maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis verzending vanaf €40
Verzonden met DPD

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Makari

Makari

Filters

Type

Prijs

1.00€ 999.00€

Waardering

Makari de Suisse is een merk met kwalitatief hoogwaardige huidverzorgingsproducten. Makari werkt met natuurlijk gekozen ingrediënten om de gezondheid van huidcellen stimuleert te groeien. Voel je mooi in de huid die je hebt door Makari producten, zie er fantastisch uit en ben verzekerd van geheel bleek en hydroquinone vrije producten.

Lees meer

Alle producten in deze categorie

Geen resultaat
De filters die u hebt gekozen kwamen niet overeen met een van onze producten. Reset de filter en pas uw zoekopdracht aan.

Een korte terugblik op de geschiedenis van Makari de Suisse

femme metisse peau foncée

Vrouwelijke donkere huid

Wanneer er wordt gesproken over Zwitserse kwaliteit denken met name horloges en chocolade maar vergeten we hoge kwaliteit cosmetica.

Dit geldt ook voor het assortiment. De producten worden getest, samengesteld en vervaardigd in Zwitserland.

Naast het kenmerk van Zwitserse kwaliteit, gaat de betekenis van "Makari" verder dan kwaliteit. Makari betekent Beautiful oftewel Mooi in het Swahili en dat is waarom verfraaien is de roeping van het merk.

Bekend om de kwaliteit en het feit dat het merk in eerste instantie was bedoeld om de problemen van alle huidtypes aan te pakken, wordt het merk inmiddels wereldwijd verkocht. Het productaanbod staat inmiddels in meer dan 50 landen wereldwijd in de schappen. Dit betekent dat haar klanten zowel in Europa, Afrika, Amerika & Azië hun bekende huidverzorging kunnen aanschaffen. Makari huidverzorging staat al een decennium lang bekend als toonaangevende Europese en Afrikaanse huidverzorging.

Overdracht

Help mensen haar missie van elke dag. De producten bevatten geen schadelijk stoffen voor de gezondheid, zoals kojiczuur en kwik. Dit maakt het succes van het merk:

  • Natuurlijke & respectvolle gezondheidsproducten,
  • Expertise van 20+ jaar in cosmetica,
  • Een effectief antwoord op wensen.

Hoe worden makari producten vervaardigd?

photo scientifique laboratoire

De actieve grondstoffen die het productieproces repasseren worden door strenge laboratoriumtests gehaald. Deze grondstoffen, waaronder kaviaar in feite het grootste deel uitmaakt, zijn zorgvuldig afgewogen en gemengd in een enkel preparaat procedure. Tijdens de fabricage ondergaan alle composities nogmaals door nieuwe testen, tegen-tests en regelmatige analyses. Zodoende wordt dus de gehele productie gewaarborgd tot aan de uitgang van onze laboratoria en kunnen de producten met een hoogste en constante kwaliteit door onze shops als luxe product weer in de schappen gezet worden.

De makers van de producten hebben het merk zo geformuleerd dat er gekozen is voor een focus op een verhelderende, verzachtende en hydraterende huidverzorging.

Makari, productie van prestigieuze cosmetica.

De fabriek van dit hoge kwaliteit merk ligt in Aigle in het kanton Vaud. Het werd opgericht in 1992 en is nu bekend en erkend vanwege het succes op drie Zwitserse kenmerken:

  • Weergaloos
  • Oneindige passie voor Cosmetic
  • Uitzonderlijke vakmanschap

Wat is makari de suisse?

Met meer dan 20 jaar ervaring in huidverzorging biedt Makari de Suisse een scala aan hoogwaardige producten voor alle huidtypes sublimeren. Van volwassenen kinderen, de zorg regel de hoogste toepassing en elke werkzame stof die wordt geselecteerd uit de beste ingrediënten van de huidige cosmetologie. In het bijzonder het doel merk hyperpigmentatie problemen, maar ook hyper-productie van melanine. Het merk kent de problemen van het donker of mestizo huid, dit is de reden waarom een cosmetica lijn specifiek richt zich op deze huidtypes.

Citaat van de Zwitserse Directeur

Wat zijn de actieve bestanddelen van de producten?

makari incorpore du caviar dans ses produits
Makari bevat kaviaar in zijn producten

dit is een conditioner kaviaar. Makari bevat kaviaar in het maken van een aantal van haar cosmetica tot een optimale hydratatie van de huid te verschaffen. De producten zijn rijk aan aminozuren en essentiële vetzuren, evenals sporenelementen zoals eieren zijn een schat energierijke en revitaliserende.

'makari utilise des produits naturels
Gebruik van natuurlijke producten

Het gebruik van natuurlijke producten is uit respect naar de huid. Makari de Suisse maakt gebruik van verschillende soorten planten, essentiële oliën en plantaardige oliën om u kwalitatief goede zorg te brengen.

organiclarine ou mûrier blanc produit makari
Organiclarine oftewel witte moerbei

De Organiclarine komt uit de wortels van de witte moerbei geteeld in Azië. Dat is het ingrediënt van keuze om de productie van melanine op natuurlijke wijze te verminderen.

Wat kenmerkt de makari extreme productlijn?

Het Makari Extreme Totaalpakket bestaat uit vijf huid verlichtende producten. Deze lijn op basis van natuurlijke composities biedt een optimaal resultaat. De ingrediënten bestaan onder andere uit een plantaardige olie, bekend als Argan, zorgt voor vocht inbrengende eigenschappen. Dit voedend en herstructurerend ingredient zijn de bondgenoot van je huid. Deze wortel, de plantaardige olie, geeft een frisse en stralende teint en verbetert de regeneratie van de epidermale laag.

Wat kenmerkt de makari exclusive productlijn?

Het Makari Exclusive Totaalpakket geeft de mate van deskundigheid van Makari in Zwitserland goed weer. De verlichting producten van Makari Exclusive bevatten Organiclarine, een natuurlijk actief bestanddeel van het merk. Het is gemaakt van moerbeien Azië, het Organiclarine verdunt huid effectief. In combinatie met zorgvuldig geselecteerde natuurlijke verbindingen zoals kaviaar en aloë vera, geeft Organiclarine de producten een perfecte combinatie als jouw favoriete huidverzorging. Jouw teint wordt verduidelijkt en onthult stralende huid en een fris teint.

* Wij maken u erop attent dat de resultaten van onze producten per individu kunnen variëren. Het wordt aanbevolen deze producten te gebruiken naast een voedzaam gebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Alle klant beoordelingen op deze website zijn oprecht.