Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis levering vanaf €50
Verzonden door PostNL

Webshop Keurmerk
Sinds 2017

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Collageen Shot

Vloeibaar Beauty Supplement

Overzicht

De Collageen Shot, het revolutionaire vloeibare schoonheidssupplement, is de eerste in zijn klasse die gebruik maakt van 5.000 mg VERISOL® Bioactive Collagen Peptide, de enige klinisch bestudeerde bron van collageenhydrolysaat waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het de collageenniveaus bevordert en repareert, en helpt bij de vermindering van rimpelvorming. Het combineert type I en III collageenhydrolysaat met essentiële vitaminen en mineralen om zo tot een geavanceerde, effectieve formule te komen.

  • Heerlijke drankje voor je huidverzorging
  • Kan rimpelvorming verminderen
  • Kan de elasticiteit, stevigheid en toon van de huid verbeteren
  • 5.000 mg klinisch onderzocht VERISOL®
  • Verrijkt met vitamine C voor de normale vorming van collageen
  • Geen kunstmatige kleuren, alcohol of varkensvleesderivaten
  • Klinisch getest
  • Expert formule
  • Hoge dosering

Waarom kiezen voor collageenhydrolysaat?

Als een lange keten van aminozuren fungeert collageen als de belangrijkste bouwstenen die de huid vormen. Gehydrolyseerd collageen, of collageen peptiden, zijn uitgesplitste versies van deze lange ketens en als gevolg hiervan kunnen ze verschillende eigenschappen hebben. Terwijl langketenig collageen goed is voor het behoud van een gezonde huid, is de gehydrolyseerde versie aantoonbaar nog beter, omdat ze kleiner zijn en dus biologisch beter beschikbaar. Dit betekent dat ze gemakkelijker door het lichaam kunnen worden opgenomen, dus huidverzorging met dit belangrijke ingrediënt kan echt ideaal zijn voor de huid.

Collageen Shot

Als het allereerste drankje om een enorme 5.000 mg Bioactive Collagen Peptides te gebruiken, is de proto-col collageen shot echt zo sterk en krachtig als ze komen. Klinische studies tonen aan dat 2.500 mg VERISOL® een positieve invloed had op de staat van de huid. Bovendien, aangezien VERISOL® momenteel de enige collageenhydrolysaatbron is die op de markt verkrijgbaar is waarvan wetenschappelijk is bewezen dat deze de collageenspiegels in het lichaam herstelt en repareert, is dit unieke supplement een echte wervelwind om rekening mee te houden als het gaat om de huidverzorging industrie.

VERISOL® klinische studies

Het is speciaal gemaakt en vervolgens geoptimaliseerd voor schoonheidstoepassingen. VERISOL® is een natuurlijk bioactief collageen peptide dat een zorgvuldige combinatie is van zowel type I als III collageenhydrolysaat uit een zee-bron. Als resultaat van een aantal wetenschappelijke onderzoeken die zijn uitgevoerd op het ingrediënt, heeft het zijn reeks van grote voordelen voor de huid getoond. Deze studies zijn goedgekeurd door de FSE (Food Supplement Europe) en vervolgens erkend door EFSA (European Food Standards Agency), waardoor VERISOL® het enige type van dit collageen is dat beschikbaar is met een goedgekeurd onderzoek.

De eerste klinische studie was van 69 vrouwen in de leeftijd tussen 35-55 jaar oud die 2,500 mg VERISOL® namen gedurende een cursus van 4 weken. Na deze periode rapporteerden ze een significante toename in huidelasticiteit, die tot 15% bleek te zijn in vergelijking met de placebo. Ze hebben ook een significante vermindering van rimpels en lijnen en verbeterde vocht niveaus beschreven. Een ander onderzoek onder meer dan 100 vrouwen rond de 55 jaar meldde dat met een orale toediening van VERISOL®, ze na 4 weken een significante vermindering van de rimpels en een aanzienlijk betere huid zagen. Bovendien verklaarde Dr. Stefan Oesser, 's werelds toonaangevend expert in collageenhydrolysaat, dat dezelfde inname een 15% hogere huidelasticiteit en een 60% toename in huidcollageenniveaus had na 4 weken, wat toen consistent was na 8 weken.

Huidminnende Micronutriënten

Ingrediëntenlijst

Water, witte druivensap (van concentraat), rode druivensap (van concentraat), collageenpeptiden, agave-sap, fructose, granaatappelsap (uit concentraat), rode bietensapcentraat, vitamine C, vitamine B6, vitamine E, biotine, kopergluconaat , Zinkcitraat, Zuur (citroenzuur), Stabilisator (cellulose-gom), Conserveringsmiddelen (kaliumsorbaat, natriumbenzoaat), Natuurlijke Smaak.

Gebruiksaanwijzing

Het is speciaal ontworpen om super makkelijk te gebruiken, gewoon goed schudden en dan drinken. We raden aan elke dag minimaal 1 flesje te drinken gedurende minimaal 4 weken en bij voorkeur gedurende 8 weken of langer om het meeste uit dit vloeibare schoonheidssupplement te halen. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse dosis van 1 per dag niet. Elke verpakking bevat 10 flessen van 50 ml, dus met 1 per dag is het genoeg voor een compleet programma van 10 dagen

Advies

De Collageen Shot gebruikt alleen hoogwaardige natuurlijke ingrediënten met een wetenschappelijke studie erachter. Dit betekent dus dat het veilig is om te drinken, geen bekende bijwerkingen heeft en ook vrij is van zuivel, lactose en gluten. Net als bij het gebruik van een nieuw supplement voor het eerst, raden we echter altijd aan om de volledige ingrediëntenlijst te lezen voor mogelijke persoonlijke allergieën.

Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 STERREN
(3)
4 STERREN
(0)
3 STERREN
(0)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 5

75.00% Gebaseerd op 3 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Rimpels nemen duidelijk af en de huid wordt mooier

M Martha
Geverifieerde aankoop

Prettig dat het geen troep is

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Smaakt geweldig

R Roque

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk