maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

TestRX™ Premium Test Capsules

120 Capsules | Natuurlijk Testosteron Supplement voor mannen

49.99€

Gratis bezorging

Point Icon Bestel nu en verdien 3 Comfort Punten ?

Belangrijkste kenmerken

  • Ontwikkeld voor gezonde mannelijke hormonen niveaus
  • Mix van vitamines, mineralen en aminozuren
  • Zink voor het behoud van normale mannelijke hormonen niveaus
  • Vitamine D3 voor het behoud van normale spier en bot functie
  • Verzegeld voor behoud van versheid en kwaliteit

TestRX™ is een premium kruidensupplement geformuleerd met de behoeften van mannen in gedachten. Gemaakt met een precieze fusie van vitamines, mineralen, aminozuren en kruiden, is dit natuurlijke voedingssupplement de ideale manier om mannen die extra boost te geven waarnaar ze op zoek zijn, of het nu in de sportschool, de slaapkamer of gewoon hun dagelijks leven is.

  • Glutenvrij
  • Halal-vriendelijk
  • Kosjer-vriendelijk
  • Geformuleerd voor mannen

TestRX testosteron pillen

Dit testosteron supplement bevatten een mix van diverse vitaminen, mineralen en kruiden die bedoeld zijn om je testosteronniveau een boost te geven. De TestRX™ testosteron pillen bevatten onder andere magnesium, vitamine B6 en zink. Zink draagt bij tot de instandhouding van normale testosterongehalten in het bloed en ondersteunt de normale vetstofwisseling. Vitamine B6 helpt bij het normaal werken van de spieren en reguleert mede de activiteit van hormonen. Daarnaast is magnesium ook goed voor de spieren en helpt het de tanden sterk te houden. Alle voordelen van deze vitamines en mineralen komen samen in dit testosteron supplement.

Waar is zink goed voor?

Zink is een mineraal dat betrokken is bij verschillende lichaamsprocessen, waaronder de productie en regulatie van testosteron in het lichaam. Naast dat zink bijdraagt tot de instandhouding van normale testosterongehalten in het bloed, is zink ook goed voor een normale sperma kwaliteit. Het draagt bij aan de productie van zaadcellen.

Wat is testosteron?

Testosteron is een hormoon dat van nature wordt geproduceerd in het lichaam. Het speelt een belangrijke rol bij de ontwikkeling van mannelijke geslachtskenmerken en bij het behoud van de algemene gezondheid. Zo reguleert testosteron de spiermassa en -kracht, het libido en het vetmetabolisme. Het niveau van testosteron varieert gedurende het leven, met een grote piek tijdens de puberteit en een afname naarmate mannen ouder worden.

Voor een testosterone booster (of t booster) voor mannen of om je gehalte in het algemeen op niveau te houden, kun je gebruikmaken van testosteron verhogende supplementen zoals de testosteron pillen van TestRX™. Een t booster of testosteron booster is een supplement of middel dat ontworpen is om de productie van testosteron in het lichaam te verhogen.

Gebruiksaanwijzing

Neem 's ochtends 2 capsules en neem 's middags 2 capsules met een glas water, bij voorkeur bij een maaltijd. Neem niet meer dan 4 capsules binnen een periode van 24 uur. Elke verpakking TestRX™ bevat 120 capsules, voldoende voor 1 maand.

Wat doen testosteron pillen?

Een testosteronpil of een testosteron supplement verhoogt de niveaus van testosteron in het lichaam. De pillen van TestRX™ bevatten verschillende natuurlijke ingrediënten, waaronder magnesium, vitamine B6 en zink. Magnesium is goed voor de spieren. Vitamine B6 is ook goed voor de spieren en reguleert daarnaast mede de activiteit van hormonen. Zink is goed voor een normale sperma kwaliteit. Al deze natuurlijke ingrediënten samen zorgen ervoor dat dit testosteron supplement een goede keuze is als testosteron booster.

Wanneer werken testosteron pillen?

Resultaten van het slikken van testosteron verhogende supplementen variëren van persoon tot persoon, maar we raden consistent gebruik aan voor een optimaal resultaat.

Wanneer moet je een testosteron supplement innemen?

We bevelen aan om in de ochtend twee capsules te nemen en in de middag 2 capsules. Bij voorkeur neem je de capsules met een glas water en bij een maaltijd. Neem niet meer dan 4 capsules binnen een periode van 24 uur.

Hoe lang gaat een pot met testosteron capsules mee?

Een pot met 120 capsules voorziet in een voorraad voor een periode van 1 maand bij de aanbevolen dagelijkse inname van 4 tabletten.

Heeft het nemen van deze testosteron supplementen bijwerkingen?

De testosteron tabletten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en hebben geen bekende bijwerkingen.

Vaak samen gekocht

TestRX™ Premium Test Capsules
TestRX™ Premium Test Capsules

120 Capsules | Natuurlijk Test Booster Supplement voor mannen

49.99€

+
Viaman™ Viper PRO
Viaman™ Viper PRO

15 Capsules | Seksueel Ondersteunend Supplement voor Mannen

19.99€

1 Producten

49.99€

+

0 Gerelateerde producten

0.00

  • Gratis bezorging
Totaal

Klantenbeoordelingen

Onderstaande reviews zijn subjectief van aard. Wegens regelgeving rondom gezondheidsclaims mogen wij maar een beperkt aantal claims op onze website tonen. We verzoeken je daarom vriendelijk om geen pijnklachten of ziektes te noemen in je review. Reviews waar gezondheidsclaims in staan worden zo goed mogelijk gemodereerd door ons team.

5 STERREN
(8)
4 STERREN
(11)
3 STERREN
(4)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Goed

Reviews 4

80.00% Gebaseerd op 23 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Goede resultaten, bloed laat zien dat mijn niveaus zijn verhoogd. Gr.

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Goed product,

u ugur C
Geverifieerde aankoop

Ik ben tevreden over het resultaat maar wat minder over de prijs.. ik ga dus op zoek naar een goedkoper alternatief wanneer mijn 2 pakjes op zijn.

M Mark
Geverifieerde aankoop

goed product voor mannelijke hormonen, merci!

H Hans
Geverifieerde aankoop

Top! Sporten gaat beter en ik heb meer zin.

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Het duurt even, bij mij circa een week of drie, maar ik merk nu veel verschil. De reviews klopten.

H Harm
Geverifieerde aankoop

Ik merk de positieve invloeden op de mannelijk huishouding. Het helpt me, fijn zo.

B Bjorn
Geverifieerde aankoop

Mijn echtgenoot vindt het product wel goed, hij zegt dat het werkt

V Veerke
Geverifieerde aankoop

veel sterker

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

wel oké de ingrediënten zijn goed en zouden moeten helpen maar ik het gebruik het pas 1 maand

j john

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk