maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis verzending vanaf €50
Verzonden met DPD

Webshop Keurmerk
Sinds 2017

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Manuka Naturals™ Manuka en Tea Tree Olie Mix

50 ml Olie | o.a. Tegen Schurft

Overzicht

Manuka Naturals is ontworpen met het onderzoek naar schurft en de werking van essentiële oliën in gedachten. De Manuka en Tea Tree Oil Blend is gecreëerd om als een natuurlijke manier te helpen met irritaties en roodheid op de huid. Van zowel manuka olie als tea tree olie wordt er gezegd dat deze antibacteriële eigenschappen hebben. Deze unieke mix kan ook helpen bij het beschermen van de huid en kan op een natuurlijke en gemakkelijke manier gebruikt worden.

 • Voorzichtig geformuleerde mix van manuka, tea tree en essentiële oliën
 • Helpt om de huid te verzachten en te beschermen tegen irritatie en roodheid
 • Kan gebruikt worden op insectenbeten en steken
 • Bevat natuurlijk voorkomende antibacteriële triketone verbindingen
 • Natuurlijk product zonder synthetische geuren of conserveermiddelen
 • Gemakkelijk en snel te gebruiken

Met meer dan 300 miljoen mensen wereldwijd die schurft krijgen, is het een groot probleem geworden waar veel van ons mee geconfronteerd worden. Onderzoek heeft ook aangetoond dat schurftmijten resistenter worden en moeilijker worden om te bestrijden. Dit is de reden dat Manuka Naturals een speciale mix heeft creëren die gebruikt kan worden om schruft te behandelen, verminderen en nog veel meer met betrekking tot de nazorg.

 • Alle huidtypen
 • Vegetarisch
 • Cruelty-Free

Wat is schurft?

Met ongeveer 300 miljoen mensen wereldwijd die lijden aan schurft, is het een verrassend veel voorkomend huidprobleem. Niet een infectie, maar meer aan plaag zou je het kunnen noemen. Het wordt veroorzaakt door kleine mijten die Sarcoptes Scabiei genoemd worden en in de buitenste laag van de huid kunnen gaan wonen. De mijten graven en leggen eieren op deze buitenste laag van de huid wat leidt tot een plaag die lijkt op een uitslag. Deze uitslag kan overal op het lichaam verschijnen en is vaak jeukend en irriterend. Schurft wordt verspreid door huid-naar-huid contact met iemand met de mijten heeft en kan zelfs verspreid worden door contact met items die gebruikt zijn door een personen die lijden aan schurft.

Zoals bij veel andere virussen en infecties, hebben studies vastgesteld dat sommige schurftmijten zich beginnen aan te passen en resistent zijn geworden tegen vele traditionele behandelingen. Wetenschappelijk onderzoek van de Menzies School of Medicine in Darwin Australië vond dit met een aantal bekende behandelingen die altijd zijn gebruikt maar krijgen we te maken met opkomende weerstand tegen sommige andere en nieuwere behandelingen. Hierdoor is er behoefte aan nieuwe effectieve manieren om te helpen de schurftmijten te bestrijden. Met de snelheid waarmee ze zich kunnen vermenigvuldigen en verspreiden, wordt dit steeds belangrijker.

Manuka Olie

Manuka olie is een van de zeldzaamste essentiële oliën beschikbaar en wordt wordt alleen gemaakt van zorgvuldig geselecteerde manuka-bladeren afkomstig uit de afgelegen East Cape regio van Nieuw-Zeeland. De olie wordt gemaakt met behulp van een stoom destilleert proces met wilde geoogste manuka planten. De olie wordt gemaakt met behulp van manuka planten uit dit specifieke gebied van Nieuw-Zeeland omdat dit gebied manuka olie heeft die het hoogste niveau van natuurlijk voorkomende triketone verbindingen heeft. Van deze specifieke plant wordt ook gezegd dat ze antibacteriële eigenschappen bezitten die veel gebruikt worden door de nabijgelegen traditionele Maori-stammen. Sommige van deze traditionele toepassingen omvatten.

 • Bitten en steken
 • Beschadigde huid
 • Spierpijn
 • Fungus
 • Lichaamsgeur
 • Roos

Er zijn ook een groot aantal wetenschappelijke onderzoeken uitgevoerd rond de specifieke East Cape manuka olie. Studies die zijn uitgevoerd door het Cawthron Institute in Nelson en de Otago University afdeling Microbiology hebben de manuka olie getest tegen een breed scala van menselijke pathogenen en concludeerden dat de olie.

 • 20 - 30 keer actiever dan Australische tea tree olie tegen gram positieve bacteriën
 • Meerdere malen effectiever tegen schimmels
 • Effectief tegen gram negatieve bacteriën en virussen

Voor meer informatie over de wetenschappelijke studies over Manuka olie, klik hier.

Tea Tree Olie

Afgeleid van de Melaleuca alternifolia afkomstig uit Australië, is tea tree olie waarschijnlijk een van de meest bekende oliën. Naast de antivirale en antiseptische eigenschappen is tea tree olie ook een algemeen bestanddeel dat wordt gevonden in gezicht reinigingsproducten en producten die helpen bij een vette huid en letsels. Het tea tree ingrediënt heeft ook veel populaire toepassingen rond het huis, waaronder.

 • Insectafstotend middel
 • Gezicht reinigsproducten
 • Voor voetgeur en hygiëne
 • Vermindering van schimmels
 • Algemene huishoudelijke schoonmaak
 • Disinfectiemiddel voor wasgoed
 • Deodorant

Voor meer informatie over de wetenschappelijke studies betreffende Tea Tree olie, klik hier.

Manuka en Tea Tree Olie Blend

Dit Manuka Olie and Tea Tree Olie mengsel is speciaal geformuleerd door Manuka Naturals als een natuurlijke manier om te helpen bij de symptomen van schurft en om verspreiding van de mijten te verminderen ook bij personen die al eens eerder last hebben gehad van schurft. Onderzoekers in Japan die resistentie tegen conventionele schurft bestuderen, concludeerden dat de essentiële olie van New Zealand Manuka effectief was tegen de schurft mijten bij bepaalde lage concentraties. Manuka Naturals besloot door deze ontdekking een unieke natuurlijke essentiële olieformule te ontwikkelen die gebruik maakt van de voordelen van Manuka-olie om personen die lijden aan schurft te helpen.

Deze formule combineerde East Cape manuka olie- en tea tree olie die beide zijn onderzocht rond hun gunstige antibacteriële eigenschappen, samen met twee andere complementaire essentiële oliën die gecombineerd werden om een unieke mix te creëren die zacht en veilig op de huid te gebruiken is.

Samen met East Cape Manuka Oil (10%) en Australische Tea Tree Oil (5%) bevat deze mix ook.

How to use

Het product kan gewoon 1-2 keer per dag toegepast worden op de gewenste gebieden. Aangezien dit een mengsel van essentiële oliën is, is het veilig om topisch te gebruiken en geschikt voor alle huidtypes. Dit product is uitsluitend voor extern gebruik en we raden u aan om eerst een patch test te maken. Vermijd contact met de ogen.

Vaak samen gekocht

EmuaidMAX
EmuaidMAX

59 ml Zalf | Eerste hulp zalf

71.95€

+
Semenax
Semenax

120 Capsules | Climax Intensiteit Supplement voor Mannen

44.99€ 49.99€

1 Producten

71.95€

+

0 Gerelateerde producten

0.00

 • Gratis bezorging
Totaal

Klantenbeoordelingen

Onderstaande reviews zijn subjectief van aard. Wegens regelgeving rondom gezondheidsclaims mogen wij maar een beperkt aantal claims op onze website tonen. We verzoeken je daarom vriendelijk om geen pijnklachten of ziektes te noemen in je review. Reviews waar gezondheidsclaims in staan worden zo goed mogelijk gemodereerd door ons team.

5 STERREN
(7)
4 STERREN
(4)
3 STERREN
(1)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

83.08% Gebaseerd op 12 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

ik mis een beetje het hoe te gebruiken

S Simone K
Geverifieerde aankoop

Heel goed.

G Gast
Geverifieerde aankoop

Heeft goed gewerkt bij mijn zoon

M Marieke
Geverifieerde aankoop

Heeft mijn probleem opgelost

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Heb echt een zachte huid gekregen!

E Estelle
Geverifieerde aankoop

De olie ruikt zo lekker, niet normaal!

J Jolanda
Geverifieerde aankoop

Geen last meer schuft, ben super blij!

d denise
Geverifieerde aankoop

Heel handig als mijn kinderen weer eens in het bos gespeeld hebben en insectenbeten hebben gekregen

R Renske
Geverifieerde aankoop

Vermindert echt de roodheid op mijn onderbenen, zeker aan te raden!

A Anouk
Geverifieerde aankoop

Wow, echt een super olie! Werd ook snel geleverd

H Helena

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk