ShytoBuy.nl

maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis levering vanaf €50
Verzonden door PostNL

Webshop Keurmerk
Sinds 2017

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Nieuw

Eco Masters Exclusive Zeep

200 g Zeep | For Concerning Pigmentation

De helderheid van de teint is een steeds meer aanbeden schoonheidskwaliteit geworden - maar om verschillende redenen hebben de meesten van ons de neiging om op natuurlijke wijze ongewenste pigmentvlekken op ons gezicht op te bouwen. Tegelijkertijd is er voor velen van ons een redelijke onwil om chemicaliën van een agressieve, blekende aard te gebruiken. Om jou te helpen bij het vinden van een zachtere methode, heeft Eco Masters een selectie van belangrijke factoren samengevoegd in hun Exclusieve Zeep.

  • Voor de zorg van gezichtspigmentatie
  • Rustgevende, reinigende was
  • Om onzuiverheden te zuiveren
  • Verrijkt met zoete amandelolie
  • Voor eenvoudige eenmaal daagse applicatie
  • Helpt bij de bezorgdheid over verkleuring

Reiniging is voor de overgrote meerderheid van ons een volledig normaal, zelfs essentieel aspect van huidverzorging - dus is het volkomen logisch om andere stappen in dit proces te zetten! De Exclusive Soap streeft ernaar u te helpen met de zorg van verkleuring, met behulp van essentiële Amandel-extracten. Slechts een enkele dagelijkse wasbeurt kan precies zijn wat u zoekt, zodat u uw zelfvertrouwen kunt herontdekken.

  • Vegan
  • Vegetarisch
  • Cruelty-Free
14.99
$31.72
Je bespaart $14.08
Op Voorraad

Gratis levering vanaf €50.

Pigmentatie

Een egale en stralende teint is van ongelooflijke betekenis voor zowel moderne als oude schoonheidsideeën - dus als we gebieden met ongewenste kleuring ervaren, kunnen ze ertoe leiden dat we ons ongerust en zelfbewust voelen en dag in dag uit op zoek gaan naar make-up. Leven met sproeten, littekens, vlekken, donkere vlekken, moedervlekken of soortgelijke verkleuringen, we negeren niet de mogelijke schade die ze kunnen toebrengen aan ons zelfvertrouwen. Hoewel er tal van opties zijn die ons kunnen helpen deze aan te pakken, zijn ze mogelijk gebaseerd op ernstige chemicaliën die instinctief niet goed passen bij de huid die misschien al beschadigd is.

Exclusive Zeep

Na inzicht in de vereisten van hun gewaardeerde klanten, begon Eco Masters aan het proces van het creëren van een zeep die de opmerkelijke sterke punten van de natuur zou gebruiken om u te helpen met huidpigmentatie. Met een zorgvuldige keuze aan ingrediënten probeert de Exclusive Zeep je teint diep maar voorzichtig te zuiveren, waardoor de dagelijkse zorgen worden weggespoeld.

Ingrediënten

Zoete amandelolie, kokosolie, natriumhydroxide, stearinezuur, kojic zuur, glycerine, papaja-extract, vitamine E.

Gebruik

De exclusieve zeep is zeker een bijzonder aangename en bevredigende aanvulling op uw dagelijkse huidverzorgingsroutine, waarbij u een soort-op-huid-methode toepast voor geconcentreerd wassen van de huid. Maak je nek en gezicht nat, wrijf voorzichtig in een cirkelvormige beweging en spoel vervolgens. Gebruik de zeep elke dag.. Omdat een verstopte en droge huid een voortdurende zorg kan zijn, is het aan te bevelen dat u in de lange termijn investeert.

Extra info

Alle producten van Eco Masters nemen een toegewijde positie in om u te helpen bij het aanpakken van uw huid- en haarverzorgingszorgen. Toch is het altijd verstandig om een paar dingen te overwegen. Net als alle nieuwe huidproducten, is het belangrijk om altijd de volledige ingrediënten te controleren voor het eerste gebruik. Als u een gevoelige huid heeft, is dit niet bedoeld voor uw behoeften, maar u kunt altijd contact opnemen met uw arts.

Lees meer
Eco Masters Exclusive Zeep 200 g Zeep | For Concerning Pigmentation

Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 STERREN
(1)
4 STERREN
(1)
3 STERREN
(0)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

60.00% Gebaseerd op 3 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Leuk spul dat de huid lichter maakt maar weet niet hoe lang het duurt

J J. L
Geverifieerde aankoop

Werkt beter dan andere spullen. Fijn dat dit natuurlijk is

J Joyce
*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Gerelateerde producten