maandag - vrijdag | 10.00 - 16.00

(+31) 858 884 418 Live Chat
 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Hoge Tevredenheid!

  Eerlijke reviews via TrustPilot

WrinkleMD EYE Hyaluronic Acid Deep Infusion System

Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

Eye HA Deep Infusion System is ontwikkeld door toonaangevende dermatologen en wetenschappers. Het mag dan ook geen wonder heten dat dit systeem ook wel de ‘kraaienpootjeswisser’ wordt genoemd door In Style Editor. Ervaar snel een blijvend gladdere en stevigere huid op één van de meest kwetsbare delen van het lichaam; de huid rondom de ogen. Dit product bevat geconcentreerde peptiden en anti-aging eigenschappen die je kraaienpootjes effectief verminderen, en je er langer jonger uit laten zien.

 • Ervaar tot 73% minder rimpels!
 • Vermindert rimpels zichtbaar in minder dan 2 weken
 • Verzorgt, verstevigt en maakt de kwetsbare huid bij de ogen glad
 • 15x meer effectief dan het beste anti-rimpelserum
 • Gebruikt een gepatenteerde ion diffusie technologie dat onder het huidoppervlak werkt
 • Hands-free en comfortabel te dragen
 • Zorgt voor meer verstevigende peptiden om de huid rond de ogen te verstevigen en sterker te maken
 • 2 jaar garantie

Eye HA Deep Infusion System gebruikt een innovatieve en gepatenteerde ion infusie technologie om de peptiden en de huideigen hydraterende Hyaluronzuren, tot diep in de huid door te laten dringen. Deze revolutionaire aanpak leidt tot een vermindering van rimpels die 15x meer effectief is dan het beste anti-rimpelserum. Dat betekent dat je je kraaienpootjes bestrijdt met een methode die vergelijkbare resultaten biedt als Botox, maar dan zonder de pijn, bijwerkingen of kosten.

Lees meer

Waarom zou ik deze ion diffusie technologie gebruiken?

HOE WERKT HET?

De nano-moleculen dringen diep in de huid door, waardoor ze helpen kraaienpootjes te verminderen, zelfs als deze wat dieper en groter zijn. De ion infusie HA’s hebben een molecuulformaat dat 100 keer kleiner is dan die je in de gebruikelijke anti-rimpelcrèmes en serums vindt. Dat betekent dat je maar één keer per week het Eye HA Deep Infusion System hoeft te gebruiken om je huid stevig te houden, in tegenstelling tot crèmes die je vaak dagelijks moet gebruiken.

Wat is HA (Hyaluronzuur)?

HA zit van nature in onze huid en in veel van onze cellen. HA zijn gelachtige moleculen die water vast houden. Ze zijn dus super om vocht in de huid vast te houden om zo rimpels te verminderen. Helaas neemt het HA in ons lichaam tot wel 80% af na het 40e levensjaar. Het Eye HA Deep Infusion System geeft HA succesvol aan de huid af via de ion technologie waardoor deze gehydrateerd wordt en de schade die door ouderdom is aangericht, weer wordt hersteld.

Geschikt voor de kwetsbare huid bij de ogen

Iedereen weet dat de huid bij de ogen één van de dunste en meest kwetsbare delen van de huid zijn. Het is ook één van de delen die gemakkelijk je leeftijd kunnen verraden met lelijke kraaienpootjes. Je huid steviger en vitaler maken om kraaienpootjes minder zichtbaar te maken is niet altijd even gemakkelijk. Maar de Eye HA Deep Infusion System zorgt voor een zacht infusie van kleine HA’s die door de natuurlijke barrière van de huid heen dringen en daaronder hun werk doen. Ze stimuleren de huidverstevigende peptiden die van nature in je huid voorkomen en hydrateren je huid intensief om zo rimpels minder zichtbaar te maken.

Met het Eye HA Deep Infusion System hoef je de gevoelige, kwetsbare huid rondom je ogen zo min mogelijk te verstoren en aan te raken. Het hoeft maar 1 keer per week gebruikt te worden, in tegenstelling tot crèmes waarmee je huid heen en weer bewogen wordt bij het aanbrengen. De patches van het HA Deep Infusion System plakken gemakkelijk op je huid en laten ook gemakkelijk weer los. Hierdoor worden de kwetsbare huidcellen zo weinig mogelijk beschadigd en gemanipuleerd, terwijl je maximaal effect behaalt om kraaienpootjes tegen te gaan.

1. Reinig de huid

BELANGRIJK: Voor de beste resultaten, maak je je huid altijd eerst goed schoon om make-upresten en vuil te verwijderen.

AANBEVOLEN: Gebruik ook de WrinkleMD Infusion Skin Prep waarmee je je huid goed voorbereid en onzuiverheden verwijdert die de werking van het systeem kunnen beïnvloeden.

2. Trek het kleine, ronde zegeltje van de connectoren af en bewaar deze goed zodat je ze er na gebruik van het Eye HA Deep Infusion System weer op kunt doen.

3. Open de verpakking met de eye patch set (maar zorg dat de patch wel op de onderkant blijft liggen) en leg het op een hard, plat oppervlak. Druk de connectoren op de dopjes van elke patch.

4. Trek voorzichtig de patch van de onderkant af en druk het zachtjes op je huid. Doe hetzelfde met de andere patch. Gebruik een spiegel om de randjes goed op je huid aan te drukken.

5. BELANGRIJK: Zorg ervoor dat de oogleden niet bedekt worden en plaats de patches altijd een centimeter van het oog af.

6. Leg de koordjes achter je oren zodat ze niet in de weg zitten. Het Eye HA Deep Infusion System gaat direct aan het werk.

Wanneer zie ik resultaat?

De meeste gebruikers van het Eye HA Deep Infusion System kunnen hun kraaienpootjes na een behandeling van 30 minuten al verminderen. Tijdens klinische onderzoeken, zag men dat rimpels aanzienlijk verminderden in slechts 2 weken en nog verder verminderden na een maand regelmatig gebruik. Zoals met alle anti-rimpelbehandelingen, verschilt het resultaat per individu omdat het afhankelijk is van de diepte en de lengte van de rimpels. Deze aanpak is revolutionair omdat het je een gemakkelijke manier biedt om de kraaienpootjes te verminderen op één van de meest kwetsbare delen van de huid.

Inhoud

 • Activatie Pod met 2 jaar garantie
 • 5 HA Infusion Eye Patch Sets
 • Youth Serum HA (30ml)

Veilig te gebruiken

Tijdens tests zijn er geen negatieve effecten naar voren gekomen bij personen met een gevoelige huid. Om kraaienpootjes zo effectief mogelijk tegen te gaan, gebruik je het systeem zoals aangegeven. Zorg er voor dat je de patches correct en niet te dicht bij je oog plaatst, omdat de huid daar zeer gevoelig is.

Raadpleeg vóór gebruik altijd eerst je huisarts wanneer je zwanger bent, een pacemaker (of vergelijkbaar apparaat) hebt, aan epilepsie lijdt of metalen tandprotheses of implantaten hebt. Gebruik het Eye HA Deep Infusion System ook niet op een huid met kapotte haarvaatjes of met ontstoken, of open wondjes.


Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

Product Rating (88% Gebaseerd op 5 Reviews)

Schrijf een review Klik hier

Service beoordeling (87.65% Gebaseerd op 68 )

 • * heeft de huid rond mijn ogen echt een oppepper gegeven
 • * Dankzij ShytoBuy is de huid rond mijn ogen weer mooier geworden.
 • * Heel relaxend om dit te gebruiken en merkte gelijk al verschil
 • * Voelt zeker beter voor mij ogen, moet het echt toegeven
 • * werkt prima!
*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Aanmelden
voor de nieuwsbrief