarom we de tijd moeten nemen om de juiste balans te vinden tussen elk aspect van ons leven.

Viaher exclusieve natuurlijke formule

Na uitgebreid onderzoek naar de behoeften van vrouwen, waren de laboranten van Viaman ervan overtuigd dat ze met de juiste ingrediënten van topkwaliteit een exclusieve formule konden maken speciaal ontworpen voor vrouwen. Tegenwoordig bevat die formule hoogwaardige ingrediënten die bekend staan om hun goed werkende eigenschappen die erop gericht zijn vrouwen te voorzien van energie en een algemene impuls te geven aan die extra speciale momenten die ze verdienen.

Een van de belangrijkste ingrediënten van Viaher is de Koreaanse rode ginseng. Het is altijd gebruikt voor energie, geheugen en cognitie- factoren die een rol kunnen spelen bij het behouden van natuurlijke vitaliteit en focus op die ultieme momenten.

Belangrijkste ingrediënten

In deze formule wordt Korean Red Ginseng aangevuld met vitamines, botanische planten en mineralen, waarvan sommige ingrediënten hun aandeel hebben in het bevorderen van evenwicht en het helpen om het humeur te beheersen. Het overwinnen van vermoeidheid na een drukke dag is belangrijk bij het focussen op passie en verlangen. Het kan helpen bij het zoeken naar het plezier dat elke vrouw verdient.

Zink
Zink

Dit mineraal is een belangrijk onderdeel van deze formule. Het is bekend dat het helpt bij het bijdragen aan normale vruchtbaarheid en voortplanting, plus dat het goed wordt beschouwd als een rol bij het bijdragen aan normale cognitieve functies. Zink wordt ook gebruikt omdat het de bescherming van cellen tegen stress helpt te ondersteunen.

Gingko Biloba
Gingko Biloba

Velen vergeten vaak dat de psychologische kant van verlangen net zo belangrijk is als het fysieke. Ginkgo Biloba is al vele jaren in populariteit toegenomen en deze speciale plant is onderzocht vanwege het groeiende gebruik ervan. Het is voor ondersteuning van lichaam en geest. Dit ingrediënt kan mede helpen bij geheugen, focus en doorbloeding.

Vitamine B6
Vitamine B6

Deze vitamine speelt een belangrijke rol in de formule van Viaher vanwege het vermogen om de productie van serotonine te ondersteunen, een belangrijke stemmingsbevorderende neurotransmitter. Het kan ook bijdragen aan de regulering van hormonale activiteit en vermindering van vermoeidheid. Dit zijn allemaal belangrijke onderdelen om in de stemming te komen

Gebruiksaanwijzing:

Neem slechts 2 capsules per dag in om zo alle belangrijke ingrediënten in uw lichaam op te nemen. Deze capsules kunt u met water innemen. Neem het in vóór het ontbijt, de lunch of het diner. Het is de moeite waard om te benadrukken dat een consistent gebruik van dit product gedurende minimaal 3 maanden wordt aanbevolen om het meeste profijt uit de producten te halen en de uiterste resultaten te behalen. Elke fles bevat 60 capsules, overeenkomend met 1 maand voorraad. Elke fles is gesealed.

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk