maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis levering vanaf €50
Verzonden door PostNL

Webshop Keurmerk
Sinds 2017

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Bathmate HydroXtreme

Apparaat | Mannelijke vergroting Hydropump Kit

Bathmate zette al het één en ander in gang met hun eerste Hydropompen – maar toen ze de HydroXtreme ontwikkelden wisten ze dat ze in een stroomversnelling terecht zouden komen. Deze revolutionaire hydropomp methode, speciaal ontworpen om op een plezierige manier uw geslachtsdeel te vergroten met behulp van de krachten van water en lucht, is klaar om door elke man gebruikt te worden. Dit geweldige gadget ligt op elk vlak mijlen voor op de concurrentie en hij is van elke denkbeeldige aanvulling voorzien. Bathmate heeft zijn weg naar het leven van miljoenen mannen over de hele wereld gevonden – en nu kun je nog een stap verder gaan met de Xtreme uitvoeringen.

  • Werkt om mannelijkheid te vergroten
  • Geeft een gevoel van hardheid en kracht
  • Gepatenteerde technologie & materialen van premium kwaliteit
  • Aangepaste maten van 5-23+ cm, of 2-9 inch
  • Inclusief 6 extra accessoires & draagtas
  • Werkt in slechts 15 minuten & heeft 2 jaar garantie
  • Voorheen bekend als de Hydromax Xtreme

Mannen in elk dorp, elke stad en ieder land kijken elke dag naar beneden en wensen dat ze het uitzicht zouden kunnen verbeteren. Maar dat betekent echter niet dat ze vervuld van opwinding denken aan het urenlang dragen van een penisrekker of het slikken van pillen. Bathmate gelooft dat het geven van plezier een van de grootste voordelen van dit gebied is, en het vergroten ervan op hetzelfde principe gebouwd moet zijn. Nu met draagtas en schoonmaakspons, handpomp, slangbevestiging, glijmiddel, veiligheidsslot en doucheband, klaar om u de perfecte aanpak te geven.

  • CE gecertificeerd
  • BPA-vrij
  • ISO
194.99
:


Grootte

Op Voorraad

Gratis levering vanaf €50.

De kracht van mannelijkheid

Meer dan honderdduizenden jaren is er voornamelijk aandacht geweest voor één kant van de mannelijke anatomie – en we hoeven ons niet af te vragen welk deel dat is! Met zoveel aandacht voor één bepaald instrument, is het niet verrassend dat sommige mannen zich realiseren dat zij met die van hen niet tevreden zijn. Wat echter wel verrassend is, is hoe weinig er eigenlijk bekend is over de werking ervan. Het mannelijk geslachtsorgaan bestaat uit drie onderdelen: twee corpora cavernosa in het bovenste gebied, en de corpus spongiosum. Zoals de naam cavernosa wellicht doet vermoeden, zij dit ruimtes die zich met bloed vullen om de corpus spongiosum omhoog te tillen. Het mag dus duidelijk zijn hoe belangrijk de circulaire beweging van bloed is voor dit lichaamsdeel, net als een goede werking hiervan en dat een optimale benadering hieromtrent in overeenstemming is met deze onderscheidende functie.

Lengte
Lengte

Als er één duidelijk teken is van mannelijkheid, dan is het zeker deze specifieke meting – van begin tot eind! Het is niet moeilijk te zien dat dit een belangrijk punt is geworden, en mannen overal vergelijken zich al heel lang met concepten van normale en uitzonderlijke grootte. Het is onvermijdelijk dat velen van hen dit deel groter willen maken.

Omtrek
Omtrek

Hoewel lengte het meest genoemd is, neemt het aantal geluiden tussen mannen en hun partners die de algehele omvang associëren met genot toe. Omtrek wordt gezien als belangrijk in relatie tot het voorkomen, het gevoel van intensiteit, energie en dynamiek in zowel de slaapkamer als daarbuiten.

Kracht
Kracht

We weten allemaal dat er momenten zijn in het leven waarop niet alleen de maat bepalend is voor ons gevoel van zelfvertrouwen. Het pure, opwekkende gevoel van kracht en vermogen weegt ook enorm zwaar. Of het nu gaat om het alledaagse leven of verhitte en gepassioneerde momenten, we willen ons allemaal op ieder moment krachtig kunnen voelen.

De technologie achter Hydropompen

Het gebruik van lucht in vacuümpompen is geen openbaring op het gebied van vergrotingsapparaten – met één druk op de knop verzamelt uw zoekmachine een ontelbaar aantal opties. Ze streven er allemaal naar om de bloedsomloop te stimuleren en op die manier uw geslachtsdeel te vergroten. Al deze methoden zijn geëvalueerd op de effectiviteit van het vergroten van het zuurstofgehalte, hun functie op moleculair niveau en het versterken van het geslachtsorgaan. Deze apparaten beloven fantastische uitkomsten, maar velen hebben hier teleurstellende en zelfs onaangename ervaringen mee gehad. Als gevolg hiervan is een vernieuwde, enthousiaste houding tegenover het helpen van mannen aangenomen. En er werd besloten dat de elementaire krachten van water onderzocht zouden worden.

En natuurlijk wordt de uitkomst hiervan zeer gewaardeerd – een aanzienlijk fijnere sensatie! Bovendien hebben hydropompen veel logistieke voordelen. Water creëert een flexibele en tegelijkertijd gelijkmatige omgevingsdruk op het hele gebied, zodat elk bloedvat gestimuleerd wordt. Door warm water te gebruiken, onder de douche of in bad, wordt de gezonde elasticiteit en het openen van de poriën gestimuleerd. Dit komt het versterkingsproces ten goede, omdat het oprekken van de huid wordt gestimuleerd. Tot slot biedt water een vriendelijke omgeving zonder hiervoor kracht te hoeven opgeven. Dit is cruciaal bij het waarborgen van uw comfort en veiligheid. Door gebruik te maken van deze hydropomp, kunt u grote stappen zetten in de richting van de resultaten die u wilt voor uw gevoel van mannelijkheid.

De HydroXtreme

Gedreven door ongeëvenaarde uitmuntendheid, was Bathmate nooit volledig tevreden met alleen de eerste hydropomp die ze op de markt brachten. Met twee onovertroffen producten op zak, was er toch een onvermijdelijke vraag... Wat is de volgende stap? Gebruikmakend van het ongelofelijke balgpompsysteem met ventiel dat werd ontwikkeld voor de standaard Hydromax, werd hun benadering van maat en aanvullende accessoires opnieuw geëvalueerd. Nu kunnen voor het eerst mannen die zijn gezegend met een geslachtsdeel van meer dan 23 centimeter (9 inch) ook genieten van de beste hydropomp op de markt. Alle vier individuele maten zijn speciaal afgestemd op de behoeften van de grootte, maar allemaal worden ze geleverd met zes aanvullende stukken in een draagtas. De schoonmaakspons, handpomp, slangaansluiting, glijmiddel, veiligheidsslot en shower strap maken de HydroXtreme het ultieme product, voor de man die het uiterste uit zijn pomp halen serieus neemt.

Prestatie

Met een ongelooflijk stijlvol voorkomen, wordt de HydroXtreme geleverd met een breed scala aan volmaakt ontworpen accessoires in een geraffineerde draagtas. Voor de ultieme aanpak wordt hij alleen geleverd in transparante uitvoering, voor een onbelemmerd uitzicht.

Smering

Innovatieve hydrotechnologie is absoluut ideaal om in een essentieel deel van uw dag geïntegreerd te worden: in het bad of douche. Samen met de band en handpomp, is deze methode bedoeld voor het bevorderen van zowel gemak en genot.

Frisheid

Deze tool is gemaakt met ultieme kracht – en nu, met toegevoegde extra’s, kunt u alles uit die benodigde, dagelijkse vijftien minuten halen. Als u plezier heeft vliegt de tijd en dat is zeker waar voor een kwartiertje met de HydroXtreme.

Frisheid

HydroXtreme maakt op basis van toegewijd wetenschappelijk onderzoek gebruik van doorslaande resultaten en doordachte anatomie om u een plezierige en volledig veilige methode te bieden waarmee u uw lichamelijke behoeften kunt vervullen.

Uw Hydropomp gebruiken

Wanneer u hem gebruikt in de douche, geeft u wellicht de voorkeur aan het gebruik van de speciale band – u kunt dit doen door de verbindingslus om de Hydropomp te glijden en de band om uw nek te doen, hierna heeft u uw handen vrij om te kunnen wassen. Nadat u vijf minuten onder de douche of in bad heeft ontspannen, sluit u het ventiel door de ventieldop met de klok mee te draaien. Druk het zwarte topje naar de sluitstand met uw vinger, verwijder de steun inzet en vul de Hydropomp met water, onder de douchestraal of in bad. Nadat u de steun inzet weer heeft teruggezet, plaatst u de Hydropomp stevig over uw nog niet stijve geslachtsdeel tot aan het schaambeen. Met het zwarte topje nog steeds in sluitstand verzegelt u hem tegen uw lichaam. Terwijl u de Hydropomp licht omhoog buigt, opent u het ventiel door het zwarte topje naar het midden te verplaatsen, houd hem in deze positie terwijl u begint met pompen. Doe dit langzaam en regelmatig totdat de balg ingedrukt blijft, wat betekent dat het optimale vacuüm is bereikt.

Om het vacuüm te vergroten en meer controle te verkrijgen, kunt u de handpomp gebruiken, eventueel in combinatie met de slang. Let erop dat de aansluiting tussen de handpomp en de Hydropomp niet gemaakt is voor een permanente verbinding. Om deze reden moet de handpomp in positie gehouden worden tijdens gebruik, en verwijderd wanneer het gewenste vacuüm is bereikt. Wanneer u een permanente aansluiting wenst, gebruikt u de verbindingsslang. Om de Hydropomp af te doen, ontgrendelt u het ventiel door deze tegen de klok in te draaien en het vacuüm te verbreken door het ventiel naar binnen te drukken en het uitlaat mechanisme te activeren, hierna kunt u de pomp van uw penis schuiven. Zorg ervoor dat u de volledige gebruiksaanwijzing zorgvuldig leest voor het eerste gebruik, vooral omdat deze dieper ingaat op het gebruik van de exclusieve accessoires van de Xtreme serie.

Informatie

De gehele Bathmate lijn is vakkundig gemaakt, waarbij extra aandacht en zorg is besteedt aan het bevredigen van specifieke, mannelijke behoeftes, comfort en veiligheid. Neem echter wel enkele voorzorgsmaatregelen. Neem de tijd om zorgvuldig de producten uit het Bathmate assortiment te bekijken en kies er een die aansluit bij uw anatomische proporties. Lees de gebruiksaanwijzing zorgvuldig voordat hem voor het eerst gebruikt en gebruik hem niet langer dan een kwartier per keer. Geduld is de sleutel tot maximaal en plezierig gebruik op de lange termijn.

Lees meer

Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 STERREN
(7)
4 STERREN
(4)
3 STERREN
(1)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

83.08% Gebaseerd op 12 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Prima werk . 1 cm groei in 1 week

R Ronnie K
Geverifieerde aankoop

Top apparaat! Gekocht na prostaat operatie! 3e dag goede doorbloeding, en goede hoop!

W Willem V
Geverifieerde aankoop

Product nog niet geleverd maar dat komt niet door Shytobuy zelf maar de leverancier. Dus desondanks nog steeds de hoogste score. Heb hier vaker besteld zonder problemen.

G Ganesh R
Geverifieerde aankoop

De pik van mijn vriend is echt groter geworden.

I Ineke
Geverifieerde aankoop

Ik het iedereen aanbevelen.

A Aalbert
Geverifieerde aankoop

Nu al een tijdje gebruikt. Zeer tevreden.

K Kevin
Geverifieerde aankoop

het vergde wat oefening, maar ik merk nu wel dat er verbeteringen komen.

R Ruben
Geverifieerde aankoop

De omtrek van mijn penis wordt breeder. nu alleen nog de lengte! ;)

s sjaakie
Geverifieerde aankoop

Eens kijken of het ding werkt, ben benieuwd

G Gio
Geverifieerde aankoop

Geweldig product. Ik heb eerst andere Bathmate producten gehad waar ik ook echt heel tevreden mee was. Dit is ook weer een topper dankjewel

J Jesse
Geverifieerde aankoop

Werkt zoals hier beschreven staat en is net zulke goede kwaliteit als de rest van dit merk

M Merijn
*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Gerelateerde producten