• Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming Van Klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

HairNation

60 Capsules | Haarsupplement

maxmedix

Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

Heb jij last van haaruitval en zou je graag van dit voorval dat jouw leven beïnvloedt af willen? De nieuwe MaxMedix haarsupplementen kunnen een uitweg bieden! De MaxMedix Haargroei Supplementen kunnen zowel mannen als vrouwen helpen door de stofwisseling te verhogen in de strijd tegen haaruitval. De effecten van MaxMedix tegen haaruitval:

 • Helpt de haargroei bevorderen van gezonder en sterk haar
 • Het werkt op moleculair niveau
 • Het is ontwikkeld door de afdeling Research van de Universiteit van Oxford (Verenigd Koninkrijk)
 • Hoogwaardige natuurlijke formule
 • Het wordt op een snelle en discrete wijze geleverd

MaxMedix haargroei supplementen staan wereldwijd bekend om haar ingrediënten. De MaxMedix haargroei supplementen kunnen helpen je haren er gezonder uit te laten zien in slechts een aantal weken. Dit is mogelijk dankzij de natuurlijke ingrediënten van de MaxMedix haarsupplementen die de follikels van het haar helpen stimuleren.

Lees meer
Type: Capsules
Hoeveelheid: 60 capsules
Duration: 30 Dagen
Aanbevolen Hoeveelheid: 2 per dag

De oorzaken van kaalheid

Kaalheid is een fenomeen dat voornamelijk voorkomt in de mannenwereld. Haaruitval begint meestal tussen een leeftijd van 20 en 35 jaar, maar het kan ook later beginnen.

De belangrijkste oorzaak van kaalheid is een teveel aan mannelijke hormonen (alopecia). Het is meestal een erfelijke aandoening die van generatie op generatie wordt doorgegeven. Mannelijke hormonen versnellen in feite de levenscyclus van het haar, dus het versnelt in feite ook de kans op haaruitval.

Andere oorzaken van kaalheid kunnen permanente stress of langdurige nood zijn. Ook een onevenwichtige voeding, zoals een tekort aan vitamine H en B6, kan invloed hebben. Het is belangrijk om daarnaast aandacht te besteden aan de shampoo die je gebruikt. Een te agressieve shampoo kan haarverlies namelijk bevorderen.

Waarom kiezen voor de MaxMedix Haargroei Supplementen?

Er zijn veel behandelingen op de markt die haaruitval vertragen, maar het is de vraag welke daarvan het effectiefst zijn. Net als alle andere delen van het lichaam, ondergaan ook haren de effecten van het ouder worden. We willen graag allemaal onze hele leven jong en mooi blijven. De specialisten van de MaxMedix haarsupplementen hebben hard gewerkt om een natuurlijk en revolutionair product op de markt te zetten: HairNation. De MaxMedix haargroei supplementen, gecreëerd door internationale top laboratoria, helpen de weerstand van de hoofdhuid te versterken en helpen een solide en duurzame groei te bereiken.

De ingrediënten van de MaxMedix Haarsupplementen

Selenium helpt de volume en diepte te versterken van het haar. De aanbevolen dagelijkse inname voor volwassen is 35-55 milligram.

Biotine helpt de productie van keratine verhogen en helpt de elasticiteit verbeteren. Biotine is een in water oplosbare vitamine en behoort tot de B-groep die een belangrijk rol speelt in het cellulair metabolisme.

Zink stimuleert de haargroei vanaf de wortel. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid zink varieert per geslacht en leeftijd. Mannen hebben ongeveer 10 milligram zink nodig per dag, terwijl vrouwen ongeveer maar 8 milligram nodig hebben, net als kinderen.

Het natuurlijke bamboe-extract staat al langer bekend in Azië als natuurlijk medicijn. Het extract wordt vaker gebruikt in haarproducten vanwege de versterkende eigenschappen.

Koper: Ook al heeft het lichaam maar een kleine hoeveelheid koper nodig, toch is het een essentieel element voor een goed functionerend lichaam, inclusief het haar. Voldoende inname van koper kan helpen haaruitval te voorkomen en kan bijdragen aan het verdikken van het haar en kleur.

Niacine wordt vaak aanbevolen om de haargroei te bevorderen. Het ingrediënt helpt de bloedcirculatie op de hoofdhuid stimuleren. Een inname van een dosis van 50 milligram drie keer per dag wordt aanbevolen.

Hoe werkt MaxMedix tegen haaruitval?

MaxMedix tegen haaruitval is een voedingssupplement dat voedingstoffen zoals kalium brengt aan de haarfollikels. Door de jaren heen worden de follikels steeds kleiner en in sommige gevallen stoppen ze met het produceren van nieuw haar. De MaxMedix haarsupplementen dienen, dankzij de nieuwe formule, als een leverancier van voedzame substanties aan het haar om ze gezond en volumineus te houden.

Wanneer zal ik resultaten zien van MaxMedix tegen haaruitval?

Het verschilt per persoon wanneer je de resultaten van de MaxMedix haarsupplementen kunt verwachten. Meestal zie je na een maand gebruik van MaxMedix tegen haaruitval verschil. De meeste mensen die MaxMedix tegen haaruitval al eerder hebben gebruikt zien sneller resultaat door ook te stoppen met agressieve producten die de hoofdhuid kunnen verzwakken.

Hoe gebruik ik MaxMedix tegen haaruitval?

Ons advies is een inname van 2 MaxMedix supplementen per dag met voorkeur bij de maaltijd. Het beste is om 1 voedingssupplement in de ochtend te nemen en de andere in de avond.

MaxMedix tegen haaruitval bevat 60 voedingssupplementen. Dit is genoeg voor een behandeling van een maand. Regelmatig gebruik van de MaxMedix haarsupplementen wordt aanbevolen om het haar gezond te houden.

Aanbeveling

Om de beste resultaten te behalen raden we het volgende aan:

 • Naast de inname van de MaxMedix tegen haaruitval supplementen is het belangrijk een gezonde levensstijl en evenwichtige voeding te handhaven
 • Voedingssupplementen dienen niet ter vervanging van een evenwichtige en gevarieerde voeding. MaxMedix tegen haaruitval is slechts een aanvulling op een gezonde levensstijl.

Bijwerkingen zijn zeldzaam bij MaxMedix tegen haaruitval, indien je toch iets ongewoons opmerkt raden wij het aan om te stoppen met het gebruik van de MaxMedix haarsupplementen en direct contact op te nemen met uw arts.