maandag - vrijdag | 10.00 - 16.00

(+31) 858 884 418 Live Chat
 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Hoge Tevredenheid!

  Eerlijke reviews via TrustPilot

Hydromax

Door Bathmate

€72.95
:


:


Kleur
Grootte

Op Voorraad
Bestelling voor 16.00 uur worden op dezelfde werkdagen nog verzonden.

Hoogste Kwaliteit
Premium merken gebruiken de hoogste kwaliteit ingrediënten.

Discrete Levering
Neutrale verpakking en discrete bankafschrift.

De Bathmate Hydromax is één van de beste penispompen. De Hydromax penispomp van Bathmate is gemaakt van hoge kwaliteit en duurzame materialen en helpt je aan krachtiger en stevigere erecties. Gebruik het over een periode van slechts aantal weken tijd en zie de verbeteringen in seksuele activiteiten terugkomen. De handige eigenschappen zoals het ventielsysteem, een zwenkbare cilinder en comfortabele balgen maken deze pomp gemakkelijk, veilig en bovenal pijnloos te gebruiken.

 • Eenvoudig in gebruik
 • Geeft je sterkere en stevigere erecties
 • Kan in bad of in de douche gebruikt worden
 • Veilige, geleidelijke en effectieve penisvergroting
 • gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen
 • Bathmate Hydromax heeft 35% meer kracht dan andere pompen
 • Op alle Bathmate Penispompen krijg je 2 jaar fabrieksgarantie

De Bathmate Hydromax is een nieuwe en innovatieve penispomp die de kracht van water en lucht gebruikt om de grootte en prestaties van je penis te verhogen. Wanneer je op werkdagen voor 16.00 uur bestelt, kan je jouw pomp morgen al in huis hebben met extreem discrete levering. Dit betekent een levering in een neutrale verpakking zonder het woord Bathmate of ShytoBuy.

Al onze pompen komen met een certificaat van echtheid waarop je de PID code van het product kan vinden. Alleen legitieme Bathmate pompen kunnen met een PID code geregistreerd worden.

Lees meer

Wat kan de Bathmate Hydromax voor mij doen?

De Bathmate Hydromax is een nieuwe penispomp ontwikkeld door de experts van Bathmate. Het maakt gebruik van de kracht van water en lucht om zo de bloedtoevoer naar de penis te verhogen wat de kracht en grootte van de erectie vergroot. De Hydromax is de natuurlijke opvolger van de zeer succesvolle Hercules en Goliath, en neemt het stokje van ze over. Deze nieuwe penispomp heeft 50 nieuwe features om het sterker, beter, meer comfortabel en gemakkelijker te maken dan ooit tevoren.

Hoe de Bathmate werkt

Wanneer je je penis in de Bathmate koker plaatst en er water uit begint te pompen, wordt er een vacuüm gecreëerd. Dit zorgt voor meer bloedtoevoer naar de kamers in de penis. Hierdoor worden nieuwe cellen aangemaakt wat uiteindelijk tot een vergroting van de penis leiden. Het ontwerp is eenvoudig maar zeer effectief.

Hoewel deze penispomp geavanceerder dan ooit is, blijft het wel heel gemakkelijk in gebruik. De Bathmate Hydromax kan gebruikt worden in het bad of in de douche. Vul de cilinder met water terwijl de klep afgesloten is, plaats je penis in de cilinder en pomp zachtjes het water eruit tot het comfortabel aanvoelt. Pomp net zolang door tot je een vacuüm voelt ontstaan en doe dit elke dag 15 minuten. Na 15 minuten haal je de druk er weer af via het ventieltje.

Waarom kiezen voor Bathmate Hydromax?

Innovatie! 50 nieuwe, gepatenteerde features maken het niet alleen krachtiger, maar ook comfortabeler en gemakkelijker in gebruik.

Een zwenkbare cilinder waarmee je de vooruitgang goed kunt meten.

Gebruik de pomp dagelijks voor het beste resultaat, 15 minuten per dag.

Snelle en langdurige resultaten

Elk lichaam zal anders reageren op het gebruik van de Bathmate Hydromax, dus resultaten zullen per individu verschillen. De meeste gebruikers ervaren binnen een aantal weken meer erectiekracht en uithoudingsvermogen. Resultaten op de lange termijn en penisvergroting, zijn rond 2-3 maanden te verwachten. Het is belangrijk dat je de pomp regelmatig, 15 minuten per dag blijft gebruiken voor de beste resultaten.

Veilig te gebruiken

De Bathmate Hydromax is heel veilig te gebruiken. Het is aan uitgebreide testen onderworpen om aan strenge regels te kunnen voldoen en is gemaakt van hoogwaardige materialen. Deze combinatie zorgt ervoor dat je het comfortabel en veilig kunt gebruiken.

Als je lijdt aan één van de volgende aandoeningen, raadpleeg dan eerst een arts voor dat je de Bathmate Hydromax gaat gebruiken: hart- of longziekten, hoge bloeddruk, beroerte, epilepsie of andere convulsieve aandoening, genitale of urinaire aandoeningen, ongecontroleerde diabetes, gebruik van anti-stollingsmiddelen, sikkelcel bloedarmoede, bloedaandoeningen, leukemie of een beperkte gevoeligheid in de genitale zone.

Wat moet ik doen als ik denk dat de Bathmate lekt?

Als je denkt dat de Bathmate lekt, kan je het beste een paar testen thuis uitvoeren om te kijken of je het correct gebruikt. Als je denkt dat er water uit de opening aan de bovenkant van het apparaat lekt als er druk op staat, kan dat veroorzaakt worden doordat de veer in de opening vast zit. Om dit te testen, laat je al het water eruit lopen en maak je het apparaat droog. Plaats de onderkant op een platte tafel en pomp snel tot de pomp op de tafel ‘vast plakt’. Als dit niet het geval is of het snel zuigkracht verliest, adviseren we je om ons customer service team te bellen om het apparaat te vervangen.

Welke Bathmate Hydromax past bij mij?

Bathmate Originals Bathmate Hydromax Bathmate Hydromax Xtreme
HERCULES HYDROMAX X20 HYDROMAX X30 HYDROMAX X40 HYDROMAX EXTREME X20 HYDROMAX EXTREME X30 HYDROMAX EXTREME X40
€55.95 €72.95 €77.95 €109.95 €149.95 €156.95 €189.95
Penis lengte (bij erectie) Max 20 cm Max 14 cm Max 20 cm Max 23 cm Max 14 cm Max 20 cm Max 23 cm
Zuigkracht Standaard 35% meer power dan Hercules en Goliath 35% meer power dan Hercules en Goliath 35% meer power dan Hercules en Goliath 35% meer power dan Hercules en Goliath 35% meer power dan Hercules en Goliath 35% meer power dan Hercules en Goliath
Garantie 2 jaar 2 jaar 2 jaar 2 jaar 2 jaar 2 jaar 2 jaar
Diepte meter
Comfort Pads -
Latch Valve systeem -
Pomp accessoires - - - -
Hand pomp - - - -


Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

Product Rating (86% Gebaseerd op 10 Reviews)

Schrijf een review Klik hier

Service beoordeling (87.65% Gebaseerd op 68 )

 • * Hiervoor heb ik de Bathmate Hercules meer dan 1 jaar gebruikt, maar deze is nu te klein en daardoor heb ik de Hydromax X40 gekocht. Ik beveel dit product aan iedereen aan. De meeste mensen zijn sceptisch en geloven hier niet in, net zoals ik deed. Maar mijn penis is enorm gegroeid( vooral dikker geworden) nadat ik deze pomp gebruikt heb en ik krijg veel hardere erecties en kan beter naar bed gaan met mijn vrouw. Je moet het wel blijven gebruiken om de beste resultaten te behouden. Het is net zoals naar de gym gaan, maar nu train je de penis en geloof me, het werkt echt!
 • * Ik heb de Hydromax nog niet ontvangen , Maar ik denk dat ik een prima product gekocht heb .
 • * Mijn erecties zijn echt verbeterd.
 • * Net begonnen, maar ik ben optimistisch.
 • * merk zeker wel verschil, beter dan al die sprayen en tabletten!
 • * .....L, Ik gebruik capsules die je hier ook kunt kopen. Die helpen ook heel goed!
 • * Het resultaat is echt fantastisch.
 • * Voor mannen met problemen met hun erecties kan ik Hydromax alleen maar aanbevelen.
 • * Ben blij dat ik voor Bathmate gekozen heb.
*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Aanmelden
voor de nieuwsbrief