maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis verzending vanaf €40
Verzonden met DPD

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Acne

Wat is acne? Bij acne zijn de talgklieren van je huid ontstoken. Hierdoor krijg je puistjes op je gezicht. De één meer dan de ander. Deze puisten doen meestal geen pijn, maar het kan wel mentale problem veroorzaken als je je niet meer comfortabel voelt in je eigen lijf. Acne kan verschillende oorzaken hebben maar zo kun je acne ook op verschillende manieren behandelen. Ongeveer 95% van mannen en vrouwen in Nederland heeft in een bepaalde fase van hun leven last van acne, wat ongewenste littekens kan veroorzaken. Maar met bepaalde ingrediënten kun jij je huid verzorgen. Zo maken wij bijvoorbeeld gebruik van laurinezuur. Laurinezuur draagt bij aan de gezondheid van de huid en kan de huid ook helpen genezen*. Shop hier onze acneproducten.
Lees meer

Alle producten in deze categorie

Acne kan verschillende oorzaken hebben, maar zo kun je acne ook op verschillende manieren behandelen. Ga samen met ShytoBuy te strijd aan en neem een kijkje in onze uitgebreide productassortiment van natuurlijke, homeopathische behandelingen tegen acne. Ongeveer 95% van mannen en vrouwen in Nederland heeft in een bepaalde fase van hun leven last van acne, wat ongewenste littekens kan veroorzaken. Maar ingrediënten op natuurlijke basis kunnen je zeker helpen om acne te behandelen.
* Wij maken u erop attent dat de resultaten van onze producten per individu kunnen variëren. Het wordt aanbevolen deze producten te gebruiken naast een voedzaam gebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Alle klant beoordelingen op deze website zijn oprecht.