maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis verzending vanaf €40
Verzonden met DPD

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Intieme Hygiëne - Natuurlijke Vaginale Verzorgingsproducten

Met een goede intieme hygiëne voel je je niet alleen veel zekerder en schoner, het kan ook je seksuele plezier verhogen. Zowel vrouwelijke als mannelijke hygiëne kan een eenvoudige maar cruciale manier zijn om meer van intieme momenten te genieten en gênante momenten te voorkomen.

Veel intieme hygiëne producten zijn ontwikkeld om gebruikt te kunnen worden op een gevoelige huid, zoals de vrouwelijke en mannelijke genitaliën. Hierdoor werken ze goed bij verschillende huidtypen en bij verschillen in PH balans. De vagina bijvoorbeeld, heeft een lage zuurgraad, die in stand wordt gehouden door de bacteriën Lactobacilli. Deze afwijkende PH balans betekent dat je de juiste intieme verzorgingsproducten moet selecteren. Hiermee kun je op een veilige manier je vagina wassen en deze gezond en fris houden.

Wanneer het gaat om vrouwelijke hygiëne, is het goed te weten dat de zuurgraad van je vagina in de dagen voor je menstruatie, op zijn laagst is. Als deze zone niet goed schoon gehouden wordt kan het hierdoor meer ontvankelijk zijn voor infecties. Om ongewenste irritaties te voorkomen, kun je het beste een veilige en goede intieme verzorging na streven met de juiste producten. Ook het dragen van katoenen ondergoed kan bijdragen aan een gezonde PH balans, hierdoor kan je huid blijven ademen. Verder is het belangrijk dat je elke 2-4 uur je tampons of maandverband verwisselt om de verspreiding van bacteriën tegen te gaan. De vagina wassen kan je beter niet doen met een sterke of directe straal water. Hierdoor kunnen schadelijke bacteriën binnen dringen en voor ongemak zorgen.

Mannelijke hygiëne is essentieel, vooral na het sporten en seksuele activiteiten. Het is daarbij belangrijk dat je dit niet te rigoureus doet. Een gezonde balans van intieme hygiëne is belangrijk om fris te blijven en een stinkende penis door het verspreiden van schadelijke bacteriën, te voorkomen. In de afgelopen jaren is de persoonlijke verzorging bij mannen steeds belangrijker geworden. Gebruik dus altijd de beste producten om je intieme delen te verzorgen. En zorg er altijd voor dat je alles goed afdroogt, om vochtigheid te voorkomen.

Intieme hygiëne producten houden je niet alleen schoon, maar ze laten je ook zekerder voelen en geven je meer zelfvertrouwen. Zowel mannelijke als vrouwelijke hygiëne producten kunnen invloed hebben op seksuele activiteiten en deze mogelijk verbeteren. Een goede intieme verzorging zorgt voor een fijne ervaring en laat je zekerder voelen over je gehele lichaam.

Andere interessante artikelen