maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis levering vanaf €50
Verzonden door PostNL

Webshop Keurmerk
Sinds 2017

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Nieuw

Eco Masters Zwavel Zeep

200 g Zeep | Voor de verstopte & vettige huid

Ongebalanceerde poriën kunnen zeer verontrustend zijn, en gaan vaak samen met een vette huid en vlekken. Om dit te verhelpen, heeft Eco Masters een krachtige zwavelzeep ontwikkeld. Met deskundige kennis, brachten ze dit krachtige mineraal in balans in één krachtige bar, in combinatie met hydraterende en diepzuiverende factoren.

  • Krachtige zwavel voor de zorgen over verstopte poriën
  • Evenwichtig om te reinigen en hydrateren
  • Verrijkt met olijfolie en karitéboter
  • Zeer handig pakket van twee
  • Voor het zuiveren van tweemaal daags gebruik
9.99
$22.44
Je bespaart $10.61
Op Voorraad

Gratis levering vanaf €50.

Het probleem gepresenteerd door poriën

Deze kleine huidopeningen zijn de route waarlangs zweet en olie ons lichaam verlaten - maar wanneer ze niet kunnen functioneren zoals ze zouden moeten, veroorzaken ze ons allerlei problemen! Oppervlakte verontreinigingen kunnen deze verstoppen en blokkeren, evenals zelf geproduceerde overmatige talg dat niet wordt weggespoeld. Deze zorgen vertonen zich op vele manieren, van mee-eters tot een acnehuid tot een rechtlijnige glans. Om de bron van deze problemen aan te pakken, is het belangrijk om ze te targeten met de best mogelijke factoren.

Spectaculair zwavel

Een van de meest wonderbaarlijke van de geologische kenmerken van de wereld zijn de hete bronnen die uitbarsten in bepaalde delen van de wereld. Op locaties die zo uiteenlopend zijn als China, Costa Rica, IJsland en Japan, worden ze vaak ingeblikt vanwege hun voordelen voor de huid. Een factor die vaak wordt aangetroffen in het bronwater en verantwoordelijk is voor hun krachtige aroma, is zwavel. Dit essentiële mineraal is belangrijk voor al onze cellen en wordt al eeuwenlang op allerlei huidproblemen gebruikt, van droogheid tot overmatige olie. Het is gezien om te helpen met veel onevenwichtigheden, en tot op de dag van vandaag wordt het als ongelooflijk belangrijk beschouwd.

Eco Masters Zwavelzeep

Een verstopte en acne-achtige huid heeft speciale zorg nodig, dus zelfs als je een ongelooflijk krachtige factor zoals zwavel gebruikt, is het belangrijk dat het in de beste formule wordt gebruikt. Met dit in gedachten mengde Eco Masters hydraterende en zuiverende factoren in hun Eco Masters Zwavel Zeep. De mix van zuiverende zwavel met hydraterende olijfolie en karitéboter is bedoeld om in perfecte harmonie te werken, gericht op de diepste behoeften van je poriën om je onrustige huid te helpen reinigen en kalmeren.

Ingrediënten

Zwavel, dode zeezout, aloë Barbadensis-blad extract, olijfolie, karitéboter, glycerine, natriumhydroxide, stearinezuur, vitamine E.

Gebruik

De Zwavel Zeep zal zeker een plezierige aanvulling zijn op jouw dagelijkse routine. Masseer zachtjes met ronddraaiende bewegingen op de huid en spoel af. Gebruik elke ochtend en avond om te genieten van de reinigende en revitaliserende voordelen van zwavel en vitamine E. Aangezien verstopte poriën vaak een voortdurende zorg zijn, word je aangeraden te investeren in langdurig gebruik.

Extra info

Hoewel elk onderdeel van het Eco Masters-assortiment is gemaakt met een toegewijde drive naar uitmuntendheid, is het de moeite waard om een paar stappen te nemen. Lees altijd de ingrediënten goed door, voor het geval ze iets bevatten waarvoor u persoonlijk allergisch bent. Als u ernstige huidproblemen heeft, raadpleeg dan een arts voor gebruik.

Lees meer
Eco Masters Zwavel Zeep 200 g Zeep | Voor de verstopte & vettige huid

Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 STERREN
(3)
4 STERREN
(2)
3 STERREN
(0)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

76.67% Gebaseerd op 5 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Goede zeep die poriën reinigt en mijn huid er beter laat uit zien dus ik ben tevreden

M Marianne
Geverifieerde aankoop

Maakt goed schoon en voelt fris

R Romijn
Geverifieerde aankoop

Na een lange zoektocht heb ik eindelijk iets gevonden wat wel werkt voor mijn huid. Ik ben zeer tevreden!

S Sophie
Geverifieerde aankoop

Mijn gezicht voelt schoon en fris aan. Top product voor een goede prijs.

S Suvy
Geverifieerde aankoop

Zeep is goed. Gezicht is glad en zacht.

A Alex
*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Gerelateerde producten