Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis levering vanaf €50
Verzonden door PostNL

Webshop Keurmerk
Sinds 2017

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Vimax

30 Capsules | Meer zelfvertrouwen, libido en energie

Overzicht

Heb je er ooit over nagedacht om je prestaties naar een hoger niveau te tillen? Het supplement van Vimax, boordevol aan rijke natuurlijke ingrediënten, kan een uitkomst voor jou zijn. Prestatie, formaat en genot in de slaapkamer kunnen voor veel mannen ontzettend belangrijk zijn en er is dan ook geen reden om je te schamen, wanneer je een beetje hulp zoekt om jezelf een boost te geven.

  • Zwaargewicht in mannelijke prestatie supplementen
  • Helpt mannen hun zelfvertrouwen, energie en libido te herwinnen
  • Gemaakt van natuurlijke ingrediënten
  • Met Panax Ginseng Extract
  • Geen recept nodig
  • Discreet en gemakkelijk in te nemen

Vimax pillen bestaan uit 9 speciaal geselecteerde superieure ingrediënten, gekozen om te helpen bij een breed scala aan behoeften van mannen. Het enige wat je hoeft te doen is één capsule per dag innemen. Erg gemakkelijk en discreet, zodat niemand hier weet van hoeft te hebben. Met de hulp van Vimax is er eindelijk een natuurlijke optie om het vertrouwen in je prestaties een boost te geven die het verdient. Wat kan leiden naar aangename momenten van diepgaand genot.

  • Zuivelvrij
  • Lactosevrij
49.99€

Gratis levering vanaf €50.

Het belang van de bloedsomloop

De penis heeft twee kamers die bekend staan als zwellichamen. Ze lijken enigszins op sponzen die volledig gevuld zijn met erectiel weefsel. De zwellichamen worden omringd door Tunica albuginea, een membraan dat helpt het bloed in het zwellichaam vast te houden. Het is erg belangrijk om de bloedcirculatie naar dit penisweefsel te ondersteunen, meer specifiek naar de zwellichamen, zodat bij een betere bloeddoorstroming nieuwe cellen in de kamer kunnen worden gevormd. De bloedsomloop kan door verschillende zaken negatief worden beïnvloed; daarom kiezen velen voor natuurlijke oplossingen. Circulatie en doorbloeding zijn belangrijke onderdelen bij penisvergroting en het verbeteren van prestaties van mannen. Met name als het gaat om de afmeting is het een belangrijk aspect om in gedachten te houden bij de keuze van je supplement voor prestatieverbetering.

Vimax Viriliteit Supplement voor Mannen

Deze innovatieve pillen vormen een prestatie verbeterend voedingssupplement voor mannen, gemaakt van volledig natuurlijke extracten die al eeuwenlang worden gebruikt om de prestaties te ondersteunen. Met gebruik van nieuwe inzichten in het belang van zelfvertrouwen en onze mogelijkheden in de slaapkamer zijn deze pillen door Vimax ontworpen om mannen te geven wat ze nodig hebben op het moment dat ze het nodig hebben. Met discretie in gedachten zijn deze pillen gemakkelijk en eenvoudig in te nemen en kunnen ze worden gebruikt zelfs zonder dat je partner het merkt.

Wat dit supplement zo bijzonder en krachtig maakt is ongetwijfeld de unieke kruidencombinatie in de Vimax formule. Elke ingrediënt is speciaal gekozen vanwege zijn capaciteiten te helpen met de verschillende behoeften van mannen in de slaapkamer. Dus als je op zoek bent naar een natuurlijke optie om je prestaties en genot een boost te geven, dan kan Vimax precies zijn wat je zoekt.

Vanwege de veiligheid en het gemak van deze natuurlijke oplossing, kunnen mannen die hulp in de slaapkamer willen Vimax pillen gebruiken zelfs zonder doktersvoorschrift. Verrijkt met een reeks natuurlijke ingrediënten, is het iets waar mannen over kunnen pochen vanwege het vermogen te helpen met zelfvertrouwen en voldoening. Zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over mogelijke bijwerkingen.

De hoofdingrediënten in Vimax pillen

De natuurlijke ingrediënten die in de formule van het Viamax voedingssupplement voor mannen worden gebruikt, zijn allemaal gekozen vanwege hun reputatie en capaciteiten op het gebied van mannelijke prestaties en het verhelpen van veelvoorkomende zorgen van mannen.

Panax Ginseng
Panax Ginseng

Dit populaire ingrediënt is welbekend geworden in de viriliteit industrie. Er zijn verschillende onderzoeken gedaan naar de rol van Ginseng en het op natuurlijke wijze ondersteunen van de mannelijke hormonen niveaus. Mannelijke hormonen zouden een bijdrage kunnen leveren aan het zelfvertrouwen in de slaapkamer, daarom is dit ingrediënt zo vaak te vinden in prestatiebevorderende producten voor mannen.Meer informatie.

Ginkgo Biloba
Ginkgo Biloba

De Ginkgo biloba boom is één van de oudst levende boomsoorten en wetenschappers hebben meer dan 40 bestandsdelen in ginkgo biloba gevonden. Een laboratoriumonderzoek heeft aangetoond dat ginkgo de bloedcirculatie kan verbeteren door bloedvaten te verwijden en het bloed minder plakkerig te maken. Meer informatie.

Cayenne Peper
Cayenne Peper

Als een verwant van jalapeño en paprika, staat cayennepeper bekend om zijn pittige smaak. De belangrijkste werkzame stof die verantwoordelijk is voor de pittigheid van de peper wordt Capsaïcine genoemd. Er zijn veel onderzoeken gedaan naar de gezondheidsvoordelen van Capsaïcine, vooral voor wat betreft de effecten op de mannelijke prestatie en het stimuleren van opwinding. Lees hier meer informatie over and over.

Volledige lijst aan ingrediënten : Vitamine E 185 iu, Ginkgo Biloba-bladpoeder, Panax-Ginseng, Cayennepeper, Meidoorn Bes Extract, Tribulus 40% saponinen, Saw Palmetto, Haverstro Extract.

Overige ingrediënten: Gelatine, Microkristallijne cellulose, Magnesiumstearaat, Water.

Wie kan Vimax gebruiken?

Iedere man van 18 jaar of ouder kan Vimax pillen gebruiken en het is niet alleen voor diegenen die vinden dat ze hulp nodig hebben bij het verbeteren van hun prestatie. Integendeel, als het gaat om het verbeteren van viriliteit om zo intieme momenten een boost te geven, dan zou dit natuurlijke voedingssupplement wel eens precies kunnen zijn wat je nodig hebt.

Dosering

Slechts één pil per dag, in te nemen na een maaltijd en met voldoende water, is alles wat er je nodig hebt. Indien het mogelijk is om vooruit te plannen, dan is het beter om de pil 30 minuten vóór de intimiteit in te nemen. Het wordt aanbevolen om dagelijks één Vimax pil te nemen om het meeste uit het supplement te halen zonder dat de aanbevolen dosering wordt overschreden.

Veilig te gebruiken

Alleen de hoogste kwaliteit kruiden van over de hele wereld worden in de samenstelling van deze pillen gebruikt. Het heeft dus geen bekende bijwerkingen en is veilig voor mannen van alle leeftijden ouder dan 18 jaar. Je wordt geadviseerd om alle ingrediënten zorgvuldig te controleren om er zeker van te zijn dat je niet allergisch bent voor één van de ingrediënten, voordat je de bestelling voor Vimax pillen plaatst.

Waarom kiezen voor Vimax

Vanwege de veiligheid die dit natuurlijke supplement biedt, kunnen mannen die dat willen, het zelfs zonder doktersrecept gebruiken. Met behulp van Vimax, verrijkt met de beste ingrediënten van hoge kwaliteit, kun je eindelijk bij je vrienden opscheppen over je hervonden bevrediging in de slaapkamer. Je hoeft jezelf niet langer zorgen te maken over typische mannenproblemen. De bestelling kan online gedaan worden en de levering vindt volledig discreet plaats, waardoor het ideaal en eenvoudig product si om te kopen.

Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 STERREN
(4)
4 STERREN
(5)
3 STERREN
(1)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

78.18% Gebaseerd op 10 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Redelijk goed

j john
Geverifieerde aankoop

Haha geweldig product! Heeft mijn penis enkele centimeters vergoot

J Jordi
Geverifieerde aankoop

Gebruik het pas en al millimeters verschil. Merk ook dat ik langer klaar kom!

B B.B
Geverifieerde aankoop

Ik gebruik het nu 3 dagen, kan niet wachten om het verschil te zien

X X
Geverifieerde aankoop

De verbetering bij mijn vriend is echt enorm. Echt een tip voor mannen.

B Beverly
Geverifieerde aankoop

Een aanrader.

S Stanley
Geverifieerde aankoop

Blij dat ik Vimax besteld. Mijn pik is echt gegroeid.

K Koen
Geverifieerde aankoop

Nog te vroeg voor resultaten, maar ik heb er een goed gevoel over.

R Rick
Geverifieerde aankoop

Wat aan de prijzige kant, maar ik merk het verschil.

B Brandon
Geverifieerde aankoop

kanker goed

j jan

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk