• Onze laagste prijs garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis levering vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming van klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

U-neck Lite

Nek Massage met Ultrasone Gel
Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

De U-neck Lite is een spier-stimulerend massage apparaat dat is ergonomisch ontworpen om perfect aan te sluiten op de individuele kromming van de nek van de gebruiker, om te zorgen voor een diepe massage sensatie die spanning en stress aanpakt die ontstaat in het dagelijkse leven. Dit product biedt ook een meer persoonlijk werking in de vorm van 6 verschillende functies, elk gericht op een andere massagemethode voor uw ervaring.

 • Ergonomische ontwerp
 • Verlicht spierpijn
 • 6 stimulatie instellingen
 • Ingebouwd scherm
 • Bevat Transonic Gel
 • Is CE-gecertificeerd

Dit product is ook bewust gemaakt voor een massage ervaring waar u thuis van kunt genieten of ergens anders dankzij de draagbare batterij waarmee u deze op kunt laden en mee kunt nemen! Maar er is meer, het bevat ook Transonic Gel voor gebruiksgemak. U-neck Lite is ook heel eenvoudig te bedienen, met behulp van ingebouwde knoppen op de esthetische buitenkant, zodat u altijd snel en eenvoudig weet hoe u dit moet gebruiken!

 • GMP
 • ISO
 • Klinisch getest

Waarom is Houding een Voordeel?

Als we denken aan algeheel welzijn, is het onwaarschijnlijk dat we meteen denken aan de houding, tenzij je natuurlijk een chiropractor bent! Maar houding en de mobiliteit van onze spieren spelen een belangrijke rol in ons dagelijkse leven. De ruggengraat en de omringende spieren zijn net een snelweg voor ons lichaam, ze verbinden zenuwimpulsen en zijn het centrale punt waaruit we ons bewegen. Tijdens het dagelijkse leven kan delen van dit centrale kanaal onder druk of spanning komen te staan, met name onze nekspieren. Het is daarom belangrijk dat u goed voor uw nekspieren zorgt en moet u ervoor zorgen dat ze hun souplesse en mobiliteit behouden zodat er geen complicaties ontstaan in de toekomst.

Unieke U-neck

U-neck Lite, is een draagbare, betaalbare nekmassage apparaat met een hightech functie, ergonomisch ontwerp, en naadloze gebruikersinterface om te zorgen voor een aanpaste nekmassage. Dit slank en stijlvol apparaat maakt gebruik van ergonomisch ontworpen platen die perfect aansluiten op de nek om te zorgen voor maximaal comfort tijdens het gebruik. Deze platen produceren dan subtiele, opwekkende golven van elektrische impulsen die de spiervezels stimuleren in het gespannen delen van de nek waardoor u zich comfortabeler voelt en uw nek beter kunt bewegen. Voor een meer persoonlijk massage heeft dit apparaat 6 verschillende functies, die ieder een unieke manier beiden voor een diepe verzorging van uw nekspieren.

Verbeterde Interface

Ondanks dat dit een zeer technologische innovatie is, is de U-neck Lite zeer eenvoudig te bedienen. Zonder dat u afhankelijk bent van een hele lijst met instructies en aanwijzingen. De programmering van de U-neck Lite wordt gecontroleerd via knoppen die strategische zijn ingebouwd aan de buitenkant, voor maximaal gemak als het gaat om de navigatie door de modaliteit van het product. Dit apparaat kunt u ook thuis opladen en dan meennemen zodat u altijd van een massage kunt genieten waar u ook heen gaat. Het apparaat bevat ook Transonic Gel zodat u snel kunt gaan genieten.

Gebruiksaanwijzing

De U-neck Lite device is ontworpen om een perfecte aanvulling te worden op uw routine. Verwijder het zweet van uw nek voordat u dit gebruikt. Breng de gel aan op uw nek bij ieder gebruik dit zorgt ervoor dat de elektrische impulsen beter worden doorgegeven. Plaats het apparaat rond uw nek en druk op de knop. Het apparaat begint automatisch op stand een en u kunt dit aanpassen met behulp van de knoppen.

Advies

Dit product is gemaakt van antiallergisch, ergonomisch gevormd kunststof dat zacht is op de huid, zodat u geen bijwerkingen zult ervaren. We raden u echter aan om de instructies eerst aandachtig door te lezen voordat u dit apparaat gebruikt. Als u een pacemaker heeft, of een bepaalde aandoening heeft die de bloedsomloop beïnvloedt, raadpleeg dan eerste uw dokter voordat u dit gebruikt.


Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 STERREN
(3)
4 STERREN
(4)
3 STERREN
(1)
2 STERREN
(0)
1 STER
(1)
Goed 4

77.78% Gebaseerd op 8 Reviews

Beoordeel ons
 • Doet wat ie moet doen

  AL Afm L

 • Doet zijn werk. Goede en diepe massages

  D David

 • Handig, goed werkend en draagbaar apparaat

  G Giovanni

 • ben heel tevreden over het product, het doet wat het beloofd.

  WB Willem B

 • Niks op aan te merken. Zeer licht apparaat en makkelijk om te gebruiken

  PT Paulien T

 • Ik heb al 3 jaar last van nek problemen, de U-Neck verlicht de pijn echt enorm, ben er zo blij mee!

  M Mark

 • Erg goed product. Ik vind de verschillende modus erg fijn, mijn favoriet is nummer 3.

  S Sophie

 • Niet mijn product, maar de levering was erg snel

  M Marscha

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.