maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis verzending vanaf €50
Verzonden met DPD

Webshop Keurmerk
Sinds 2017

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

KegelMaster

Het meest populaire progressieve weerstandsapparaat

Overzicht

De bestverkochte KegelMaster wordt wereldwijd gebruikt door vrouwen en is het meest populaire progressieve weerstandsapparaat in zijn soort. Dit komt omdat het is ontworpen om de kegel-oefening te optimaliseren en de weerstand te bieden die nodig is om de spieren te helpen versterken. Voor de meeste vrouwen is het niet voldoende om de oefeningen alleen te doen, dus de KegelMaster kan een geweldige optie zijn die gemakkelijk in het comfort van je eigen huis kan worden gebruik.

  • Vrouwelijk bekkenbodemspiertrainingsapparaat
  • Gebruikt door duizenden vrouwen wereldwijd
  • 15 verschillende weerstandsinstellingen
  • Niet-toxisch, latexvrij en hypoallergeen materiaal
  • Te gebruiken in het comfort van je eigen huis
  • Discrete reistas

Met zijn 15 verschillende weerstandsinstellingen kan het worden aangepast aan de persoonlijke behoeften van elke vrouw en omdat het slechts 5-10 minuten per sessie nodig heeft, past het gemakkelijk in uw dagelijkse routine. Het is ook gemaakt van materialen van hoge kwaliteit en is ontworpen voor maximale inspanningsefficiëntie en om comfortabel te passen bij elke vrouw.

Wat Zijn Kegel Oefeningen?

Vernoemd naar Dr. Arnold Kegel, het zijn bekkenbodemoefeningen die bestaan ??uit het samentrekken en ontspannen van de pubococcygeus-spieren die deel uitmaken van de bekkenbodem. Ze worden gedaan om deze spieren te helpen versterken, omdat een aantal factoren zoals bevalling, veroudering en overgewicht ervoor kunnen zorgen dat ze hun sterkte verliezen, wat kan leiden tot problemen zoals urine-incontinentie. Dit is wanneer urine lekt tijdens spierstress die optreedt bij lachen, sporten, hoesten of niezen. Versterking van de bekkenbodem kan dit soort problemen helpen voorkomen, evenals helpen bij seksuele bevrediging

De KegelMaster

Wanneer je zonder oefening een Kegel-oefening doet, zou je volgens Dr. Kegel je spieren misschien niet correct gebruiken of de oefening niet efficiënt uitvoeren om ze op de juiste manier te helpen versterken. Dat is waarom hij het belang van weerstand tijdens het doen van een Kegel-oefening benadrukt om de spieren iets te geven om tegen te werken.

Dit leidde tot de uitvinding van de KegelMaster, een progressieve weerstandsinrichting die is ontworpen om vrouwen te helpen hun bekkenbodem te oefenen. Het maakt gebruik van een progressief veersysteem dat werkt als een weerstand om de kegel-oefening te optimaliseren. Het is ook ontworpen om vrouwen te helpen bij het maken van de juiste bewegingen tijdens een kegel-oefening; veel vinden de juiste spier herkennen en gebruiken het moeilijkste gedeelte van de oefening.

Ontworpen om geschikt te zijn voor verschillende behoeften van vrouwen, beschikt de KegelMaster over 15 verschillende niveaus van weerstand met een totale maximale weerstand van 3kg. Hierdoor kunnen gebruikers hun weerstandsniveaus in de loop van de tijd verhogen naarmate hun spieren sterker worden, waardoor ze flexibel zijn in gebruik en de voortgang eenvoudig te volgen is.

Wat zit er bij de KegelMaster

Aanwijzingen

Veren Aanpassen

Draai de knop los en plaats de veer/veren in de gewenste positie. Sluit het apparaat en zet de knop vast.

Lubrication
Apparaat Inbrengen

Breng glijmiddel aan en breng de KegelMaster langzaam in tot hij comfortabel voelt (niet voorbij de rand).

Freshness
Kegel Oefeningen

Draai de knop langzaam zodat deze opengaat totdat je een lichte beweging voelt. Voer de oefeningen uit door herhaaldelijk te knijpen en los te laten.

Freshness
3x30 Repetities

Er wordt voorgesteld om 3 sets van 30 herhalingen te doen, die ongeveer 5-10 minuten in beslag zouden moeten nemen. Je kunt de veren ook aanpassen voor meer weerstand.

Freshness
Apparaat verwijderen

Als je klaar bent draai je aan de knop om het apparaat te sluiten en vervolgens te verwijderen. U kunt het apparaat vervolgens met warm zeepsop schoonmaken.

Veilig om te gebruiken

De KegelMaster is ontworpen om volledig veilig te gebruiken en is een populaire manier om de bekkenbodem te versterken. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder een ABS-kern van medische kwaliteit en roestvrijstalen veren. Het is ook niet-toxisch en hypoallergeen en bevat geen ftalaten, latex, BPA of DEHP. Raadpleeg uw arts tijdens gebruik tijdens de zwangerschap en voor meer informatie raden wij aan het volledige informatieboekje te lezen voor gebruik.

Klantenbeoordelingen

Onderstaande reviews zijn subjectief van aard. Wegens regelgeving rondom gezondheidsclaims mogen wij maar een beperkt aantal claims op onze website tonen. We verzoeken je daarom vriendelijk om geen pijnklachten of ziektes te noemen in je review. Reviews waar gezondheidsclaims in staan worden zo goed mogelijk gemodereerd door ons team.

5 STERREN
(3)
4 STERREN
(0)
3 STERREN
(0)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 5

75.00% Gebaseerd op 3 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Fijn apparaat om mee te trainen

L Lisette
Geverifieerde aankoop

Na een tijdje gebruik kan ik zeggen dat dit goed werkt

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Uitstekend product van een uitstekende fabrikant. Heel goed gebouwd

V Verónica

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk