maandag - vrijdag | 10.00 - 16.00

(+31) 858 884 418 Live Chat
 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Hoge Tevredenheid!

  Eerlijke reviews via TrustPilot

Skinny Tan™ 24-Hour Bronzer voor een bruine tint

Door Skinny Tan

Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

Heb je niet de kans gehad om uitgebreid te zonnen deze zomer? Met de Skinny Tan 24-Hour Bronzer kun je je gezicht en lichaam snel een bruine tint geven die tot 24 uur na toepassing doorwerkt. Deze lotion is ideaal om te gebruiken op onverwachte momenten waarop je een mooie, bruine huid wilt hebben, zonder daarvoor urenlang onder de zon of zonnebank te moeten liggen.

 • 100% natuurlijke ingrediënten
 • Helpt bij het krijgen van een mooie bruine tint op de huid
 • Werkt puistjes en oneffenheden weg
 • Bestrijdt cellulitis
 • Laat geen resten achter en plakt niet
 • Is niet getest op proefdieren

Kan je niet langer wachten om een bruine tint te krijgen? Je hoeft niet de hele dag op het strand door te brengen, want met de Skinny Tan 24-Hour Bronzer kun je binnen no-time een mooie, gebruinde huid krijgen. Bestel nu de Skinny Tan 24-Hour Bronzer voor 16.00 uur en ontvang het de volgende werkdag al in huis.

Lees meer
Type: Lotion
Grootte: 125 ml

WAT IS DE SKINNY TAN 24-HOUR BRONZER?

Dit product zorgt voor een snelle bruine tint, is eenvoudig te gebruiken, en kan snel worden verwijderd met water. Het is ideaal om te gebruiken wanneer je na een lange week werken op het kantoor een snelle bruine tint voor in het weekend wilt hebben, zonder daarvoor te moeten zonnen! Dankzij de Skinny Tan 24-Hour Bronzer krijg je een mooie huid, wat kan zorgen voor meer zelfvertrouwen. Het product werkt snel en eenvoudig en voelt comfortabel aan. Het is gemakkelijk te verwijderen met water. Het is speciaal ontworpen voor tijdelijk gebruik en heeft dus geen blijvend effect, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over donkere vlekken op je huid.

DE VOORDELEN VAN SKINNY TAN 24-HOUR BRONZER

Stel je voor: je hebt de hele week op het kantoor gewerkt en bent vergeten dat je in het weekend bent uitgenodigd voor een huwelijksfeest van een van je beste vriendinnen. De jurk die je had gekocht staat je goed, maar heeft een beige kleur wat niet goed past bij je witte huid. Je hebt niet de tijd om te gaan zonnen en de paniek slaat toe. Of toch niet? Met de Skinny Tan 24-Hour Bronzer hebben wij de oplossing in huis!

De Skinny Tan 24-Hour Bronzer zorgt onmiddellijk voor een prachtige, bruine tint. Je leest het goed: dit product zorgt voor direct resultaat, zonder urenlang te moeten zonnen. Deze lotion kan worden gebruikt op het lichaam en gezicht en bevat bovendien guarana, wat cellulitis bestrijdt. Na gebruik kun je de Skinny Tan 24-Hour Bronzer gemakkelijk verwijderen met water en zeep.

Geniet dus nu van een prachtige bruine huidskleur. En wil je op maandag gewoon weer de beschikking hebben over je natuurlijke huidskleur? Spoel de Skinny Tan 24-Hour Bronzer dan simpelweg af met water. Makkelijk, nietwaar?

GEEN BIJWERKINGEN

De Skinny Tan 24-Hour Bronzer bevat alleen natuurlijke ingrediënten en levert normaal gesproken geen bijwerkingen op. Wij raden het aan om de lijst met ingrediënten door te lezen wanneer je last hebt van een allergische aandoening. Bij twijfel raden wij aan het product eerst te testen op een klein gebied op de huid, voordat je het aanbrengt over het hele lichaam.

MAKKELIJK TE GEBRUIKEN

Je kan de Skinny Tan 24-Hour Bronzer gebruiken op het gezicht en lichaam zoals iedere andere lotion. Verdeel het product gelijkmatig voor een egale huid. Het product werkt tot 24 uur door en kan worden verwijderd door het af te spoelen met water en zeep.

MAKKELIJK EN SNEL BESTELD

Klik op de ‘Bestellen’ knop en voeg de Skinny Tan 24-Hour Bronzer toe aan je winkelmand. Vul vervolgens je gegevens in op het bestelformulier om de bestelling te voltooien. Je kunt Skinny Tan 24-Hour Bronzer morgen al aan huis geleverd krijgen wanneer je voor 16.00 uur bestelt, dankzij onze 24-uurs service.


Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

Product Rating (84% Gebaseerd op 5 Reviews)

Schrijf een review Klik hier

Service beoordeling (87.65% Gebaseerd op 68 )

 • * Goede service en een goed product.
 • * Goede kwaliteit en snel geleverd.
 • * De bruine tint ziet er mooi en natuurlijk uit.
 • * Echt een aanwinst. Nu kan ik ook in de winter een mooie tint hebben.
*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Aanmelden
voor de nieuwsbrief