• Onze laagste prijs garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis levering vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming van klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

Ben je niet blij met je dunner wordende haar? We hebben allemaal al vele producten tegen haaruitval geprobeerd, die van alles claimen maar niets waarmaken. Ontdek nu één van Europa’s meest populaire haarsupplementen, TRX2. Dit natuurlijke, veilige en discrete middel tegen haaruitval en kaler worden, werkt op unieke wijze op moleculair niveau. De formule draagt bij aan het krijgen van voller en dikker haar.

 • Al snel de eerste resultaten
 • Gemakkelijk en discreet in te nemen
 • 87% van het klantenonderzoek zag verbetering
 • Stimuleert de vorming van sterker en dikker haar
 • Draagt bij aan meer haargroei op moleculair niveau
 • Rijk aan belangrijke voedingstoffen voor gezonder haar
 • Bevat geen gluten, kunstmatige ingrediënten, of conserveringsmiddelen

Ontwikkeld met de expertise van wetenschappers uit Oxford, TRX2 heeft al sinds 2011 vele mannen en vrouwen geholpen om een normale en gezonde haargroei te behouden. TRX2 bevat hoogwaardige ingrediënten en geteste formules. Van de wijze waarop het je haaruitvalproblemen aanpakt, tot de gemakkelijke manier waarop je dit supplement kan innemen,TRX2 is speciaal voor jou ontwikkeld om je leven positief te veranderen.

 • Cruelty-Free

Wat is TRX2?

TRX2 is een natuurlijk supplement tegen haaruitval dat ideaal is voor mensen met dunner wordend haar. Het is vooral effectief bij diegene die zich nog in de eerste stadia van androgene alopecia bevinden, wat de voornaamste oorzaak van dunner wordend haar is. Met de tijd wordt het haar van nature dunner omdat de haarzakjes minder actief worden en uiteindelijk de haargroei stoppen. In veel gevallen is het heel normaal maar je kunt er wel iets aan doen.

TRX2 voedt dunner wordend haar en ondersteunt normale haargroei. Hierdoor wordt een natuurlijk en gezond functioneren van het haarzakje gestimuleerd. Door 3 capsules per dag in te nemen, kan je dunner wordend haar tegen gaan en op langere termijn haargroei stimuleren. Als je je zelfvertrouwen wilt vergroten en langer van voller haar wilt genieten, dan kan TRX2 een handig hulpmiddel zijn.

Wat doet het met mijn haar?

Je haar verliezen kan verschillende oorzaken hebben, zoals erfelijkheid, hormonen en eetgewoonten. TRX2 helpt je haar de belangrijke voedingsstoffen te bieden die het nodig heeft om gezond en sterk te blijven. Dat doet het door hoogwaardige, en goed onderzochte ingrediënten te gebruiken die ontwikkeld zijn door een innovatief team van wetenschappers uit Oxford. In elk haarzakje bevinden zich kalium kanalen (waar kalium en andere belangrijke voedingsstoffen door het membraan worden getransporteerd). Met de tijd en door leeftijd, kunnen deze kanalen minder goed of helemaal niet meer functioneren. Daardoor kunnen het belangrijke kalium en voedingsstoffen het haarzakjesmembraan niet meer bereiken, wat tot dunner haar leidt.

Disclaimer: resultaten kunnen per persoon verschillen. Voor meer informatie, klik hier.

Gemakkelijk in te nemen

Het fijne van TRX2 is dat het gemakkelijk in te nemen is en maar een paar seconden van je tijd in beslag neemt. Neem 3 capsules per dag bij de maaltijden. Je kunt ze tegelijk in nemen of verspreiden over de dag.

Mogelijk snelle resultaten

Sommige gebruikers zien al na 12 weken resultaat bij het gebruik van TRX2. Het is belangrijk te weten dat het hier om een natuurlijk supplement gaat, waardoor de resultaten per persoon kunnen verschillen. Sommigen zien resultaat bij 8-12 weken, maar de meeste gebruikers merken pas na 5 maanden verschil. Het is belangrijk om TRX2 regelmatig en consequent te gebruiken. Stop je met het gebruik, dan kan dat nadelig zijn voor de resultaten die je nog kan bereiken.

Disclaimer: resultaten kunnen per persoon verschillen. Voor meer informatie, klik hier.

Wat zijn de ingrediënten?

TRX2 is gemaakt met behulp van een pure mix van L-Carnitine, Nicotinezuur, en Kalium. Samen met de andere ingrediënten van TRX2, kan het de vermoeide of trage kaliumkanalen weer reactiveren.

Hierdoor wordt haargroei op moleculair niveau gestimuleerd.

Veilig te gebruiken

TRX2 is samengesteld met natuurlijke ingrediënten en de kans op bijwerkingen is zeer klein. De ingrediënten zijn gekozen om hun hoge kwaliteit en effectiviteit. Mocht je toch bijwerkingen krijgen, stop dan direct met het gebruik. Door de puurheid van het nicotinezuur kan je huid wat rood gaan zien als je een gevoelige huid hebt. Check voor gebruik altijd eerst de ingrediënten.

Al vele tevreden klanten

Uit een klantenonderzoek is gebleken dat 87% van de gebruikers verbetering zag. Er zijn dan ook al vele mensen voor jou gegaan die met succes TRX2 gebruiken. Bekijk hieronder hoe Phil Wood en Simon Goldstein hun ervaringen met TRX2 beschrijven. Phil had al vele farmaceutische producten zonder succes geprobeerd, en hij was dan ook enigszins sceptisch over TRX2 in het begin. Inmiddels gebruikt hij het al een jaar en kan hij het aan iedereen met haarproblemen aanbevelen. Simon worstelde al sinds zijn 19e met haaruitval, en ook hij was sceptisch over TRX2 na vele teleurstellende ervaringen met andere haargroeiproducten. Maar al na 2 maanden TRX2 te hebben gebruikt merkte hij dat zijn haar dikker begon te worden, en de resultaten bleven alleen maar beter worden in de daaropvolgende maanden.


Phil Wood, 58


Simon Goldstein, 23

Hoe kan ik mijn TRX2 bestellen?

Je TRX2 online bij ShytoBuy.nl bestellen is gemakkelijk, veilig en neemt maar een paar minuten in beslag. Kies uit de diverse betaalopties en plaats je bestelling. Wanneer je jouw product snel wenst te ontvangen, plaats dan je bestelling voor 16.00 uur en selecteer levermethode UPS. Je bestelling wordt dan de volgende werkdag bezorgd.


Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 STERREN
(7)
4 STERREN
(1)
3 STERREN
(2)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)
Uitstekend 4.5

90% Gebaseerd op 10 Reviews

Beoordeel ons
 • Goed product tegen haaruitval.

  AV

 • Beter dan gelijk welk ander merk

  MS

 • prima product en helpt overeenkomstig de beloften

  jO

 • Enig product dat werkt, een aanrader.

  MS

 • Een heel goed produkt, aangeraden door een vermaard professor en nog het beste is ook; meer haargroei en ook wat dikker. Ook de nagels worden er sterker door.

  cD

 • Lange levertijd eg jammer

  SS

 • Uitstekend! Ik voel me zekerder.

  JK

 • Ik zie een groot verschil na gebruik, mijn haar komt terug en is ook dikker

  M

 • Ik kan niet geloven hoeveel mijn haar is gegroeid.

  K

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.