maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis verzending vanaf €40
Verzonden met DPD

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Welme Menstruatiepijn apparaat

Apparaat | Om menstruatiepijn te verlichten

89.00€

Gratis bezorging

Point Icon Bestel nu en verdien 6 Comfort Punten ?

Belangrijkste kenmerken

 • Belangrijkste kenmerken
 • Onmiddellijke verlichting van menstruatiepijn
 • Effectief en veilig alternatief voor pijnstillers
 • Vermindert pijnsignalen naar de hersenen
 • Maakt gebruik van unieke TENS-technologie
 • Klein design en vast te maken aan je broekrand

Wat is Welme?

Welme heeft dit apparaat ontwikkeld met behulp van TENS-technologie om menstruatiepijn en krampen te verlichten. Pijn in de onderbuik tijdens de menstruatie is voor de meeste vrouwen niet onbekend. Menstruatiepijn kan sterk variëren per persoon. Dit menstruatiepijn apparaat is ontwikkeld als een effectief alternatief op warmtepleisters en pijnstillers.

Wat is TENS technologie?

TENS staat voor Transcutane Elektrische Zenuwstimulatie. Dit is een vorm van therapie waarbij elektrische stroom wordt gebruikt om pijn, zoals menstruatiepijn, te verlichten. Dit gebeurt door kleine elektrische impulsen naar specifieke zenuwen te sturen via elektroden die op de huid worden geplaatst. Het pijnsignaal van het pijnlijke gebied naar de hersenen wordt gestopt door deze elektrische impulsen. Daarnaast stimuleren de elektrische impulsen ook een natuurlijke afgifte van endorfines die helpen om pijn te verlichten. Deze veilige en uitgebreid geteste technologie is een effectieve manier om menstruatiepijn te verlichten.

Eenvoudig en onopvallend te dragen

Welme is gecreëerd met het besef dat vrouwen vaak doorgaan met hun dagelijkse bezigheden, ondanks de aanwezigheid van menstruatiepijn. Door het lichte en compacte design is het menstruatiepijn apparaat gemakkelijk te dragen, zonder dat het opvalt. Of je nu op kantoor bent, op school, thuis of in je vrije tijd, Welme maakt het mogelijk om gedurende de hele dag menstruatiepijn te verlichten. Zo blijf je comfortabel zonder dat het nodig is om je dagelijkse bezigheden te onderbreken.

Advies

Je kunt Welme de hele dag door gebruiken, maar het mag niet worden gebruikt tijdens het autorijden, het bedienen van machines of in bad.

Zorg ervoor dat het apparaat is uitgeschakeld voordat je de pads op je huid bevestigt. Plaats de elektroden aan weerszijden van het pijnlijke gebied, met een tussenruimte van minimaal 2,5 cm (1 inch).

Plaats de pads nooit op:

 • De voorkant of zijkanten van je nek
 • Je mond of ogen
 • Je borst en bovenrug tegelijkertijd
 • Geïrriteerde, geïnfecteerde of beschadigde huid
 • Spataderen
 • Verdoofde gebieden

Wat zit er in de verpakking van een Welme menstruatie apparaat?

De inhoud van de verpakking van Welme ongesteldheid apparaat bevat een oplaadkabel, een opberghoes, het Welme ongesteldheid apparaat, 2 electrode pads en een kabel voor de electrode pads.

Hoe gebruik Welme’s apparaat om menstruatiepijn te verlichten?

Klem het Welme apparaat op de rand van je broek. Verbind de kabel voor de electrode pads met de electrode pads. Bevestig de electrode pads op de plek waar je pijn hebt, met een tussenruimte van minimaal 2.5 cm (1 inch). Druk op de aan-knop en pas de intensiteitsniveaus naar behoefte aan. Kies tussen de 21 intensiteitsniveaus om je menstruatiepijn te verlichten. Gebruik het apparaat niet langer dan 15 minuten op dezelfde plek. Schakel het apparaat uit nadat je het hebt gebruikt en verwijder de elektroden voorzichtig van je huid.

Wat helpt tegen menstruatiepijn?

Menstruatiepijn kan voor veel vrouwen een ongemakkelijke en pijnlijke ervaring zijn. Er zijn verschillende manieren om verlichting te vinden. Pijnstillers zoals ibuprofen of paracetamol, een warme kruik en het doen van (lichte) lichaamsbeweging zijn allemaal manieren om ongesteldheidspijn te verminderen. Daarnaast is een apparaat zoals die van Welme ook een oplossing om je menstruatiepijn te verlichten. Het Welme apparaat maakt gebruik van TENS technologie, waarbij elektrische stroompjes door de huid naar de zenuwen worden gestuurd. De pijnsignalen van de hersenen worden dan verstoord waardoor je menstruatiepijn wordt verlicht.

Hoe lang duurt het voordat het ongesteldheid apparaat werkt?

Zodra je het Welme apparaat gebruikt, merk je direct een resultaat en een vermindering van menstruatiepijn. Dit apparaat biedt een ideale oplossing die snel en effectief is om je pijn onmiddelijk te verlichten.

Werkt het apparaat alleen om menstruatiepijn te verlichten?

Hoewel het Welme apparaat effectief is bij het verlichten van menstruatiepijn, is het eveneens doeltreffend bij de verlichting van rugpijn en buikkrampen.

Is het veilig om dit apparaat te gebruiken?

Ja, Welme is klinisch getest en wetenschappelijk bewezen als een apparaat dat menstruatiepijn verlicht met behulp van TENS-technologie. Vergeet niet altijd de instructies op te volgen voor veilig gebruik. Daarnaast raden we aan om de pads nooit te plaatsen op de voorkant of zijkant van je nek, je mond of ogen, spataderen, verdoofde plekken of op geïrriteerde, geïnfecteerde of beschadigde huid. Het wordt sterk afgeraden om een elektrodepad zowel op de borst als op de bovenrug te plaatsen.

Valt het op als ik dit apparaat draag?

Het compacte en lichte ontwerp van Welme zorgt ervoor dat je het apparaat gemakkelijk kunt dragen naar kantoor, school, thuis en tijdens vrijetijdsactiviteiten. Je kunt Welme de hele dag gebruiken, maar het apparaat mag niet gebruikt worden tijdens het autorijden, het bedienen van machines, tijdens het douchen of in bad.

Vaak samen gekocht

Welme Menstruatiepijn apparaat
Welme Menstruatiepijn apparaat

Apparaat | Wetenschappelijk bewezen tegen pijn

89.00€

+
Proferia
Proferia

56.7 g Crème | voor Verlichting van Menopauze Symptomen

26.99€

+

1 Producten

89.00€

+

0 Gerelateerde producten

0.00

 • Gratis bezorging
Totaal

Klantenbeoordelingen

Onderstaande reviews zijn subjectief van aard. Wegens regelgeving rondom gezondheidsclaims mogen wij maar een beperkt aantal claims op onze website tonen. We verzoeken je daarom vriendelijk om geen pijnklachten of ziektes te noemen in je review. Reviews waar gezondheidsclaims in staan worden zo goed mogelijk gemodereerd door ons team.

5 STERREN
(5)
4 STERREN
(4)
3 STERREN
(1)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

Reviews 4.5

80.00% Gebaseerd op 10 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Ik heb het grootste deel van mijn leven last gehad van behoorlijke menstruatiepijn en had nog nooit van een apparaat gehoord. Ik kwam dit tegen via een reclame en ben er erg blij mee, het werkt zoals beschreven.

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

welme werkt goed, de pijn is minder en ik heb minder last van steken

M Mira
Geverifieerde aankoop

Top apparaat, ik zou willen dat dit 10 jaar geleden al bestond.

A Anina
Geverifieerde aankoop

Ik ben er erg blij mee. De clip op de achterkant is duidelijk gemaakt om hem vast te maken aan jeans, maar tijdens mijn menstruatie draag ik vrijwel nooit jeans. Het zou zijn zijn als er een soort haakje aan zat waardoor het op alle kleding kan.

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Het is een goed ding, het voelt soms wat raar maar na een tijdje vergeet je dat je hem bij hebt en is de pijn verminderd.

M Maxine
Geverifieerde aankoop

Goed product met snelle levering

J Joyce
Geverifieerde aankoop

Voor alle vrouwen die hier naar kijken: twijfel niet!

N Nora
Geverifieerde aankoop

Het apparaat werkt erg goed bij krampen. Het ziet er ook mooi uit en is goed verpakt. Voor dit geld is het een no-brainer.

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Fijn apparaat en valt bijna niet op

T Tara
Geverifieerde aankoop

Ik heb het nu tijdens een aantal cycli gebruikt en het is echt een life-saver - ik functioneer nu normaal tijdens mijn ongesteldheid zonder in plaats van dat ik op de bank lig met pijn,

A Anoniem

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk