maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis verzending vanaf €50
Verzonden met DPD

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Bathmate HydroXtreme

Mannelijke vergroting Hydropump Kit

Overzicht

Bathmate zette al het één en ander in gang met hun eerste Hydropompen – maar toen ze de HydroXtreme ontwikkelden wisten ze dat ze in een stroomversnelling terecht zouden komen. Deze revolutionaire hydropomp methode, speciaal ontworpen om op een plezierige manier uw geslachtsdeel te vergroten met behulp van de krachten van water en lucht, is klaar om door elke man gebruikt te worden. Dit geweldige gadget ligt op elk vlak mijlen voor op de concurrentie en hij is van elke denkbeeldige aanvulling voorzien. Bathmate heeft zijn weg naar het leven van miljoenen mannen over de hele wereld gevonden – en nu kun je nog een stap verder gaan met de Xtreme uitvoeringen.

  • Werkt om mannelijkheid te vergroten
  • Geeft een gevoel van hardheid en kracht
  • Gepatenteerde technologie & materialen van premium kwaliteit
  • Aangepaste maten van 5-23+ cm, of 2-9 inch
  • Inclusief 6 extra accessoires & draagtas
  • Werkt in slechts 15 minuten & heeft 2 jaar garantie
  • Voorheen bekend als de Hydromax Xtreme

Mannen in elk dorp, elke stad en ieder land kijken elke dag naar beneden en wensen dat ze het uitzicht zouden kunnen verbeteren. Maar dat betekent echter niet dat ze vervuld van opwinding denken aan het urenlang dragen van een penisrekker of het slikken van pillen. Bathmate gelooft dat het geven van plezier een van de grootste voordelen van dit gebied is, en het vergroten ervan op hetzelfde principe gebouwd moet zijn. Nu met draagtas en schoonmaakspons, handpomp, slangbevestiging, glijmiddel, veiligheidsslot en doucheband, klaar om u de perfecte aanpak te geven.

  • CE gecertificeerd
  • BPA-vrij
  • ISO

Het product dat je zoekt is niet meer beschikbaar, maak een keuze uit een van de onderstaande alternatieven.

De kracht van mannelijkheid

Meer dan honderdduizenden jaren is er voornamelijk aandacht geweest voor één kant van de mannelijke anatomie – en we hoeven ons niet af te vragen welk deel dat is! Met zoveel aandacht voor één bepaald instrument, is het niet verrassend dat sommige mannen zich realiseren dat zij met die van hen niet tevreden zijn. Wat echter wel verrassend is, is hoe weinig er eigenlijk bekend is over de werking ervan. Het mannelijk geslachtsorgaan bestaat uit drie onderdelen: twee corpora cavernosa in het bovenste gebied, en de corpus spongiosum. Zoals de naam cavernosa wellicht doet vermoeden, zij dit ruimtes die zich met bloed vullen om de corpus spongiosum omhoog te tillen. Het mag dus duidelijk zijn hoe belangrijk de circulaire beweging van bloed is voor dit lichaamsdeel, net als een goede werking hiervan en dat een optimale benadering hieromtrent in overeenstemming is met deze onderscheidende functie.

De technologie achter Hydropompen

Het gebruik van lucht in vacuümpompen is geen openbaring op het gebied van vergrotingsapparaten – met één druk op de knop verzamelt uw zoekmachine een ontelbaar aantal opties. Ze streven er allemaal naar om de bloedsomloop te stimuleren en op die manier uw geslachtsdeel te vergroten. Al deze methoden zijn geëvalueerd op de effectiviteit van het vergroten van het zuurstofgehalte, hun functie op moleculair niveau en het versterken van het geslachtsorgaan. Deze apparaten beloven fantastische uitkomsten, maar velen hebben hier teleurstellende en zelfs onaangename ervaringen mee gehad. Als gevolg hiervan is een vernieuwde, enthousiaste houding tegenover het helpen van mannen aangenomen. En er werd besloten dat de elementaire krachten van water onderzocht zouden worden.

En natuurlijk wordt de uitkomst hiervan zeer gewaardeerd – een aanzienlijk fijnere sensatie! Bovendien hebben hydropompen veel logistieke voordelen. Water creëert een flexibele en tegelijkertijd gelijkmatige omgevingsdruk op het hele gebied, zodat elk bloedvat gestimuleerd wordt. Door warm water te gebruiken, onder de douche of in bad, wordt de gezonde elasticiteit en het openen van de poriën gestimuleerd. Dit komt het versterkingsproces ten goede, omdat het oprekken van de huid wordt gestimuleerd. Tot slot biedt water een vriendelijke omgeving zonder hiervoor kracht te hoeven opgeven. Dit is cruciaal bij het waarborgen van uw comfort en veiligheid. Door gebruik te maken van deze hydropomp, kunt u grote stappen zetten in de richting van de resultaten die u wilt voor uw gevoel van mannelijkheid.

De HydroXtreme

Gedreven door ongeëvenaarde uitmuntendheid, was Bathmate nooit volledig tevreden met alleen de eerste hydropomp die ze op de markt brachten. Met twee onovertroffen producten op zak, was er toch een onvermijdelijke vraag... Wat is de volgende stap? Gebruikmakend van het ongelofelijke balgpompsysteem met ventiel dat werd ontwikkeld voor de standaard Hydromax, werd hun benadering van maat en aanvullende accessoires opnieuw geëvalueerd. Nu kunnen voor het eerst mannen die zijn gezegend met een geslachtsdeel van meer dan 23 centimeter (9 inch) ook genieten van de beste hydropomp op de markt. Alle vier individuele maten zijn speciaal afgestemd op de behoeften van de grootte, maar allemaal worden ze geleverd met zes aanvullende stukken in een draagtas. De schoonmaakspons, handpomp, slangaansluiting, glijmiddel, veiligheidsslot en shower strap maken de HydroXtreme het ultieme product, voor de man die het uiterste uit zijn pomp halen serieus neemt.

Uw Hydropomp gebruiken

Wanneer u hem gebruikt in de douche, geeft u wellicht de voorkeur aan het gebruik van de speciale band – u kunt dit doen door de verbindingslus om de Hydropomp te glijden en de band om uw nek te doen, hierna heeft u uw handen vrij om te kunnen wassen. Nadat u vijf minuten onder de douche of in bad heeft ontspannen, sluit u het ventiel door de ventieldop met de klok mee te draaien. Druk het zwarte topje naar de sluitstand met uw vinger, verwijder de steun inzet en vul de Hydropomp met water, onder de douchestraal of in bad. Nadat u de steun inzet weer heeft teruggezet, plaatst u de Hydropomp stevig over uw nog niet stijve geslachtsdeel tot aan het schaambeen. Met het zwarte topje nog steeds in sluitstand verzegelt u hem tegen uw lichaam. Terwijl u de Hydropomp licht omhoog buigt, opent u het ventiel door het zwarte topje naar het midden te verplaatsen, houd hem in deze positie terwijl u begint met pompen. Doe dit langzaam en regelmatig totdat de balg ingedrukt blijft, wat betekent dat het optimale vacuüm is bereikt.

Om het vacuüm te vergroten en meer controle te verkrijgen, kunt u de handpomp gebruiken, eventueel in combinatie met de slang. Let erop dat de aansluiting tussen de handpomp en de Hydropomp niet gemaakt is voor een permanente verbinding. Om deze reden moet de handpomp in positie gehouden worden tijdens gebruik, en verwijderd wanneer het gewenste vacuüm is bereikt. Wanneer u een permanente aansluiting wenst, gebruikt u de verbindingsslang. Om de Hydropomp af te doen, ontgrendelt u het ventiel door deze tegen de klok in te draaien en het vacuüm te verbreken door het ventiel naar binnen te drukken en het uitlaat mechanisme te activeren, hierna kunt u de pomp van uw penis schuiven. Zorg ervoor dat u de volledige gebruiksaanwijzing zorgvuldig leest voor het eerste gebruik, vooral omdat deze dieper ingaat op het gebruik van de exclusieve accessoires van de Xtreme serie.

Informatie

De gehele Bathmate lijn is vakkundig gemaakt, waarbij extra aandacht en zorg is besteedt aan het bevredigen van specifieke, mannelijke behoeftes, comfort en veiligheid. Neem echter wel enkele voorzorgsmaatregelen. Neem de tijd om zorgvuldig de producten uit het Bathmate assortiment te bekijken en kies er een die aansluit bij uw anatomische proporties. Lees de gebruiksaanwijzing zorgvuldig voordat hem voor het eerst gebruikt en gebruik hem niet langer dan een kwartier per keer. Geduld is de sleutel tot maximaal en plezierig gebruik op de lange termijn.

Klantenbeoordelingen

Onderstaande reviews zijn subjectief van aard. Wegens regelgeving rondom gezondheidsclaims mogen wij maar een beperkt aantal claims op onze website tonen. We verzoeken je daarom vriendelijk om geen pijnklachten of ziektes te noemen in je review. Reviews waar gezondheidsclaims in staan worden zo goed mogelijk gemodereerd door ons team.

5 STERREN
(8)
4 STERREN
(4)
3 STERREN
(1)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

84.29% Gebaseerd op 13 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Prima werk . 1 cm groei in 1 week

R Ronnie K
Geverifieerde aankoop

Top apparaat! Gekocht na prostaat operatie! 3e dag goede doorbloeding, en goede hoop!

W Willem V
Geverifieerde aankoop

Product nog niet geleverd maar dat komt niet door Shytobuy zelf maar de leverancier. Dus desondanks nog steeds de hoogste score. Heb hier vaker besteld zonder problemen.

G Ganesh R
Geverifieerde aankoop

De pik van mijn vriend is echt groter geworden.

I Ineke
Geverifieerde aankoop

Ik het iedereen aanbevelen.

A Aalbert
Geverifieerde aankoop

Ik zie wel enigszins verschil, maar het is voor mij te duur.

F Frank
Geverifieerde aankoop

Nu al een tijdje gebruikt. Zeer tevreden.

K Kevin
Geverifieerde aankoop

het vergde wat oefening, maar ik merk nu wel dat er verbeteringen komen.

R Ruben
Geverifieerde aankoop

De omtrek van mijn penis wordt breeder. nu alleen nog de lengte! ;)

s sjaakie
Geverifieerde aankoop

Eens kijken of het ding werkt, ben benieuwd

G Gio

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk