• Onze laagste prijs garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis levering vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming van klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

iWhite Whitening Trays

10 Trays | Formule klinisch getest
Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

De iWhite Whitening trays is een methode om thuis uw tanden te bleken en is special ontworpen voor eenvoudig en gemakkelijk gebruik. Het bevat 10 dunne en flexibele bakjes die vooraf gevuld zijn met de geavanceerde bleekformule, het is een eenvoudig manier, zonder rommel, om uw tanden te bleken. U hoeft niets te meten, op te ruimen of tijd te verspillen, gebruik het gewoon, wacht 20 minuten en gooi het bakje dan weg – het kan niet eenvoudiger kan!

 • Eenvoudig enkelvoudig bleeksysteem
 • Verwijdert actief vlekken
 • Versterkt de tanden
 • Calciumtechnologie met kristallaagje
 • Vooraf gevulde kant-en-klare bakjes
 • Klinisch getest voor veilig gebruikt en bevat geen waterstofperoxide

Elk bakje van de iWhite Whitening trays heeft dezelfde afmeting en is individueel verpakt, perfect om thuis te gebruiken of om mee te nemen. Dankzij de geavanceerde formule in de gel maakt het uw tanden witter nadat u dit slechts één keer heeft gebruikt dus het is perfect voor die momenten waarop u uw tanden wilt laten blinken. Als alternatief kunt u dit ook 5 dagen achter elkaar gebruiken voor een mooie schitterende glimlach waar iedereen van houdt.

Geavanceerde bleekformule

Klinisch getest voor veilig gebruik, de iWhite Whitening trays zijn een stap voorwaarts in het esthetische bleken van uw tanden thuis. Gebaseerd op de unieke FFC technologie (Calciumtechnologie met kristallaagje), maakt het uw tanden witter en sterker na gebruik. Dit wordt vervolgens versterkt door PAP, een molecuul die vlekken verwijderd en tandverkleuring tegengaat zonder gebruikt te maken van schadelijke waterstofperoxide. Samen met de speciaal geselecteerde ingrediënten is de formule gecombineerd in een kant-en-klare gel die special ontworpen is om gevoeligheid te voorkomen.

Volledige lijst van ingrediënten

Aqua, Gehydrateerde Silica, Glycerine, Sorbitol, Chondrus Crispus Poeder, PEG-40 Gehydrogeneerde ricinusolie, Phthalimidoperoxycaproic Zuur, Aroma, Citroenzuur, Methylparaben, Acrylaten / Acrylamide-copolymeer, Paraffinum Liquidum, Xylitol, Mononatriumcitraat, Xanthaangom, PVM / MA-copolymeer , Calciumlactaat, Calciumgluconaat, Kalium Acesulfaam, Polysorbaat 85, BHT, C12-15 Pareth-3.

Gebruiksaanwijzing

Omdat de iWhite Whitening trays gebruik maakt van kant-en-klare wegwerp bakjes is het snel en eenvoudig te gebruiken en ontworpen voor maximale comfort. Poets eerst uw tanden voor gebruik, zorg ervoor dat uw handen schoon en droog, verwijder het bakje uit de verpakking en plaats het meteen in uw mond. Zorg ervoor dat de gel volledig contact maakt met het oppervlak van uw tanden. Breng uw lippen voorzichtig over het bakje en sluit uw mond. Bijt niet te hard in het bakje omdat er dan overtollige gel uit het bakje kan komen. Verwijder het bakje na 20 minuten en gooi dit weg. Spoel de overgebleven gel voorzichtig weg met water. U kunt dit eenmalig gebruiken of 5 dagen achter elkaar voor een optimaal resultaat. Voor het beste resultaat combineer het gebruik met de iWhite tandpasta en mondwater.

Advies

De iWhite Whitening trays voldoen aan de hoogste normen en is klinisch getest voor veilig gebruik volgens de instructies. Het bevat geen alcohol of waterstofperoxide dus het is veilig voor tandvlees, tanden en tandglazuur. Als u dit product nog niet eerder gebruikt heeft dan adviseren wij u om de volledige ingrediëntenlijst door te nemen om eventuele persoonlijke allergenen te controleren.