ShytoBuy.nl

maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis levering vanaf €50
Verzonden door PostNL

Webshop Keurmerk
Sinds 2017

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Bathmate Hydromax

Apparaat | Hydropump voor mannelijke vergroting Bathmate

Mannen over de hele wereld fluisteren over hydropompen – maar wanneer zij het hebben over de Bathmate Hydromax, zijn ze luid en duidelijk! Met behulp van een revolutionaire hydropompmethode, speciaal ontwikkeld voor gelijkmatige vergroting en genot, is dit eersteklas apparaat zijn concurrentie al jaren voor. De aangename, elementaire mogelijkheden van water en lucht zijn hier gecombineerd met een unieke balgpomp en ventiel, en hebben hun weg naar het leven van miljoenen mannen al gevonden. Bathmate Hydromax werkt plezierig hard in slechts een kwartiertje, waarna je klaar bent om je dag te beginnen met een hernieuwd gevoel van mannelijke opwinding en levendigheid.

  • Streeft naar het vergroten van algehele mannelijkheid
  • Om een hard en krachtig gevoel te geven
  • Eersteklas kwaliteit, gepatenteerde technologie
  • Pomp & ventiel 35x meer kracht*
  • 100% veilig, comfortabel & gemakkelijk
  • CE gecertificeerd
  • BPA-vrij
  • ISO
92.99
:


:


Kleur

Grootte

Op Voorraad

Gratis levering vanaf €50.

Bathmate voor mannelijke kracht

Door de generaties heen heeft een groot deel van de aandacht zich geconcentreerd op één onderdeel van de mannelijke anatomie – en welk deel dat is weten we allemaal! Met zoveel discussie over slechts één enkel orgaan, is het niet schokkend dat mannen ontevreden zijn met hun eigen aanleg. Het is echter wel schokkend dat veel van deze mannen niet per sé het mechanisme achter de situatie bevatten. Het mannelijk geslachtsorgaan bestaat uit drie verschillende componenten: twee cavernosa bovenop en het corpus spongiosum. Die eersten zijn holtes die zich vullen met bloed en zo laatstgenoemde omhoog trekken. Hieruit wordt goed duidelijk dat de stroom en circulatie van bloed essentieel zijn voor de werking van dit lichaamsdeel en dat de beste verbeteringsmethode dit aangeboren mechanisme in acht neemt.

Lengte
Lengte

We kunnen er niet omheen dat dit het meest duidelijke teken van mannelijkheid is –de lengte van begin tot eind! Gezien mannen overal zichzelf vergelijken met zowel normen als extremen, is het niet schokkend dat velen van hen vooral het resultaat van deze manier van meten willen een duwtje in de goeie richting willen geven.

Omtrek
Omtrek

Over lengte wordt dus veel gesproken, maar steeds luider wordende geluiden van zowel mannen als hun partners laten horen dat de volledige maat een grote rol speelt bij genot. De omtrek wordt beschouwd als een belangrijke factor voor zowel het uiterlijk als het gevoel van mannelijke bedrijvigheid, energie en intensiteit.

Kracht
Kracht

Een bepalende, cijfermatige meting bepaalt niet altijd alles – en het feit dat het gevoel van sterk en krachtig zijn er ook toe doet is onvermijdelijk. Of dit nu in het dagelijks leven is of op gepassioneerde momenten, het bewustzijn van mannelijkheid wordt versterkt door je krachtig te voelen wanneer jij dat wilt.

Hydropomptechniek van Bathmate

Vacuümpompen met lucht zijn niets nieuws op het gebied van geslachtsdeelvergroters – slechts een enkele internet zoekopdracht levert eindeloos veel resultaten op. Allen zijn ze gericht op het stimuleren van de bloedstroom om zo de maat te vergroten. Er is veel onderzoek gedaan naar de effectiviteit van methoden die het zuurstoflevel verhogen, hoe zij werken op moleculair niveau en kunstmatig het geslachtsdeel rechter maken. Deze methoden beloven fantastische resultaten, maar een groot aantal gebruikers is ontevreden en heeft onbevredigde en zelfs onaangename ervaringen. Dus een frisse, nieuwe houding in het bijstaan van mannen werd aangenomen door gebruik te maken van de elementaire krachten van water.

Instinctief waarderen we allemaal wat dit betekent – een aanzienlijk fijner gevoel! Bovendien heeft een hydropomptechnologie allerlei logistieke voordelen. Water helpt om een gelijkmatige kracht om het hele gebied te creëren, wat betekent dat alle bloedvaten gestimuleerd worden. Door het gebruik van warm water, in het bad of onder de douche, openen de poriën zich zodat de huid gezonder en flexibeler wordt, wat ook het vergrotingsproces ten goede komt. Tenslotte creëert water een omgeving die vriendelijker, maar zeker niet minder krachtig, is. Dit is van belang om comfort en veiligheid te garanderen. Met deze hydropomptechnologie van Bathmate neem je een flinke stap in de richting van het geslachtsdeel dat jij wilt.

De Hydromax

Met een ultieme drive naar uitmuntendheid, is Bathmate nooit tevreden – net als de mannen waar hij zo hard voor werkt. Na te zijn geslaagd in het creëren van een briljant product, de eerste hydropomp, was er één onvermijdelijke vraag: hoe kunnen we hem verbeteren? En dus is de Hydromax serie vakkundig ontworpen, met een revolutionair nieuw balgpompsysteem en ventiel, die meer dan 35% meer kracht kan geven dan de originele Hercules. Realiserend dat slechts één enkele maat nooit aan de behoeften van iedereen kan voldoen, is er tevens gebruik gemaakt van een op maat gemaakte benadering, voortgezet in drie kleurstellingen, zodat elke pomp de juiste maat heeft voor de man die hem gebruikt. Tot op de dag van vandaag is dit ‘s werelds bestverkopende pomp voor mannen, met meer dan 1 miljoen verkochte exemplaren in 90 landen.

Prestatie

De Bathmate Hydromax is een smaakvol apparaat, verkrijgbaar in drie kleuren. Kies welke kleur het beste bij jouw mannelijkheid past – of dat nu warmrood, kalmblauw of vol gas transparant is!

Smering

Het baanbrekende gebruik van hydrotechniek is gecreëerd voor ontspannen douche- of badgebruik. Deze techniek is bedoeld om zowel gemak als genot te vergroten en zonder problemen binnen uw dagelijks leven te passen is.

Frisheid

Dit gadget is ontworpen met maximaal vermogen, waardoor hij slechts vijftien minuten gebruikt hoeft te worden om van de voordelen te kunnen genieten. En in die korte tijd ben je alle andere apparaten op slag vergeten.

Frisheid

Op basis van intensief, deskundig onderzoek, gebruikt de Hydromax gegarandeerde, hoog aangeschreven mechanismen om u een aangename, volledig veilige methode te bieden om het heft in eigen hand te nemen.

De Hydromax pomp gebruiken

U kunt dit apparaat gebruiken in bad of onder de douche – in beide gevallen ontspant u eerste een paar minuten in het water. Druk het zwarte topje in om deze te sluiten en verwijder de steuninzet. Houd de Hydropomp onder de douchekop of onder water in het bad totdat hij is gevuld met water. Zet de steuninzet terug en plaats de Hydropomp stevig over uw nog niet stijve penis tot aan uw schaambeen. Sluit hem comfortabel af en open het ventiel door het zwarte topje naar het midden te duwen terwijl u de pomp licht naar boven buigt. Begin met pompen, langzaam en regelmatig, totdat de balg ingedrukt blijft, wat aangeeft dat het optimale vacuüm is bereikt. Om hem te verwijderen verbreekt u het vacuüm door de dop van het ventiel in te drukken en het snelle afvoermechanisme te activeren en het apparaat van uw penis af te laten glijden. Voor extra gemak kunt u een shower strap kopen zodat u uw Hydromax pomp zonder handen kunt gebruiken.

Advies

Alle Bathmate producten zijn gemaakt met aandacht voor het bevredigen van mannelijke behoeften en tegelijkertijd bescherming, veiligheid en comfort volledig te behouden. Neem echter wel een aantal praktische voorzorgsmaatregelen. Kies met grote zorg het Bathmate product dat het beste bij uw maat past en lees de volledige gebruiksaanwijzing zorgvuldig voor gebruik. Overschrijd nooit de maximale gebruiksduur van vijftien minuten per keer, en vergeet niet om geduldig te zijn. Het proces overhaasten brengt het risico op verwondingen met zich mee.

Bathmate Hydromax 5 7 9
Voorheen bekend als X20 X30 X40
Price €107.95 €117.95 €147.95
Zuigkracht 35x die van de Hercules
Penis grootte 5-13
cm
13-18
cm
18-23
cm
Maatstaf
Comfort Pads
Latch Valve System
Garantie 2 jaar
Lees meer

Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 STERREN
(8)
4 STERREN
(5)
3 STERREN
(1)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

84.00% Gebaseerd op 15 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Ik heb de Hydromax nog niet ontvangen , Maar ik denk dat ik een prima product gekocht heb .

c cok V
Geverifieerde aankoop

Hiervoor heb ik de Bathmate Hercules meer dan 1 jaar gebruikt, maar deze is nu te klein en daardoor heb ik de Hydromax X40 gekocht. Ik beveel dit product aan iedereen aan. De meeste mensen zijn sceptisch en geloven hier niet in, net zoals ik deed. Maar mijn penis is enorm gegroeid( vooral dikker geworden) nadat ik deze pomp gebruikt heb en ik krijg veel hardere erecties en kan beter naar bed gaan met mijn vrouw. Je moet het wel blijven gebruiken om de beste resultaten te behouden. Het is net zoals naar de gym gaan, maar nu train je de penis en geloof me, het werkt echt!

j jerry N
Geverifieerde aankoop

nice product and worked well

G Gang L
Geverifieerde aankoop

merk zeker wel verschil, beter dan al die sprayen en tabletten!

. ...L
Geverifieerde aankoop

.....L, Ik gebruik capsules die je hier ook kunt kopen. Die helpen ook heel goed!

F Faggi
Geverifieerde aankoop

Net begonnen, maar ik ben optimistisch.

O Otto
Geverifieerde aankoop

Ben blij dat ik voor Bathmate gekozen heb.

P Pieter
Geverifieerde aankoop

Het resultaat is echt fantastisch.

R Robert
Geverifieerde aankoop

Mijn erecties zijn echt verbeterd.

T Theon
Geverifieerde aankoop

Voor mannen met problemen met hun erecties kan ik Hydromax alleen maar aanbevelen.

T Ted
Geverifieerde aankoop

Discrete nette levering.

A A. B.
Geverifieerde aankoop

Goed spul. Werkt zoals omschreven hier

K Karel
Geverifieerde aankoop

Heel fijn apparaat en maakt groter

D David
*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Gerelateerde producten