maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis levering vanaf €50
Verzonden door PostNL

Webshop Keurmerk
Sinds 2017

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Viaman Plus Capsules

800 mg 60 Capsules | Mannelijke verbetering

Overzicht

Vanwege de unieke natuurlijke formuleringen is Viaman sinds de introductie in 2014 een marktleider in de EU en nu gecementeerd als een van de meest populaire merken voor mannenverbetering op de markt. Na het succes van de originele capsules en verder diepgaand onderzoek naar mannen en hun specifieke behoeften creëerde het best verkopende merk Viaman Plus, een innovatieve mix van hoogwaardige plantaardige en mineralen, waaronder de beroemde Koreaanse Ginseng.

  • Innovatieve mannelijke viriliteitscapsules
  • Bekroond Viaman-merk
  • Geavanceerde natuurlijke formule
  • Verrijkt met Koreaanse Ginseng
  • Zink voor normale mannelijke hormonen spiegels
  • Vegetarisch en glutenvrij

Als het ging om het creëren van dit elite-supplement, was het ontworpen met gebruiksgemak en discretie in gedachten. Met een stijlvol ontwerp past de Viaman Plus-fles perfect in de levensstijl van elke man en hoeft u slechts 2 capsules gemakkelijk per dag in te nemen. Met Viaman Plus kun u binnenkort op weg zijn naar een nieuwe energieke en verkwikkende versie van uzelf.

  • GMP
  • Geformuleerd voor mannen
  • Expert formule
  • Hoge dosering

Mannelijke Viriliteit en Zelfvertrouwen

Waarom voelt de moderne man zich viraal? Maatschappelijke druk kan mensen het gevoel geven dat het afhankelijk is van kracht, sterkte, het vermogen om zich voort te planten en ook een turbo-geladen sexdrive heeft. Maar de waarheid is dat stress in het leven begrijpelijkerwijs uw eigenwaarde kan wegnemen en uw zelfvertrouwen kan aantasten, wat allemaal invloed kan hebben op de effecten in uw slaapkamer. Tegenwoordig hebben een toenemend aantal mannen te maken met een uitgeputte sexdrive, evenals kracht en sterkte. Maar gelukkig ontdekken ontwikkelingen in de wetenschap en moderne technologie dat het nemen van proactieve stappen om de viriliteit op natuurlijke wijze te ondersteunen nog nooit zo toegankelijk is geweest..

Achter Viaman Capsules: De Creatie van Viaman Capsules

Viaman staat bekend om zijn formidabele streven naar uitmuntendheid en als merk is het altijd op zoek naar manieren om zijn producten te verbeteren en het beste aan zijn klanten te geven. Om de stijgende vraag naar mannelijke viriliteitsproducten op de markt te beantwoorden, voerde Viaman talloze onderzoeken uit naar mannen en hun behoeften om iets nog beter te maken. Ze wisten dat ze een winnende formule hadden met de Viaman Capsules, maar ze wilden nu de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen en baanbrekende ingrediënten gebruiken om die formule naar een hoger niveau te tillen. Deze culminatie van onderzoek en extra ingrediënten resulteerde in Viaman Plus, een nieuwe originele mannelijke viriliteitsformule die is ontworpen om mannen een stap verder te brengen en meer uit zichzelf te halen.

Waarom Koreaanse Ginseng?

Ook bekend als Panax of echte Ginseng, wordt dit populaire ingrediënt vaak gebruikt in de natuurlijke mannelijke viriliteitsindustrie vanwege de vele potentiële voordelen ervan op dit gebied. Historisch gezien is het gebruikt om energie, focus en vitaliteit te stimuleren. Meer recent zijn er studies uitgevoerd rond de relatie met mannelijke hormonen spiegels, die algemeen wordt erkend vanwege de implicaties voor de mannelijke prestaties. Ook is in een studie met bemoedigende resultaten gekeken naar het potentiële gebruik ervan om fysieke aandrijving te stimuleren.

Hoofd Actieve Ingrediënten

Het is niet alleen Koreaanse Ginseng die een pak slaag kan uitdelen in deze opwindende nieuwe formule van Viaman. Het is verrijkt met een aantal andere essentiële ingrediënten die afkomstig zijn uit landen over de hele wereld en zorgvuldig zijn gemengd in dit exclusieve product

Volledige Lijst met Ingrediënten

Actieve Ingrediënten: Koreaanse Ginseng Extract 10: 1 (20% Ginsenosides), Ashwagandha Extract (1,5% Withanolides), Ginkgo Biloba Extract (24% Ginkgo Flavone Glycosides), Rode biet, Saw Palmetto Extract (40% Vetzuren), Maca, L-Arginine, Selenium (als Selenomethionine), Zink (als zinkgluconaat).

Andere Ingrediënten: HydroxyPropyl MethylCellulose (Capsule Shell), Siliciumdioxide en Magnesiumstearaat (antiklontermiddelen).

How Te Gebruiken

Omdat de Viaman Plus-capsules zijn ontworpen als de perfecte aanvulling op het arsenaal van een man, passen ze gemakkelijk in zelfs de drukste routines. Neem gewoon 2 capsules per dag in met water en bij voorkeur voor ontbijt, lunch of diner. Het is aan u om te bepalen op welk tijdstip u de capsules inneemt, maar probeer ze op hetzelfde tijdstip in te blijven nemen. Om de meeste uit deze capsules voor u en uw lichaam te krijgen, raden wij aan deze minimaal 3 maanden te gebruiken en vervolgens te investeren in langdurig gebruik.

Advies

Omdat deze hoogwaardige mannelijke verhogingscapsules zorgvuldig zijn geformuleerd met alleen de beste natuurlijke ingrediënten, is er geen bekend risico op het nemen of bijwerkingen. Voordat u het voor het eerst gebruikt, zoals bij elk nieuw voedingssupplement, raden we u aan de volledige lijst met ingrediënten te lezen om te controleren op eventuele persoonlijke allergieën. Dit supplement is niet bedoeld voor mensen jonger dan 18 jaar.

Onze Aanbiedingen

Klantenbeoordelingen

Onderstaande reviews zijn subjectief van aard. Wegens regelgeving rondom gezondheidsclaims mogen wij maar een beperkt aantal claims op onze website tonen. We verzoeken je daarom vriendelijk om geen pijnklachten of ziektes te noemen in je review. Reviews waar gezondheidsclaims in staan worden zo goed mogelijk gemodereerd door ons team.

5 STERREN
(6)
4 STERREN
(4)
3 STERREN
(0)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

83.64% Gebaseerd op 10 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Je voelt jezelf serieus veel beter en daar beneden gaat het ook veel beter

D Devin
Geverifieerde aankoop

Goed en effectief spul

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Deze zijn gemakkelijk in te nemen en ik heb geen bijwerkingen gehad

F Fidel
Geverifieerde aankoop

Mijn zelfvertrouwen is weer omhoog gegaan!

M Michael
Geverifieerde aankoop

Echt een aanrader voor elke man

P Peter
Geverifieerde aankoop

In bed gaat het nu makkelijker en dat vind ik heel fijn voor mijn vriendin

T Timo
Geverifieerde aankoop

Ik krijg weer meer zin dankzij deze capsules!

B Boy
Geverifieerde aankoop

Mijn vriendin en ik zijn beide erg tevreden met deze tabletten

D Dylan
Geverifieerde aankoop

Sinds ik deze pillen neem, voel ik mij veel zelfverzekerder in bed

Y Yannick
Geverifieerde aankoop

Blij met deze tabletten!

S Sven

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk