maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis verzending vanaf €50
Verzonden met DPD

Webshop Keurmerk
Sinds 2017

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Night Feromonen voor mannen | Roll-on geur voor verleiding | ShytoBuy
Night Feromonen voor mannen | Roll-on geur voor verleiding | ShytoBuy
Night Feromonen voor mannen | Roll-on geur voor verleiding | ShytoBuy
Night Feromonen voor mannen | Roll-on geur voor verleiding | ShytoBuy

Night Feromonen voor mannen

Roll-on geur voor verleiding

Overzicht

De wil om een ??partner te verleiden is vrijwel universeel, maar we begrijpen allemaal hoe verwarrend, mysterieus en ronduit moeilijk dit kan zijn! Over de hele wereld investeren mannen ongelooflijk veel energie in het uitzoeken ervan. Om zich te richten op de elementaire krachten van onze biologie, heeft Phiero drie nauwkeurig geselecteerde feromonen gemengd in de Night Feromonen voor mannen roll-on stick.

  • Geparfumeerde feromoontoepassing
  • Om de mannelijkheid van mannen en vrouwen te vergroten
  • Met drie vitale feromonen
  • Aangenaam warm, mannelijk aroma
  • Handige en compacte roll-on stick
  • Kan altijd en overal worden gebruikt

We kennen allemaal de betekenis van geur - wie is nog niet door iemands geur gepakt en voelde een onmiddellijk antwoord? Hoewel de feromonen geurloos zijn, hebben ze via de neus toegang tot het lichaam en veroorzaken ze een soortgelijke sensuele reactie. Om dit steeds interessantere fenomeen te maximaliseren, gebruikt de Night Feromonen voor mannen stick vier feromoon bestanddelen, versterkt met een aangenaam warme, aantrekkelijke mannelijke geur.

  • GMP
  • ISO
  • Klinisch getest

Het product dat je zoekt is niet meer beschikbaar, maak een keuze uit een van de onderstaande alternatieven.

Het fenomeen van feromonen

De sleutel tot aantrekking is een van de grootste mysteries die iemand kan tegenkomen - maar in het dierenrijk zijn de zaken veel eenvoudiger! Zonder zelfs het vermogen te hebben om te spreken, kunnen ze wel elkaars fysieke behoeften begrijpen. Dit is in veel gevallen te danken aan feromonen. Dit zijn reukloze bestanddelen die door één lichaam worden uitgestoten en vervolgens via de neus van iemand anders worden geabsorbeerd, met de bedoeling een reactie op te wekken. Hierop volgt een voor de hand liggende vraag: is er iets te begrijpen van onze mede-zoogdieren?! Onderzoekers zijn een onderzoek gestart naar de rol die deze van nature voorkomende bestanddelen spelen in die onverklaarbare aangeboren aantrekkingskracht tussen individuen. Hoe geweldig zou het zijn om deze ingrediënten op te nemen in onze eigen zoektocht naar een partner?!

Verleidende geuren

We hebben allemaal aan de ontvangende kant van iemands kunstmatige geur of natuurlijke parfum gestaan ??en er een duidelijk gevoel over gehad - positief of negatief! Er is geen onduidelijkheid over het feit dat iemands aroma een krachtige impact heeft, en hierdoor de enorme groei van een lucratieve parfummarkt. Regelmatig zoeken mannen door winkelpanden, op jacht naar een kenmerkende geur, niet alleen om hun aantrekkingskracht te vergroten, maar ook om een ??aangenaam gevoel voor persoonlijkheid te voelen.

Night Feromonen voor mannen

Phiero begreep dat veel mannen het aangenaam zouden vinden om te kunnen genieten van de onvervangbare biologische componenten die feromonen worden genoemd - maar geen idee hebben hoe ze die kunnen gebruiken! Met een toegewijde, op onderzoek gebaseerde focus combineerden ze drie bestanddelen: Androstenone, Androstadienone en Androstenol. Elk van deze werd geselecteerd vanwege zijn positie in de wetenschappelijke gemeenschap en is vaardig samengesteld voor een buitengewoon krachtige impact. In een gemakkelijk mee te nemen roll-on stick, verbeterd met de subtielste warme, eikengeuren, neemt het zijn plaats in je leven.

Volledige ingrediënten

Minerale Oliën, Tegosoft, Fragrance, Aerosil (Silicium Dioxide), Androstenone, Androstadienone, Androstenol.

De roll-on gebruiken

De Night Feromonen voor mannen roll-on is een handige en aangename toevoeging aan je routine, of het nu elke dag is of gewoon voor speciale gelegenheden. Ongeveer een half uur voordat u de impact van de feromonen wilt ervaren, brengt het product aan op de plekken waar u normaal cologne of aftershave zou toepassen. Dit zijn bijvoorbeeld de plekken achter de oren, nek of polsen. Ze gaan ongeveer 8-10 uur mee op uw lichaam, dus we raden u aan om het aan te brengen na het douchen.

Extra info

Alle Phiero-producten zijn specifiek geformuleerd met een scherp oog voor de behoeften van het menselijk lichaam en zijn samengesteld met respect voor die specifieke kenmerken. Dit gezegd hebbende, moet u, voordat u een huidproduct aanbrengt, altijd de volledige ingrediënten controleren, voor het geval dit iets bevat waarvoor u allergisch bent. Houd er rekening mee dat dit product niet bedoeld is om problemen met specifieke lichaamsgeuren te helpen.

Klantenbeoordelingen

Onderstaande reviews zijn subjectief van aard. Wegens regelgeving rondom gezondheidsclaims mogen wij maar een beperkt aantal claims op onze website tonen. We verzoeken je daarom vriendelijk om geen pijnklachten of ziektes te noemen in je review. Reviews waar gezondheidsclaims in staan worden zo goed mogelijk gemodereerd door ons team.

5 STERREN
(4)
4 STERREN
(6)
3 STERREN
(1)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

78.33% Gebaseerd op 11 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Zit nog in de testfase dus het is afwachten of het werkt

P Pigeon
Geverifieerde aankoop

Het is nog niet uit getest

E Emile
Geverifieerde aankoop

Superproduct dat bijna nergens te krijgen is. Levering is zeer snel en pakketje gewoon door de brievenbus. De kwaliteit is uitmuntend goed. De werking van het product is namelijk super. Tijdens gesprekken met dames werkt het als een echte aantrekkingsmagneet. Marco

M Marco
Geverifieerde aankoop

Werkt zeer goed. Had het niet verwacht maar met een avondje stappen of op feestjes heb je zo een gesprek te pakken.

A Alex
Geverifieerde aankoop

Heel tevreden mee aangezien het doet wat het belooft.

J J.L.
Geverifieerde aankoop

Geweldige roller om te gebruiken voordat ik uitga!

E Erwin
Geverifieerde aankoop

Heel erg tevreden met deze roller!

J Joël
Geverifieerde aankoop

Met uitgaan praat ik nu met veel meer vrouwen dan eerst en dat geeft me een goed zelfvertrouwen

W Wil
Geverifieerde aankoop

Nu ik meer aandacht krijgt, voel ik me ook zekerrder. Echt blij mee

D Djordy
Geverifieerde aankoop

Zeker aan te raden als je het wat moeilijker vindt om vrouwen te verleiden

K Koen

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk