maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

Bathmate Bestseller

Bathmate Hydro7 - Hercules

Apparaat | Male Enhancement Hydropump

Overzicht

Over de hele wereld wordt er door mannen over de hydropomp gefluisterd – maar als er eentje is waarover van de daken wordt geschreeuwd dan is het wel de Bathmate Hydro7. Met een revolutionaire hydropomptechniek, die is ontworpen voor zowel vergroting als genot, heeft dit eersteklas product al meer dan tien jaar een grote voorsprong op andere soortgelijke producten. De natuurlijke en aangename kracht van water en lucht werken samen en grote getalen mannen over de hele wereld geven aan buitengewone tevreden te zijn met het resultaat.

  • Ontworpen voor vergroting van het mannelijk geslacht
  • Om een gevoel van hardheid en kracht te geven
  • Methodiek onderbouwd door uitvoerig onderzoek
  • Eersteklas materialen & gepatenteerde technologie
  • Veilig, handig en comfortabel in gebruik
  • Twee jaar fabrieksgarantie
  • Voorheen bekend als de Hercules

Overal zouden mannen willen dat ze iets zouden kunnen doen aan hun uitzicht naar beneden, maar het idee van het slikken van pillen of het eindeloos dragen van een penisstretcher klinkt niet aantrekkelijk. De mate van plezier bepaalt grotendeels hoe we over dit lichaamsdeel denken, dus waarom zou vergroting niet op hetzelfde principe berust zijn? Met dit in gedachten werkt de Bathmate Hydro7 op een krachtige manier, in slechts vijftien minuten per dag, zodat u met het volste gevoel van mannelijke kracht en energie vooruit kan.

  • CE gecertificeerd
  • ISO
:


Kleur

69.29€ 76.99€ Je bespaart 7.70€

Gratis bezorging

Point Icon Bestel nu en verdien 5 Comfort Punten ?

Mannelijke kracht

Door de eeuwen heen is er vooral aan één aspect van de mannelijke anatomie veel aandacht gegeven – en we weten allemaal welke dat is! Met zo’n groot deel van onze cultuur dat zich op slechts één orgaan focust, is het niet verrassend dat veel mannen teleurgesteld zijn in hun eigen model. Maar wat misschien wel verrassend is, is hoe weinig mannen echt de werking ervan begrijpen. De eikel van de man is opgebouwd uit drie delen: twee corpora cavernosa aan de bovenkant en de corpus spongiosum, waarbij die eersten kamers zijn die zich met bloed vullen om laatstgenoemde omhoog te tillen. Het is daarom duidelijk dat de bloedstroom en circulatie ontzettend belangrijk zijn om dit lichaamsdeel goed te laten functioneren, en dat een optimale benadering dan ook gebruik maakt van dit sterk verbonden mechanisme.

Hydropomp Techniek

Vacuümpomptechnologie is niets nieuws op het gebied van vergroting van het mannelijk geslachtsdeel – één zoekopdracht op internet zal tientallen resultaten opleveren. Allen streven ze ernaar om de bloedstroom te stimuleren , en daardoor de lengte en omtrek te vergroten. Onderzoek heeft op moleculair niveau de effectiviteit onderzocht van het verhogen van het zuurstof verzadigingspercentage en op mechanische wijze rechter maken van het geslachtsorgaan. Maar hoewel deze apparaten mooie dingen beloven, heeft lang niet iedereen bevredigende of aangename resultaten ondervonden. Dus werd er een nieuwe, krachtige benadering voor het helpen van mannen genomen die gebruik maakt van de elementaire krachten van water.

Intuïtief begrijpen we allemaal wat dit inhoudt – een veel aangenamere ervaring! Maar daar bovenop komen tal van logistieke voordelen van een hydropomp. Het gebruik van water creëert een vrij stromende, gelijkmatige druk rondom het hele gebied, zodat elk bloedvat wordt gestimuleerd. Het gebruik van warm water, onder douche of in bad, opent de poriën en bevordert een gezonde en elastische huid met als doel het vergrotingseffect nog meer te stimuleren. Tot slot creëert water een vriendelijkere, maar daarom zeker niet minder krachtige, omgeving. Dit is essentieel om uw comfort en vooral veiligheid te garanderen. Door de hydropompmethode te gebruiken neemt u een flinke stap in de richting van het bevredigen van uw essentiële mannelijke verlangens.

Bathmate Hydro7

Sinds 2006 is er één apparaat dat met kop en schouders boven alle concurrentie uitsteekt en mannen voorziet van krachtige en aangename hydropomp apparaten, en dat is de Bathmate Hydro7. ’s Werelds best verkochte vergroter van het mannelijk geslachtsdeel wordt gebruikt door duizenden mannen in meer dan 70 landen. Sinds de lancering is dit het meest populaire product op de markt geworden, en gebleven, en heeft het een reputatie ongelooflijk makkelijk en handig in gebruik te zijn. Vele tevreden klanten hebben al aangegeven dat hun prestaties en gevoelens van zelfvertrouwen zijn verbeterd. Door in deze fantastische gadget te investeren, voegt u zich bij een groep mannen over de hele wereld die het versterken van hun mannelijkheid serieus nemen.

Jouw Hydro7 kopen

Als het instapproduct van de Bathmate-lijn, biedt de Hydro7 het grootste geschiktheidsbereik, van 5 tot 18 centimeter (2 tot 7 inch) lengte in erecte toestand. De Hydro7 wordt geleverd met een meetinstrument zodat u uw vooruitgang kunt bijhouden. Voor extra gemak kunt u ook een shower strap aanschaffen voor handsfree gebruik, en een glijmiddel op waterbasis met aloë vera.

De Bathmate Hydro7 gebruiken

Na gedurende vijf minuten in warm water, genoeg om uw middel te bedekken, te hebben gebaad, plaatst u uw nog niet stijve geslachtsorgaan in de met water gevulde Bathmate. Met de schuine, rubberen opening van het apparaat stevig tegen uw schaamstreek gedrukt, duwt u een paar keer naar beneden zodat er een vacuüm ontstaat. Als het vacuüm is ontstaan, moet u de druk voelen ontwikkelen. Pomp vier of vijf keer in drie tot vijf minuten, en ontspan een paar minuten om van de sensatie te genieten. Duw het drukventiel volledig in zodat de druk kan ontsnappen, en herhaal de handeling. Wanneer u niet verder kunt pompen, heeft u op dat moment het optimale drukniveau bereikt. Als u de druk te hoog vindt, kunt u het ventiel licht indrukken. Na een absoluut maximum van vijftien minuten gebruik, laat u alle druk ontsnappen en doet u de Bathmate af.

Om hem onder de douche te gebruiken, geldt ongeveer hetzelfde principe als hierboven omschreven, met een paar aanpassingen. Nadat u vijf minuten heeft gedoucht, houdt u de Bathmate ondersteboven om hem met water te vullen terwijl u uw vinger op het drukventiel houdt zonder er op te drukken. Houd het apparaat omhoog zodat het water er niet uitloopt, en laat uw geslachtsorgaan erin zakken. Verzegel hem voorzichtig op dezelfde manier als hierboven omschreven. U kunt daarna dezelfde stappen volgen, en het apparaat ook na een maximumgebruik van vijftien minuten verwijderen.

Gebruiksadvies

Alle Bathmate apparaten zijn ontworpen om aan de fysieke behoeften van een man te voldoen en ultiem comfort, veiligheid en bescherming te bieden. Het is echter belangrijk om een aantal voorzorgsmaatregelen in acht te nemen. Overweeg zorgvuldig welke van de beschikbare Bathmate producten geschikt is voor de maat van uw geslachtsdeel. Het is belangrijk de gebruiksaanwijzing zorgvuldig te lezen voor gebruik. Gebruik het apparaat nooit langer dan vijftien minuten achter elkaar en wees geduldig. Bedenk dat het nemen van een afgeraden risico voor resultaat op korte termijn, juist pijn op de lange termijn kan veroorzaken.

Klantenbeoordelingen

Onderstaande reviews zijn subjectief van aard. Wegens regelgeving rondom gezondheidsclaims mogen wij maar een beperkt aantal claims op onze website tonen. We verzoeken je daarom vriendelijk om geen pijnklachten of ziektes te noemen in je review. Reviews waar gezondheidsclaims in staan worden zo goed mogelijk gemodereerd door ons team.

5 STERREN
(7)
4 STERREN
(4)
3 STERREN
(1)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

83.08% Gebaseerd op 12 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Super apparaat en al veel genot van gehad

M Marijn
Geverifieerde aankoop

Veel complimenten en voelt goed

K Karel
Geverifieerde aankoop

Blij dat ik Bathmate gekocht heb.

S Sander
Geverifieerde aankoop

Dankzij Bathmate is ons seksleven echt vooruit gegaan.

A Alice
Geverifieerde aankoop

Niet heel erg tevreden.

M Merijn
Geverifieerde aankoop

Super tevreden met het resultaat tot nu toe.

C Camiel
Geverifieerde aankoop

De eerste keer was ik erg verrast hoe goed het aanvoelde. Door dit regelmatig te gebruiken worden mijn erecties harder en duren langer. fantastisch product!

P Peter
Geverifieerde aankoop

Mijn vrouw bleef het aanraden, vandaar dat ik het had gekocht. Ik had geen hoge verwachtingen maar de resultaten mogen er zijn!

J Jeroen
Geverifieerde aankoop

Snel bezorgd, benieuwd naar de resultaten!

R Roeland
Geverifieerde aankoop

Ik kan zien dat mijn penis langzaam groter wordt. Na dit voor 2 maanden te gebruiken zie ik al best wel een verschil. Voel me zekerder en zal het zeker blijven gebruiken.

A Alex

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk