Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis levering vanaf €50
Verzonden door PostNL

Webshop Keurmerk
Sinds 2017

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Retenix Advanced

60 Capsules | Natuurlijk Diureticum Supplement

Overzicht

Retenix Advanced is een natuurlijk supplement dat vochtophoping en oedeem tegen gaat. Het bevat 100% natuurlijke ingrediënten en is samengesteld door de bekende Newton-Everett laboratorium. Retenix helpt het lichaam bij het verminderen van overtollig vocht in het lichaam, ook wel oedeem genoemd, en brengt op efficiënte wijze de natuurlijke mineralen en elektrolyten in je lichaam weer in balans. Probeer het vandaag nog en bestrijdt overtollig vocht!

  • Zonder bijwerkingen
  • 100% natuurlijk middel
  • Voorkomt en behandelt oedeem
  • Ondersteunt de werking van de nieren
  • Lichamelijk overtollig vocht op natuurlijke wijze bestrijden
  • Kan ervoor zorgen dat spierdefinitie beter zichtbaar wordt

Retenix Advanced is een supplement dat kan helpen overtollig water en gifstoffen uit het lichaam te verwijderen. De unieke samenstelling van natuurlijke vitaminen & voedingsstoffen zorgen ervoor dat het lichaam vochtophoping tegengaat. Deze pillen kunnen ook helpen bij het verliezen van lichaamsgewicht en kunnen er voor zorgen dat de spierdefinitie van uw lichaam beter zichtbaar wordt.

  • Vegan
  • Vegetarisch
24.99€

Gratis levering vanaf €50.

Wat is Retenix Advanced?

Retenix is een behandeling op basis van natuurlijke ingrediënten die oedeem en overtollig lichaamsvocht tegengaat. Deze problemen kunnen ontstaan op verschillende delen van het menselijk lichaam zoals het gezicht, handen, benen en voeten. Sommige mensen kunnen tot wel 4,5 liter aan overtollig vocht vasthouden in hun lichaam, wat soms zorgt voor een opgeblazen gevoel en pijn. Deze pillen bevatten 11 vitaminen en mineralen die een unieke formule vormen en overtollig vocht effectief bestrijdt. Retenix Advanced kan ook helpen bij de ondersteuning van de werking van je nieren. Als je genoeg hebt van een opgeblazen gevoel door overtollig lichaamsvocht of een boost nodig hebt bij het verliezen van lichaamsgewicht, gebruik dan nu deze geavanceerde formule.

Welke ingrediënten bevat Retenix Advanced?

Dit supplement bevat een verscheidenheid aan natuurlijke ingrediënten die bekend staan om hun effectieve werking. Hieronder vindt je een overzicht van de belangrijkste ingrediënten:

Jeneverbes Olie

Jeneverbes Olie (ofwel Juniperus) wordt gebruikt als een middel om infecties van de urinewegen, zoals cystitis, tegen te gaan en oedeem te behandelen.

Buchu Kruiden

De Afrikaanse bevolking gebruikt Buchu al eeuwenlang, omdat het bekend staat als een effectief supplement tegen verschillende ziekten. Buchu kan helpen bij het bestrijden van giftige stoffen en overtollig lichaamsvocht.

Paardenbloem

Paardenbloem wordt vaak geassocieerd met de bestrijding van nierziekten en bevat een verscheidenheid aan vitaminen en mineralen. Bovendien bevat het kalium en kan het helpen zwellingen in handen, benen en voeten tegen te gaan.

Vitamine B6

De vitamine B6 helpt het lichaam om zich te ontdoen van vochtophoping.

Groene thee

Groene thee is afkomstig uit Azië, waar het wordt beschouwd als een wondermiddel voor het ontgiften en reinigen van het lichaam. Groene thee versnelt de stofwisseling, wat leidt tot een snelle en effectieve behandeling van oedeem.

Watermeloen

Watermeloen stimuleert het lichaam bij het urineren, waardoor het dus een zuiverende werking heeft op het lichaam. Het stimuleert de opname van voedingsstoffen en kan blaasproblemen voorkomen.

Appel cider azijn

Appel cider azijn stabiliseert de kaliumspiegels in het lichaam en kan helpen oedeem te bestrijden. Appel cider azijn is een van de meest effectieve natuurlijke geneesmiddelen en kan daarom natuurlijk niet ontbreken in de Retenix Advanced.

Hoe kan ik Retenix gebruiken?

Retenix Advanced kan eenvoudig worden opgenomen in uw dagelijkse routine. Neem dagelijks 1 tot 2 pillen met een glas water. De werkzame bestanddelen van dit supplement beginnen al na een paar weken te werken in je lichaam.

Je krijgt minder last van een opgeblazen gevoel en het overtollig vocht in je lichaam begint te verdwijnen. We raden je aan om het supplement voor een periode van tenminste 2 maanden te gebruiken indien je last hebt van ernstige oedeem en vochtophoping.

Hoe gebruik ik Retenix Advanced?

Retenix Advanced kan eenvoudig worden opgenomen in uw dagelijkse routine. Neem dagelijks 1 tot 2 pillen met een glas water. De werkzame bestanddelen van dit supplement beginnen al na een paar weken te werken in je lichaam. Je krijgt minder last van een opgeblazen gevoel en het overtollig vocht in je lichaam begint te verdwijnen. We raden je aan om het supplement voor een periode van tenminste 2 maanden te gebruiken indien je last hebt van ernstige oedeem en vochtophoping.

Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 STERREN
(3)
4 STERREN
(6)
3 STERREN
(1)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Goed

reviews 4

76.36% Gebaseerd op 10 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Fan

F Fan
Geverifieerde aankoop

Product werkt goed. Wat moet ik hierna doen?

a anoniem
Geverifieerde aankoop

Product was niet voorradig, hebben me een duurder alternatief toegestuurd. Werkt prima en hele nette oplossing wat mij betreft. :)

A Antoinette
Geverifieerde aankoop

Altijd positief als er natuurlijke ingrediënten inzitten

M Martijn
Geverifieerde aankoop

Mijn lichaam voelt minder zwaar aan dankzij deze capsules

L Loek
Geverifieerde aankoop

Tevreden met dit product!

D Dion
Geverifieerde aankoop

Had de laatste maanden veel last van vochtophoping, maar deze pillen hebben goed geholpen

R Renske
Geverifieerde aankoop

Geen voorstander van pillen, maar wilde het toch eens proberen. Tot nu toe wel oke

A Anna
Geverifieerde aankoop

Ik voel me weer in balans, gelukkig.

J Jill
Geverifieerde aankoop

Heel blij met deze tabletten

J Julia

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk