maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis verzending vanaf €50
Verzonden met DPD

Webshop Keurmerk
Sinds 2017

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

iDerma

LED Low Level Light Therapy Face Mask

Overzicht

Ontdek de toekomst van gezichtsverzorging met het unieke iDerma-masker! Door gebruik te maken van de kracht van de Derma Pulse™ -technologie en deze te plaatsen in een gepatenteerd vizierontwerp, creëert dit revolutionaire masker een uniek Low Level Light Technology (LLLT) -apparaat. Zeg vaarwel tegen geld verspillen aan dure crèmes die gewoon op de huid zitten; met de iDermas 128 veilige LED-lampen met variërende golflengten, kunnen ze diep in de huid doordringen om de teint en het uiterlijk echt te vernieuwen.

 • Handsfree, pijnloos LED LLLT-apparaat
 • Gepatenteerde Derma Pulse Technology™
 • Ideaal voor vlekken, rimpels, poriegrootte en huidtint
 • Voor alle huidtypen op zowel mannen als vrouwen
 • 128 rode en infrarode LED-lampjes
 • Gebruik 3 keer per week gedurende slechts 8 minuten

Het iDerma gezichtsmasker is gemaakt om uw huidverzorging te bevorderen met ultiem comfort en gemak. Om het apparaat te gebruiken, heeft u slechts 8 minuten nodig om achterover te leunen, te ontspannen en het apparaat al het werk voor u te laten doen. Doe mee met de mannen en vrouwen die hun huidverzorging vandaag in de 21e eeuw brengen met de iDerma!

 • ISO
 • Klinisch getest
 • CE gecertificeerd

Wat betekend Low Level Light Therapy (LLLT)?

LLLT is aanvankelijk ontdekt door gevestigde organisaties zoals het National Institute of Health en NASA. Low Level Light Therapy (LLLT) of light-emitting diode fototherapie (LED-LLLT) is een geavanceerde techniek die werkt door het toepassen van low-level light-emitting diodes (LED's) ) op het huidoppervlak. Deze LED-lampen maken gebruik van specifieke en zorgvuldig gekozen golflengten die pijnloos maar diep in de lagen van de huid doordringen om de teint en het uiterlijk te verbeteren. De meeste LLLT-apparaten gebruiken twee verschillende soorten led-verlichting; de rode lichten helpen bij het stimuleren van elastine en collageen, terwijl de infraroodlichten regeneratie stimuleren. Blauw en geel kunnen ook worden gebruikt, maar rood en infrarood worden vaak gekozen omdat er wordt gezegd dat ze dieper in de huid doordringen.

Het iDerma masker

iDerma is speciaal ontworpen met de meest geavanceerde innovatie die oorspronkelijk door de NASA werd gepionierd, en is aanzienlijk een van de meest geavanceerde technologieën voor huidverzorging die tegenwoordig beschikbaar is. Hoewel er technologische schoonheidsapparaten zijn die letterlijk van top tot teen kunnen gaan, kunnen de keuzes bij het zoeken naar een product van goede kwaliteit voor gezichtsverzorging echt ontbreken. Dit is de reden waarom de iDerma is gemaakt.

Gemaakt met een baanbrekend, gepatenteerd vizierontwerp en toonaangevende Derma Pulse™ -technologie, is het iDerma-masker een uniek apparaat dat de kracht van Low Level Light Therapy (LLLT) benut om te helpen bij het uiterlijk van de huid. Door gebruik te maken van een vooruitstrevende combinatie van 128 rode en infrarode LED-lampen met een specifieke golflengte van 660 nm en een nauwkeurige positionering, is dit masker een echte sprong voorwaarts als het gaat om huidverzorgingstechnologie. Eindelijk zijn de dagen verdwenen van ontelbare onbetaalbare dure lotions en crèmes die gewoon op het oppervlak van de huid liggen of kostbare tijd verspillen. Het revolutionaire iDerma-apparaat kan diep in de huidlagen doordringen en bedekt het hele gezicht. Het zorgt voor een snelle, eenvoudige en ontspannen manier om voor je huid te zorgen.

Voordelen van de iDerma

Gepatenteerde Derma Pulse Technologie™

Terwijl de meeste apparaten meestal één van de twee lampen gebruiken, combineert deze technologie zichtbare rode en infrarode LED-lampen om een echt krachtige combinatie te vormen. De meeste LLLT-apparaten gebruiken ook alleen tussen 1-30 LED-lampen, terwijl het iDerma-masker gebruik maakt van een maar liefst 128 lampen van zowel rood als infrarood!

Kosten Effectief

Het iDerma-apparaat is een eenmalige investering. Dit kan meer zijn dan een van uw hoogwaardige gezichtscrèmes, maar als u alle dure lotions en crèmes samen combineert, merkt u misschien dat dit apparaat op lange termijn een veel betere prijs-kwaliteitverhouding kan hebben dan u in eerste instantie dacht.

Veilig in Gebruik

Het iDerma-masker is pijnloos en veilig voor langdurig gebruik. Om dit te garanderen, heeft het een beschermende bril voor de ogen en is het ontworpen om op een veilige en comfortabele afstand van de huid in het gezicht te zitten. Bovendien maken veel mensen zich zorgen over de LED-verlichting, maar omdat ze geen warmte afgeven, zullen ze nooit te warm worden of de huid verbranden.

Volledige Bedekking

Omdat het masker beschikt over een uniek gepatenteerd ontwerp van het volledige gezichtsvizier met 128verschillende diodes, is het gemaakt om het hele gezicht te bereiken, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het missen van een plek zoals bij het gebruik van andere gevormde apparaten. Bovendien kan het hele gezicht in één keer worden bedekt.

Hands-Free

Met handheld-apparaten maakt u zich constant zorgen over het missen van een gebied of het niet gelijkmatig verdelen van het licht over het gezicht. Dan heb je de pijnlijke arm om je zorgen over te maken. Dankzij het handige ontwerp van de iDerma is dit niet langer een probleem, dus u kunt gewoon achterover leunen en ontspannen en het masker aan het werk laten gaan.

Aanpasbare Hoofdband

De iDerma is speciaal ontworpen om comfortabel en gemakkelijk te dragen te zijn. Een manier om dit te doen is door de verstelbare hoofdriem. Dit kan gemakkelijk worden aangepast voor elke vorm van het hoofd, dus het is perfect voor dames en heren van elke grootte. Om te benadrukken hoe het is gemaakt voor premium comfort, is het zelfs voorzien van een gebruiksvriendelijk kussen van elastisch schuim.

Zelfontspanner

Om ervoor te zorgen dat u gewoon achterover kunt leunen en ontspannen tijdens het gebruik van uw iDerma, bevat het masker een handige zelfontspanner, wat betekent dat aan het einde van elke sessie van 8 minuten, de LED-lampjes automatisch uitgaan. Dit maakt het nog gemakkelijker om te ontspannen tijdens het gebruik van het apparaat, omdat u niet langer de hele sessie hoeft te besteden aan het staren naar de klok!

Garantie

Omdat we van mening zijn dat de iDerma tot de hoogst mogelijke kwaliteit is gemaakt, denken we dat elke klant deze graag gebruikt. Om te bewijzen hoeveel vertrouwen we in het apparaat hebben en zodat in vertrouwen kunt kopen, bieden we een garantie van 2 jaar voor elk iDerma-apparaat, zodat u volledig zeker bent van uw aankoop.

Wat zit in de verpakking?

 • iDerma Masker
 • Oogbescherming
 • Stroomvoorziening
 • Handleiding

Gebruiksaanwijzing

Begin door het masker op het hoofd te plaatsen en de riem aan te passen om het comfortabel te maken. Terwijl u het masker in de 'omhoog'-positie houdt, plaatst u de beschermende oogbescherming over de ogen en draait u vervolgens het vizier naar beneden zodat het zich boven het gezicht bevindt. Vervolgens kunt u de iDerma inschakelen en ontspannen en rustig zitten terwijl het apparaat zijn werk doet. Aan het einde van de sessie van 8 minuten, schakelt het apparaat zichzelf automatisch uit.

Veilig en gemakkelijk te gebruiken

Het iDerma-masker is gemaakt met behulp van hoogwaardige materialen en technologie om volledige veiligheid tijdens gebruik te bieden. Om het beste te waarborgen, is de grootste aandacht besteed aan design, productie en gebruik. De technologie binnen het apparaat werd voor het eerst ontwikkeld door organisaties zoals NASA en nu met het iDerma-apparaat is het CE-gecertificeerd, waardoor het volledig veilig te gebruiken is. Het apparaat bevat ook een veiligheidsbril ter bescherming van de ogen en een padding in de riem voor extra comfort. Daarnaast wordt een handige gebruikshandleiding meegeleverd, waarbij we aanraden dat die, net als bij het eerste gebruik van een apparaat, volledig wordt gelezen om het apparaat te begrijpen en correct te gebruiken.

Het iDerma-masker is een niet-invasief en pijnloos apparaat dat zelfs op een gevoelige huid kan worden gebruikt. Bij gebruik van het apparaat bestaat er geen potentieel gevaar door overbelichting of verhoogde lichtgevoeligheid, zodat u na gebruik de zon in kunt gaan. In tegenstelling tot veel andere huidverzorgingsapparaten heeft de iDerma geen downtime nodig om te herstellen na gebruik, dus u kunt klaar zijn om te gaan zodra uw sessie is voltooid.

Klantenbeoordelingen

Onderstaande reviews zijn subjectief van aard. Wegens regelgeving rondom gezondheidsclaims mogen wij maar een beperkt aantal claims op onze website tonen. We verzoeken je daarom vriendelijk om geen pijnklachten of ziektes te noemen in je review. Reviews waar gezondheidsclaims in staan worden zo goed mogelijk gemodereerd door ons team.

5 STERREN
(4)
4 STERREN
(0)
3 STERREN
(0)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 5

80.00% Gebaseerd op 4 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

It's too early to see any results after a week of using iDerma but i like the way my skin changes just after just 8 min every other day. We'll see after 6 weeks as recommended

S Sergei
Geverifieerde aankoop

Bijzonder product dat goed werkt

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Mijn huid ziet er beter uit!

L Lieke
Geverifieerde aankoop

Inmiddels heb ik dit product al een maand in gebruik. Het werkt goed in het verkleinen van mijn poriën en voor het verminderen van rimpels in mijn gezicht. Ik heb lang getwijfeld en veel vergeleken vanwege de hoge prijs maar ik ben heel blij dat ik deze heb gekozen.

S Samantha

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk