maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis verzending vanaf €50
Verzonden met DPD

Webshop Keurmerk
Sinds 2017

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Silk’n Cleansing Box

Voor Silk’n Glide & Infinity

Overzicht

De Silk'n Reinigingsdoos is ontworpen om je te helpen uw Silk'n-ontharingsapparaten binnen slechts 5-6 minuten schoon te maken. Het is een innovatieve uitvinding die nog nooit eerder op de markt is gezien. Zo gemaakt dat je jouw apparaat eenvoudig op een handige rommelvrije manier kunt reinigen, werkt het slimme blauwe LED-lampje om het apparaat actief te reinigen en beschermt het tegen bacteriën, zodat je het hygiënisch kunt houden en het ideaal is om te delen.

 • Reinigt je apparaat binnen 5-6 minuten
 • Met blauw LED-lampje voor bacteriën tegen te gaan
 • Perfect voor het delen van één apparaat
 • Compatibel met Silk’n Glide en Infinity
 • Officiële Silk’n Premium Partner
 • 2 jaar garantie

Wanneer je een Silk'n ontharingsapparaat koopt, heb je in het beste geïnvesteerd, dus je wilt het natuurlijk schoon houden en de voordelen delen met jouw partner, familie of vrienden. Dit is de reden waarom Silk'n de Silk'n Reinigingsdoos heeft gemaakt, een klein en lichtgewicht apparaat dat speciaal is gemaakt voor de Glide- en Infinity-apparaten. Haal het meeste uit je Silk'n-apparaat met de exclusieve Silk'n Cleansing Box!

Het Silk’n Reinigingsdoos Systeem

Het is belangrijk om je apparaat na elk gebruik schoon te maken, maar het gebruik van water kan gevaarlijk zijn en een vochtige doek kan oppervlaktedeeltjes verwijderen, maar geen bacteriën. Dankzij deze slimme uitvinding exclusief voor Silk'n is dit probleem echter geen probleem meer. De Silk'n Reinigingsdoos is een compact en lichtgewicht apparaat dat is ontworpen om je te helpen jouw Silk'n ontharingsapparaten schoon te maken en om het hygiënisch en in staat te houden om te delen.

Het geheim van de reinigingsefficiëntie van de Reinigingsdoos ligt in de blauwe LED-lampjes. Blauwe LED-lampen staan bekend om hun vermogen om bacteriën te bestrijden en er is zelfs wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd naar hun mogelijke eigenschappen om dit te ondersteunen. Deze technologie zorgt voor een eenvoudige handenvrije en rommelvrije manier om jouw apparaat te reinigen zonder tijd te verliezen voordat je het deelt, zodat je meer tijd over heeft om ervan te kunnen genieten!

Wat zit erbij

 • Silk’n Reinigingsdoos
 • Glide Hoes
 • Infinity Hoes
 • 2x LRO3 (AAA) Batterijen

Hoe te gebruiken

 1. Plaats de batterijen in de Reinigingsdoos.
 2. Selecteer de overeenkomstige hoed voor het apparaat (Glide of Infinity).
 3. Plaats het apparaat in de Reinigingsdoos met het behandelingsoppervlakte naar beneden gericht.
 4. Druk het apparaat voorzichtig naar beneden om op de aan/uit-knop te drukken, om zo het doosje te activeren en zodat de LED-lampjes gaan branden.
 5. Laat jouw apparaat in het doosje voor 5-6 minuten om te reinigen.
 6. De lampjes gaan automatisch uit als het reinigen is voltooid, maar als je eerder wilt stoppen hoef je het apparaat alleen maar opnieuw naar beneden te drukken.

Advies

Lees voordat je het product voor het eerst gebruikt de volledige gebruiksaanwijzing die is meegeleverd om volledig te begrijpen hoe je het apparaat gebruikt en voor volledige informatie over het product. Dit apparaat is niet bedoelt voor kinderen en hoort niet in contact te komen met water. Druk alleen op de aan/uit-knop wanneer het apparaat in de Reinigingsdoos zit, bedien het niet handmatig zodat je je ogen kan beschermen tegen het geconcentreerde licht. Dit apparaat is CE goedgekeurd en is volledig veilig in gebruik volgens de EU regels.

Klantenbeoordelingen

Onderstaande reviews zijn subjectief van aard. Wegens regelgeving rondom gezondheidsclaims mogen wij maar een beperkt aantal claims op onze website tonen. We verzoeken je daarom vriendelijk om geen pijnklachten of ziektes te noemen in je review. Reviews waar gezondheidsclaims in staan worden zo goed mogelijk gemodereerd door ons team.

5 STERREN
(2)
4 STERREN
(1)
3 STERREN
(0)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

70.00% Gebaseerd op 3 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Super handig als je het deelt met je partner

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Niks meer om schoon te maken!! Je zet hem erin en het wordt schoon gemaakt

H Hanneke
Geverifieerde aankoop

Dit product is een must-have - Reinigt in slechts 5 minuten.

L Lucía

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk