maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis levering vanaf €50
Verzonden door PostNL

Webshop Keurmerk
Sinds 2017

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

VigRX

60 Capsules | VigRX™ Capsules voor mannen

VigRX is een supplement dat meer dan 15 jaar geleden werd ontwikkeld en de potentie van mannen verbeterd. Het is ’s werelds best verkopende en meest populaire product van zijn generatie. Ingrediënten zoals Aziatische Ginseng en Ginkgo Biloba hebben deze capsules zeer krachtig gemaakt. Als je dan ook nog de andere 6 voedingsstoffen meerekent waaruit dit supplement is samengesteld, begrijp je waarom dit een unieke formule is en waarom zoveel mensen het keer op keer hebben besteld. Voor de meeste mannen is dit hun voorkeursmerk geworden.

  • 's Werelds nummer één supplement voor potentieverbetering
  • Het originele product en nog steeds de beste
  • Gepatenteerde mix van 's werelds beste ingrediënten
  • Neem eenvoudig 2 capsules per dag
  • Eén verpakking bevat een voorraad voor 30 dagen
  • 100% authentieke product (batch en hologram verificatie)

Uit onderzoek is gebleken dat de gemiddelde lengte bij een man tussen de 9 en 10 cm ligt. Echter, in erecte zou hier nog zo’n 3 tot 4 cm aan toegevoegd dienen te worden. Hoewel er verschillende technieken zijn om de grootte te verbeteren, is het moeilijk om nog aanzienlijke winsten te behalen wanneer mannen eenmaal uit de puberteit zijn. Er zijn sterke aanwijzingen dat dit te wijten is aan lager wordende mannelijke hormongen naarmate we ouder worden.

  • Vegan
  • Glutenvrij
  • Halal-vriendelijk
  • Kosjer-vriendelijk
44.99
$60.72
Je bespaart $6.07
Op Voorraad

Gratis levering vanaf €50.

Mannelijk formaat

Als het om afmeting gaat, komt de vraag 'Doet het ertoe?’ vaak om de hoek kijken. Dit kan ertoe leiden dat veel mannen zich afvragen of hun eigen formaat wel goed genoeg is. Ongeveer 1 op de 5 mannen voelt zich blijkbaar op de één of andere manier ongelukkig met zijn formaat en dit kan een domino effect hebben op het gebied van intimiteit. Waaronder ook het zelfvertrouwen en het genot in de slaapkamer worden verstaan. Voor degenen die het gevoel hebben dat ze wel wat hulp zouden kunnen gebruiken bij hoe ze bedeeld zijn, zijn er nu veel opties beschikbaar. Waaronder een operatie om de lengte en/of omtrek te vergroten en een reeks apparaten die de afgelopen 10 jaar zijn geïntroduceerd. Hoewel supplementen niet voor een grotere afmeting zorgen, kunnen ze wel een positief verbeterend effect op de potentie hebben. De mensen die hier gebruik van maken zijn positief. Er zijn veel verschillende merken beschikbaar, maar het is wellicht verstandig om vast te houden aan de merken die al langer bestaan en inmiddels een betrouwbare naam hebben opgebouwd.

Kan VigRX mij helpen?

Allereerst willen we er graag op wijzen dat VigRX een supplement is en geen medicijn of andere vorm van een geneesmiddel. De combinatie van zorgvuldig gekozen kruiden en micronutriënten is speciaal samengesteld voor gebruik door mannen. Hoewel we niet kunnen beweren dat VigRX kan helpen bij het vergroten van de afmeting bij mannen, is het belangrijk te weten dat de mannen, of vrouwen die dit product voor hun partners hebben gekocht, het blijven kopen! Daarom is er genoeg bewijs om te suggereren dat ze blij zijn met de uiteenlopende resultaten.

Gebruiksaanwijzing

Neem 2 capsules per dag met water in, idealiter één in de ochtend bij het ontbijt en één vlak voor of na het avondeten. Elke verpakking VigRX bevat 60 capsules en is dus een voorraad voor een maand. De fabrikant beveelt aan de capsules gedurende ongeveer 3 maanden consequent te gebruiken om de prestaties van het product goed te kunnen beoordelen.

Hoofdingrediënten

Zink
Zink

Als een zeer nuttig mineraal voor mannen draagt ??zink bij aan het behoud van goede mannelijke hormonen in het bloed. Het kan ook bijdragen aan een goede vruchtbaarheid, voortplanting en het metabolisme van macronutriënten en de bescherming van cellen tegen stress door oxidatie.

Ginkgo Biloba
Ginkgo Biloba

De Ginkgo Biloba boom kan leven tot hij 1000 jaar oud is en is daarom één ??van de langstlevende boomsoorten. Wetenschappers hebben meer dan 40 componenten gevonden in Ginkgo Biloba. Er is recentelijk onderzoek gedaan naar Ginkgo en de bloedsomloop en hoe het kan helpen bloedvaten te openen en bloed minder plakkerig te maken. Voor meer informatie, zie.

Maca
Maca

Maca is afkomstig uit het Andesgebergte en is een ingrediënt dat al sinds de oudheid wordt gebruikt. Vandaag de dag wordt Maca bestudeerd met betrekking tot zijn bijdrage aan het verlangen van mannen. Wanneer je gestrest bent of onder druk staat, kan het verlangen afnemen, dus dit kan een sleutelfactor zijn voor het verbeteren van de potentie van veel mannen. Klik hier voor meer informatie over dit onderzoek.

Panax Ginseng
Panax Ginseng

Dit ingrediënt, ook bekend als Aziatische of Koreaanse ginseng, wordt al eeuwenlang gebruikt vanwege zijn vele voordelen, waaronder het verhogen van het energieniveau. Er is ook onderzoek dat suggereert dat Koreaanse Ginseng de bloedcirculatie in het menselijk lichaam bevordert, wat om veel verschillende redenen belangrijk is. Vind meer informatie op.

L-Arginine
L-Arginine

Als nuttig aminozuur kan L-Arginine erg belangrijk zijn voor het lichaam en wordt het vaak aangetroffen in producten die de mannelijke huid verbeteren. Dit komt omdat het andere ingrediënten kan helpen en hierdoor de formule een extra natuurlijk boost kan geven.

Frisheid
Fenegriek Extract

Oorspronkelijk komt fenegriek uit Zuid-Europa en West-Azië, maar het heeft zich de afgelopen jaren over de hele wereld verspreid vanwege de vraag naar de vele voordelen van dit kruid. Er wordt gezegd dat het nuttig is voor het mannelijk libido en verlangen. Kom meer te weten op.

Lees meer
VigRX 60 Capsules | VigRX™ Capsules voor mannen

Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 STERREN
(4)
4 STERREN
(5)
3 STERREN
(2)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Goed

reviews 4

76.67% Gebaseerd op 11 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Ik gebruik het nu een week, ik neem aan dat het pas op de langere termijn werkt

A Adalbert K
Geverifieerde aankoop

Ik heb me strikt aan de gebruiksaanwijzing gehouden en de resultaten waren beter dat ik had verwacht. Duidelijk verschil binnen weken, raad ze zeker aan.

M Marcel
Geverifieerde aankoop

Pakketje ontvangen, nette discrete levering en het sneller ging dan verwacht.

K Karel
Geverifieerde aankoop

Ik merk duidelijk verschil. Toch nog een goed product voor dit prijs

M M.
Geverifieerde aankoop

Ik ben 3 weken voor de vakantie begonnen. Top product met snel resultaat!

J Johan
Geverifieerde aankoop

Blij dat ik het gekocht heb. Voel mij nu veel beter.

V Valerio
Geverifieerde aankoop

Echt voor iedere man aan te raden.

M Michelle
Geverifieerde aankoop

Absoluut geen spijt van deze aankoop.

S Stefan
Geverifieerde aankoop

Goed product voor een goede prijs.

L Lennard
Geverifieerde aankoop

Merkte al snel resultaat, dus zeker blij mee

D Dennis
*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Gerelateerde producten