maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis verzending vanaf €50
Verzonden met DPD

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

iGrow - Haargroei Systeem

Stimuleer de haarzakjes en groei

Overzicht

Het iGrow apparaat tegen haaruitval is een nieuw en revolutionair haargroei systeem dat is ontworpen om de de haarzakjes te stimuleren. Deze gepatenteerde helm kan bijdragen aan nieuwe haargroei en maakt gebruik van veilig en effectieve lichttherapie. Met het iGrow apparaat tegen haarverlies kan je dan ook dikker en voller haar krijgen.

 • Bevordert de cellulaire activiteit in het haarzakje
 • Draagt bij aan dikker, voller en gezonder haar
 • Klinisch bewezen lichttechnologie
 • Veilig, gemakkelijk en effectief te gebruiken
 • Uitgerust met een iPod/mp3-interface en koptelefoon
 • 6 maanden niet-goed-geld-terug-garantie. Als je niet tevreden bent, kan je in aanmerking komen voor restitutie.

De iGrow is goedgekeurd door FDA en geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Deze niet-invasieve, drugsvrije en bewezen methode om haar te laten groeien is ontwikkeld na vele jaren onderzoek en maakt gebruikt van lichttechnologie. De haarzakjes worden constant blootgesteld aan lasers die hen zullen activeren.

 • ISO
 • Klinisch getest

Het product dat je zoekt is niet meer beschikbaar, maak een keuze uit een van de onderstaande alternatieven.

 • VOORKOM
  Haarverlies met klinisch bewezen lasertechnologie.
 • VERBETER
  De uitstraling en de gezondheid van jouw haar. Voller en dikker haar met maar een paar sessies per week.
 • STIMULEER
  De haarzakjes en de hoofdhuid voor maximale haargroei.

EFFECTIEF

Meerdere onderzoeken hebben aangetoond het iGrow apparaat tegen haaruital zeer effectief is en dat het de haardichtheid bij 90% van de gebruikers bevordert. Vrouwen kunnen tot wel 30% meer haargroei krijgen dankzij de iGrow.

VEILIG TE GEBRUIKEN

Het iGrow apparaat tegen haarverlies maakt gebruik van klinisch bewezen lasertechnologie en is getest door specialisten over de hele wereld. De iGrow kan veilig en effectief thuis gebruikt worden.

SNELLE RESULTATEN

De verschillende technologieën in de iGrow zorgen er samen voor dat je al snel de eerste resultaten zal zien. Zo kan je snel weer met vol vertrouwen door het leven gaan.

WAT IS IGROW?

Er zijn vele factoren die haargroei en -uitval kunnen beïnvloeden, zoals stress, genen, leefgewoonten en tekorten van voedingsstoffen. Het iGrow apparaat tegen haaruitval maakt gebruikt van 'Low Level Light Therapy' (LLLT) om de haargroei de bevorderen. Door middel van bepaalde golflengten en de juiste doseringen kan het iGrow apparaat tegen haarverlies ertoe bijdragen dat er weer meer haargroei komt. Klinische onderzoeken naar het iGrow apparaat tegen haaruitval hebben uitgewezen dat de hoeveelheid haar op het hoofd met wel 30 procent kan toenemen.

HOE WERKT HET IGROW APPARAAT TEGEN HAARUITVAL?

Het iGrow apparaat tegen haarverlies is het eerste draagbare lichtsysteem dat kan helpen bij beschadigd haard. Dit apparaat maakt gebruik an LLLT om de haarzakjes te stimuleren. Deze unieke helm zendt therapeutisch licht met een golflengte van 655 nanometer. Dit licht stimuleert de complete hoofdhuid. Het iGrow apparaat tegen haaruitval heeft 5 verschillende programma's waarmee je de perfecte behandeling voor jouw haarprobleem kan beginnen. De helm is gemakkelijk en comfortabel te gebruiken. Ook heeft het een ingebouwde mp3 speler, zodat je altijd naar je favoriete muziek kan luisteren.

 • DE IGROW HELM
 • CABLE AUDIO JACK 3.5
 • AFSTANDSBEDIENING
 • EU ADAPTER
 • KABEL MET STEKKER
 • INSTRUCTIEBOEK

WAT KRIJG JE BIJ DE IGROW?

HOE GEBRUIK IK HET IGROW APPARAAT TEGEN HAARVERLIES?

De iGrow helm is ontworpen voor gemakkelijk, comfortabel en veilig gebruik. Dit apparaat kan eenvoudig en thuis benut worden. Het is ontworpen om hands-free gebruikt te worden, waardoor je maximale mobiliteit behoudt tijdens het gebruik. voor de beste resultaten die je de iGrow tenminste tweemaal per week te gebruiken, maar wij raden het af om het twee dagen achter elkaar te gebruiken. Er moet tenminste 1 dag tussen iedere sessie zitten.

Om te beginnen met het gebruik van het iGrow apparaat tegen haaruitval dien je de helm op het hoofd te plaatsen en vervolgens het juiste programma te kiezen.

1

Plug de kabel van de koptelefoon in de afstandbediening.

2

Sluit de kabel met stekker aan op de iGrow helm.

3

Steek de stekker in het stopcontact.

4

Vouw de koptelefoons uit en plaats de iGrow helm op het hoofd.

5

Plaats de helm op het hoofd. Zorg ervoor dat de koptelefoons goed over de oren zitten. Op de koptelefoons kan je zien welke links of rechts dient te worden gedragen.

6

Pas de hoofdband zo aan dat de helm goed op het hoofd zit. Je kan de hoofdband aanpassen door het bij de basis vast te houden en het tegen de klok in of met de klok mee te draaien.

7

Druk op de power knop om de iGrow te activeren.

8

Het bericht 'Select Program' zal op het LCD-scherm verschijnen.

9
10

Je kan de kabel van de kopdtelefoon aansluiten op een mp3, een iPod, of een ander geluidsapparaat. Als je niet gebruik wilt maken van de koptelefoon dan zal deze niet in de weg hangen.

11

Wanneer je de iGrow van je hoofd haalt voordat een sessie voorbij is, dan zal deze automatisch pauzeren. Mocht je weer verder willen gaan met de sessie, plaats dan de iGrow op je hoofd en druk op de start-knop.

12

Wanneer een sessie voorbij is zal de tekst 'Session Complete' op het LCD-scherm verschijnen.

13

Druk op de aan/uit knop van de afstandsbediening om de iGrow uit te schakelen.

14

Haal de stekker uit het stopcontact en berg voorzichtig de iGrow met de accessoires op.

ZICHTBARE EN DUURZAME RESULTATEN

Het iGrow apparaat tegen haaruitval is een klinisch bewezen apparaat dat is gebaseerd op de bevindingen van professor Endre Mester. Zijn onderzoek concludeerde dat huicellen gezonder worden en dat haarzakjes weer actief worden, wanneer zij aan het juiste licht worden blootgesteld. Het team achter het iGrow apparaat tegen haarverlies heeft op deze conclusies verder gebouwd en heeft te technologie ontwikkeld LLLT te ontwikkelen. Herhaaldelijk onderzoek heeft aangetoond dat LLLT significante verbeteringen teweeg kan brengen qua haargroei. Een onderzoek uit 2009 door Dr Ted Daly toont aan vrouwen significante verbeteringen zagen na 16 weken LLLT. Een onderzoek uit 2007 toonde een soortgelijk resultaat aan bij mannen, en een onderzoek uit 2005 door Dr Richard Burgmeier toonde aan dat zowel mannen als vrouwen meer haargroei zagen na gebruik van LLLT.

HOE ONDERHOUD IK DE IGROW?

De iGrow is ontworpen om zonder problemen meerdere jaren mee te gaan. Het is echter wel belangrijk dat je het apparaat op de juiste wijze reinigt.

ZORG ER ALTIJD VOOR DAT DE STEKKER NIET IN HET STOPCONTACT ZIT WANNEER JE DE IGROW AAN HET SCHOONMAKEN BENT.

Wij raden het sterk af dat je aceton of andere oplosmiddelen gebruikt voor het reinigen van de iGrow. Deze middelen kunnen namelijk de dioden en het LCD-scherm beschadigen.

Om de iGrow schoon te maken dien je een zacht doekje te gebruiken. Gebruik geen schoonmaakmiddelen. Ook dien je geen druk uit te oefenen op het apparaat terwijl je deze schoonmaakt. Dit kan namelijk de dioden beschadigen.


* Resultaten kunnen per persoon verschillen. Voor meer informatie, klik hier

1 tot 8 weken 2 tot 3 maanden 3 tot 5 maanden 5 maanden en meer
De gebruiker van de iGrow zal snelle verbeteringen zien qua gezondheid van de hoofdhuid. Het haar wordt soepeler, levendiger en makkelijker te kammen. Binnen de eerste maanden van de iGrow behandeling ervaart meer dan 90% van de gebruikers een verbetering in de kwaliteit van hun haar. Het haar wordt dikker, gaat harder groeien en is nu sterker. Volgens meerdere onderzoeken zullen de meest dramatische verbeteringen plaats vinden na 3 tot 5 maanden van constant gebruik. Het haar begint nu volledig terug te groeien. Wij raden het aan om ook na 5 maanden de iGrow te blijven gebruiken. Het haar zal dikker en gezonder blijven worden.

IGROW APPARAAT TEGEN HAARUITVAL BESTELLEN

Het bestellen van de iGrow bij ShytoBuy NL is zeer eenvoudig. Wij maken gebruik van een beveiligd betalingssysteem, en het is mogelijk om jouw bestelling de volgende dag al in huis te hebben. Plaats je bestelling op een werkdag voor 16.00 uur, en je zal dit product de volgende dag in huis hebben.

Wij willen u er aan herinneren dat de iGrow niet gebruikt dient voor andere doeleinden dan datgene waarvoor het apparaat bedoeld is. Lees altijd de instructies voor gebruik, opdat u weet hoe u het apparaat correct kan gebruiken.

Probeer niet de instellingen van de iGrow aan te passen. Trek niet aan de stekker.

De iGrow is uitgerust met een elektronische sensor die ervoor zorgt dat het apparaat automatisch pauzeerd wanneer deze van het hoofd wordt afgenomen. Mocht deze sensor kapot zijn, neem dan contact op met de klantenservice.

Het iGrow Haargroei Lasersysteem wordt geleverd met een ‘geld-terug-garantie van 6 maanden’.

Wat betekent dit voor jou?

Dit betekent dat jij in aanmerking komt voor restitutie als je niet tevreden bent met de resultaten van het product. Je komt in aanmerking voor de geld-terug-garantie als je het iGrow Haargroei Lasersysteem hebt gekocht en het gedurende ten minste zes maanden onafgebroken hebt gebruikt.

Hoe kan ik gebruik maken van de ‘zes maanden geld-terug-garantie’?

 • Je moet het product op eigen kosten terugsturen naar het magazijn in Croydon.
 • Je moet alle gebruiksgegevens verstrekken, inclusief duur en frequentie.

Zodra de iGrow Haargroei Lasersysteem volgens de instructies is geretourneerd en in het magazijn is ontvangen, ontvang je 80% van de oorspronkelijke kosten.

Indien je vragen hebt, neem dan gerust contact op met de klantenservice en zij zullen jou door het proces leiden.

Klantenbeoordelingen

Onderstaande reviews zijn subjectief van aard. Wegens regelgeving rondom gezondheidsclaims mogen wij maar een beperkt aantal claims op onze website tonen. We verzoeken je daarom vriendelijk om geen pijnklachten of ziektes te noemen in je review. Reviews waar gezondheidsclaims in staan worden zo goed mogelijk gemodereerd door ons team.

5 STERREN
(2)
4 STERREN
(2)
3 STERREN
(1)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Goed

reviews 4

70.00% Gebaseerd op 5 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Het is iedere euro waard.

L Linda
Geverifieerde aankoop

Kan het iedereen aanraden

A Arjan
Geverifieerde aankoop

Gebruik het nu een paar maanden en ben er echt blij mee.

P Paul
Geverifieerde aankoop

Ik merk het verschil.

W Wendy
Geverifieerde aankoop

Wat aan de dure kant voor mij.

S Saul

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk