Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis levering vanaf €50
Verzonden door PostNL

Webshop Keurmerk
Sinds 2017

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

TestRX™

120 Capsules | Natuurlijk Supplement Voor Mannen

Overzicht

TestRX™ is een premium kruidensupplement geformuleerd met de behoeften van mannen in gedachten. Gemaakt met een precieze fusie van vitamines, mineralen, aminozuren en kruiden, dit natuurlijke voedingssupplement is de ideale manier om mannen die extra boost te geven waarneer ze op zoek zijn, of het nu in de sportschool, de slaapkamer of gewoon hun dagelijks leven is.

  • Gemaakt voor gezonde mannelijke hormonen niveaus
  • Vitamines, mineralen, aminozuren en botanische mix
  • Zink voor het behoud van normale mannelijke hormonen niveaus
  • Vitamin D3 voor het behoud van normale spier en bot functie
  • Vitamin B6 voor het verminderen van moeheid en vermoeidheid
  • Verzegeld voor behoud van versheid en kwaliteit

Gezonde mannelijke hormonen-niveaus bij mannen worden als significant beschouwd voor veel typische mannelijke eigenschappen, wat betekent dat het voor veel mannen belangrijk is dat deze niveaus gezond zijn en in balans worden gehouden. Van kracht bij het gewichtheffen tot prestaties in de slaapkamer, gezonde mannelijke hormonen-niveaus kunnen een grote rol spelen in het leven van een man.

  • Glutenvrij
  • Halal-vriendelijk
  • Kosjer-vriendelijk

Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

De rol van gezonde mannelijke hormonen-niveaus

mannelijke hormonen zijn het belangrijkste hormoon bij mannen en het is bekend dat het een belangrijke rol speelt in de mannelijke voortplantingsweefsels zoals de prostaat en de teelballen. Er wordt ook gezegd dat het een rol speelt in veel 'typisch mannelijke' eigenschappen en eigenschappen zoals kracht, spier- en botmassa, lichaamshaar, drift en verlangen en spermaproductie. Als gevolg hiervan zijn veel mannen van mening dat hoge mannelijke hormonen-niveaus gunstig zijn voor het lichaam op 2 belangrijke gebieden; trainen om spieren en kracht op te bouwen en in hun intieme prestaties en voldoening in de slaapkamer

Aanbevolen Gebruik

Neem 2 capsules in de ochtend en 2 capsules in de middag met een glas water, bij voorkeur bij een maaltijd. Neem niet meer dan 4 capsules binnen een periode van 24 uur. Elke doos met TestRX ™ bevat 120 capsules, dus er is genoeg voor 30 porties of ongeveer 1 maand.

Actieve Hoofdingrediënten

Vitamine D3
Vitamine D3

Ook bekend als Cholecalciferol, Vitamine D3 wordt beschouwd als een van de beste vormen van vitamine D. Dit komt omdat het wordt beschouwd als een belangrijke vitamine voor energie, en kracht omdat het bijdraagt ??aan het behoud van normale spierfunctie en normale botten. Het draagt ??ook bij tot de normale absorptie van calcium en fosfor voor sterke botten en spieren.

Vitamine K2
Vitamine K2

Dit is een van de 4 in vet oplosbare vitaminen naast vitamine A, D en E. Het wordt vaak aangetroffen in voedingsmiddelen zoals donkergroene groenten, natto (gefermenteerde sojabonen) en matcha-thee en in dierlijke producten. Een van de voordelen van vitamine K2 voor het lichaam is naar verluidt voor mannelijke versterking en het is bestudeerd vanwege de link met mannelijke hormonen-spiegels. Klik hier voor meer.

Vitamine B6
Vitamine B6

Bekend als Pyridoxine, vitamine B6 is naar verluidt zeer nuttig voor concentratie, prestaties en lichaamsbeweging, omdat het bijdraagt ??tot een normaal energieleverend metabolisme, tot vermindering van moeidheid en vermoeidheid en tot een normale psychologische functie. Er is zelfs onderzoek gedaan naar vitamine B6-tekort en mannelijke hormonen-niveaus. Klik hiervoor meer informatie.

Magnesium
Magnesium

Als een van de meest bekende mineralen kan Magnesium buitengewoon nuttig zijn voor kracht, prestaties en activiteit. Dit komt omdat Magnesium niet alleen bijdraagt ??tot de normale spierfunctie, maar ook tot een normaal energieleverend metabolisme, eiwitsynthese en celdeling. Het is zelfs bestudeerd vanwege de link met de bioactiviteit van mannelijke hormonen. Klik hier voor meer.

Zink
Zink

Net als Magnesium is zink ook een zeer populair mineraal. Van zink is bekend dat het bijdraagt ??aan het behoud van normale mannelijke hormonen-spiegels in het bloed. Mannelijke hormonen-niveaus worden vaak geassocieerd met mannelijke kracht en prestaties en worden beschouwd als een sleutelfactor voor de viraliteit. Er is zelfs onderzoek gedaan naar de relatie tussen zink en mannelijke hormonen. Lees hier meer.

D-Asparaginezuur
D-Asparaginezuur

D-Asparaginezuur, wat gevonden kan worden in voedsel zoals olijfolie, knoflook en zalm, is een aminozuur en een isomeer van L-Asparaginezuur, één van de 23 aminozuren gecodeerd door DNA dat werkt om proteïne te synthetiseren. Dit is waarom het zo populair is voor atletische prestaties evenals voor mannelijke hormonen bij mannen. Er is ook onderzoek gedaan naar D-asparaginezuur- en mannelijke hormonen-niveaus. Hiervindt u meer informatie.

Fenegriek
Fenegriek

Bekend onder de Ayurvedische naam Methi, Fenegriek is afkomstig uit Zuid-Europa en West-Azië en de zaden worden vaak gebruikt om waarde toe te voegen aan een aantal gerechten. Het wordt al eeuwenlang gebruikt vanwege de natuurlijke voordelen voor zowel mannen als vrouwen en meer recentelijk zijn er onderzoeken geweest die het verband tussen mannelijke hormonen-spiegels en fenegriek hebben benadrukt. Klik hier voor meer informatie.

Volledige lijst van ingrediënten

Actieve ingrediënten - vitamine D3 (zoals cholecalciferol), vitamine K2, vitamine B6 (als pyridoxine HCI), magnesium (als magnesiumaspartaat), zink (als monomethionine en aspartaat), d-asparaginezuur, fenegriek 50% - saponinen (zaad). Andere ingrediënten: Gelatine, Siliciumdioxide, Magnesiumstearaat.

Natuurlijk supplement

TestRX ™ is een natuurlijke mix van vitaminen, mineralen, aminozuren en kruiden en bevat geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen. Dit maakt het veilig om te gebruiken zonder bekende bijwerkingen. Alvorens het gebruik raden we aan de ingrediënten door te nemen en te controleren op eventuele persoonlijke allergieën en om uw arts te raadplegen als u andere medicijnen gebruikt. TestRX ™ is een natuurlijk voedingssupplement en is op geen enkele manier een steroïde of medicijn. Dit product is niet bedoeld voor mensen jonger dan 18 jaar.

TestRX™ 120 Capsules | Natuurlijk Supplement Voor Mannen

Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 STERREN
(1)
4 STERREN
(7)
3 STERREN
(2)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Goed

reviews 4

70.91% Gebaseerd op 10 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

weet het nog niet

S Sels M
Geverifieerde aankoop

Eerlijk gezegd merk ik er nog niks van

W Wesley U
Geverifieerde aankoop

Snelle levering en zeer discreet. Mijn vriendin heeft al gemerkt dat ik meer zin in seks heb

L Lars
Geverifieerde aankoop

Ik had mijn twijfels of het product wel zou werken maar na een paar maanden gebruik zie ik resultaat

P Pim
Geverifieerde aankoop

Mijn zelfvertrouwen en zin in seks is helemaal terug dankzij dit product

K Koen
Geverifieerde aankoop

Merk dat ik hierdoor meer energie krijg, super!

J Jan
Geverifieerde aankoop

Ik sport nu al een paar maanden en deze capsules hebben mij super geholpen

T Toon
Geverifieerde aankoop

Dit zou elke man in huis moeten heben

T Tes
Geverifieerde aankoop

Uitstekende capsules! Werkt super voor mij

P Pepijn
Geverifieerde aankoop

Ideaal voor het sporten, maar ook voor in de slaapkamer. Heb er veel profijt van gehad

S Siem

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk