maandag - vrijdag | 10.00 - 16.00

(+31) 858 884 418 Live Chat
 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Hoge Tevredenheid!

  Eerlijke reviews via TrustPilot

Revivogen Conditioner

Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

Geniet van gezonder, glanzender en dikker haar met de innovatieve Revivogen haarverdikkende conditioner. De conditioner is speciaal samengesteld door gerenommeerde experts op het gebied van haaruitval en zit vol natuurlijke ingrediënten die je haar nodig heeft om sterker, gezonder en zichtbaar glanzender te worden.

 • Kan je haar binnen enkele weken sterker maken
 • Speciaal samengesteld door Amerikaanse dermatologen en klinisch getest op effectiviteit
 • Geschikt voor zowel mannen als vrouwen en voor elk type haar
 • De perfecte aanvulling op elke behandeling tegen haaruitval
 • Volledig natuurlijke ingrediënten zonder bijwerkingen

Veel gebruikers zien bij gebruik van deze unieke haarconditioner binnen een aantal weken een verschil in haarconditie. Bestel je Revivogen haarverdikkende conditioner bij ShytoBuy en sluit je aan bij de duizenden mannen en vrouwen die deze formule al succesvol gebruiken om dunner wordend haar te bestrijden.

Lees meer
Type: Conditioner
Grootte: 360 ml.

Wat is Revivogen Conditioner?

De Revivogen haarverdikkende conditioner is onderdeel van de bekende Revivogen haaruitvalbehandeling range. Deze natuurlijke formule is het resultaat van jaren van medisch onderzoek en klinische testen. Elk ingrediënt is geselecteerd door dermatologen, op grond van hun eigenschappen om haarzakjes te versterken en dunner wordend haar te behandelen. Deze conditioner kan je op de zelfde manier gebruiken als reguliere conditioners en biedt vaak binnen enkele weken al resultaat. Wanneer je het in combinatie gebruikt met andere haaruitvalbehandelingen, kan deze formule ervoor zorgen dat het haar dat terug groeit, veel meer volume heeft dan daarvoor.

Wanneer kan ik resultaat zien?

Veel gebruikers zien bij regelmatig gebruik, binnen een aantal weken al een zichtbaar verschil in de sterkte van het haar. Langdurige resultaten zijn merkbaar na 2-4 maanden, wanneer het gebruikt wordt in combinatie met ander haaruitvalbehandelingsproducten zoals de Revivogen Scalp Therapy.

Zijn er bijwerkingen?

Net als alle andere conditioners, zijn er geen bijwerkingen bij het gebruik van Revivogen haarverdikkende Conditioner. Zorg ervoor de je de lijst van ingrediënten wel goed doorleest om eventuele allergische reacties te voorkomen.

Wat zijn de ingrediënten?

De ingrediënten in deze conditioner zijn geselecteerd om hun eigenschappen de sterkte en dikte van elk type haar te ondersteunen. De ingrediënten zijn:

Hoe bestel ik het?

Je Revivogen haarverdikkende conditioner online bestellen bij ShytoBuy.nl is heel snel en eenvoudig. Deze conditioner kan al snel voordelen bieden en als je vandaag bestelt, kan je hier al snel van gaan genieten omdat we het dan al morgenmiddag bij je kunnen afleveren. Net als met al onze andere producten, leveren we je product bij de voordeur op het adres van je keuze af, in neutrale en discrete verpakking zonder vermelding van je product of onze website op het pakket. Om je bestelling te starten, klik je op de button ‘Plaats in winkelmand’ en ga je verder met ons simpele betaalproces.


Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

Product Rating (88% Gebaseerd op 5 Reviews)

Schrijf een review Klik hier

Service beoordeling (87.65% Gebaseerd op 68 )

 • * Na twee flesjes gebruikt te hebben kwam er eindelijk resultaat. Ik gebruik het nu samen met de shampoo
 • * Mijn haar is zichtbaar dikker geworden door deze conditioner.
 • * Prima product en ruikt erg lekker !
 • * Mijn haar is echt verbeterd sinds ik dit product gebruik !
 • * verbazingwekkend goed!
*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Aanmelden
voor de nieuwsbrief